Jim® Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 (edited) Έσκασε πρόσφατα μύτη μια δοκιμαστική σειρά της DeAgostini, που περιλαμβάνει αγαλματάκια της Eaglemoss απο το MCU. Η σειρά είναι σε πειραματικό στάδιο και για την ωρα έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αν και όχι σε ευρεία κυκλοφορία, τα τευχακια με τις φιγούρες των Hulk, Iron Man και Captain America. Εδώ και βίντεο παρουσίαση Edited November 25, 2021 by Jim® 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Η διαφήμιση του πρώτου τόμου και η διαφήμιση της συνδρομής για το αρχείο του φόρουμ 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 πήρα τον Χούλκ παίζει να είναι η καλύτερη φιγούρα όλης της συλλογής, αν είναι να πάρετε μόνο μια πάρτε αυτή!! 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 2 minutes ago, gr8 said: πήρα τον Χούλκ παίζει να είναι η καλύτερη φιγούρα όλης της συλλογής, αν είναι να πάρετε μόνο μια πάρτε αυτή!! Κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα; Άμα είναι να της ρίξω μια ματιά. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 Σήμερα 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted October 30, 2022 Author Share Posted October 30, 2022 On 5/10/2022 at 9:14 ΜΜ, gr8 said: πήρα τον Χούλκ παίζει να είναι η καλύτερη φιγούρα όλης της συλλογής, αν είναι να πάρετε μόνο μια πάρτε αυτή!! Δεν την πήρα αλλά την είδα από κοντά και πράγματι συγκεκριμένη η φιγούρα είναι καταπληκτική. Λογικό βέβαια να έπεσε τέτοια προσοχή εκεί, μιας και στο τρίτο τεύχος καθιερώνεται η Spoiler τσουχτερή!!!! τιμή των 15 ευρώ! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 10 minutes ago, Jim® said: Δεν την πήρα αλλά την είδα από κοντά και πράγματι συγκεκριμένη η φιγούρα είναι καταπληκτική. Λογικό βέβαια να έπεσε τέτοια προσοχή εκεί, μιας και στο τρίτο τεύχος καθιερώνεται η Reveal hidden contents τσουχτερή!!!! τιμή των 15 ευρώ! Χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί εγώ είμαι συνδρομητής, νομίζω ότι 15 θα κάνουν οι μεγαλύτερες φιγούρες σαν τον Hulk. Οι κανονικές νομίζω ότι θα είναι πιο φθηνές. Νομίζω πάντα, μην το δέσετε κιόλας 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted October 30, 2022 Author Share Posted October 30, 2022 30 minutes ago, Dredd said: Χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί εγώ είμαι συνδρομητής, νομίζω ότι 15 θα κάνουν οι μεγαλύτερες φιγούρες σαν τον Hulk. Οι κανονικές νομίζω ότι θα είναι πιο φθηνές. Νομίζω πάντα, μην το δέσετε κιόλας Στο σάιτ που τσέκαρα πάντως την φιγούρα Iron Spider αλλά και του Θορ την έχουν στα 15 ευρώ! Τουλάχιστον αυτό νομίζω έγραφε στα μικροσκοπικά νουμεράκια που μπόρεσα να διακρίνω! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 ... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted March 5 Share Posted March 5 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted April 9 Share Posted April 9 Ένα ψιλό ότι ναναι βιντεάκι πως ξανά έβαψα την φιγούρα, όσοι δεν βαρεθείτε και το δείτε βάλτε ήχο.. (είναι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα γι`αυτό ) 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts