leonidio Posted April 28 Share Posted April 28 Έχουμε κάποιο νέο για το πώς πάει η σειρά; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted April 28 Share Posted April 28 Όχι όπως θα ήθελαν. Συζητάνε με τους Ιταλούς να ανανεώσουν για τους επόμενους 20 τόμους (61-80), επειδή δεν θέλουν να δεσμευθούν από τώρα για άλλους 60. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted April 28 Share Posted April 28 1 minute ago, constantinople said: Όχι όπως θα ήθελαν. Κρίμα, από τη μία, αναμενόμενο από την άλλη. Ελπίζω να ανανεωθεί η σειρά, γιατί μετά θα αρχίσουν τα πολύ πιο ενδιαφέροντα. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted April 28 Share Posted April 28 26 minutes ago, panosss88 said: https://vintagecomics.gr/ Φαίνεται πως η κυκλοφορία κάθε τόμου από εδώ και μετά θα είναι Πέμπτη. Μπα, μάλλον κάνουν το λάθος που κάνουν σε κάθε τριήμερο. Αυτός που ενημερώνει το site τους δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι όταν ένας τόμος κυκλοφορήσει εκτάκτως Πέμπτη, τότε πρέπει να προσθέσει 8 ημέρες στην ημερομηνία για να βρει την κυκλοφορία του επόμενο τόμου, αντί 7. Θα το συνειδητοποιήσουν πάλι δυο-τρεις μέρες πριν την κυκλοφορία και θα το διορθώσουν σε Παρασκευή... 2 minutes ago, leonidio said: Κρίμα, από τη μία, αναμενόμενο από την άλλη. Ελπίζω να ανανεωθεί η σειρά, γιατί μετά θα αρχίσουν τα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Η ανανέωση πρέπει να γίνει χρονικά με την κυκλοφορία του τόμου 40, οπότε μέχρι τότε θα ξέρουμε. Μέχρι στιγμής μόνο οι τόμοι Σπάιντερμαν, 4Φ, Εκδικητές και Κάπταιν Αμέρικα πουλάνε όσο θέλουν. Οι τόμοι Θωρ, Χουλκ, Άιρον Μαν και Ατρόμητος υστερούν σε πωλήσεις. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted April 28 Share Posted April 28 4 minutes ago, constantinople said: Μέχρι στιγμής μόνο οι τόμοι Σπάιντερμαν, 4Φ, Εκδικητές και Κάπταιν Αμέρικα πουλάνε όσο θέλουν. Οι τόμοι Θωρ, Χουλκ, Άιρον Μαν και Ατρόμητος υστερούν σε πωλήσεις. Ξέρουμε πόσο περίπου πουλάνε ή / και ποιος είναι ο στόχος τους; Πάντως, περίμενα μόνο το Σπάιντερ-Μαν να πουλάει καλά. Για Θωρ και Χουλκ δεν είχα καμία αμφιβολία, ότι δεν θα τραβήξουν κόσμο. 7 minutes ago, constantinople said: Η ανανέωση πρέπει να γίνει χρονικά με την κυκλοφορία του τόμου 40, οπότε μέχρι τότε θα ξέρουμε. Αν μάθεις κάτι, σφύρα 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted April 28 Share Posted April 28 (edited) Ο στόχος τους είναι 3000 αντίτυπα ανά τόμο. Οι τόμοι που προανέφερα πουλάνε 3000 και παραπάνω. Οι υπόλοιποι αρκετά κάτω από 3000. Η συνολική εικόνα μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετή για να δεσμευτούν για τους επόμενους 60 τόμους, γι'αυτό συζητούν για 20 ελπίζοντας ότι όταν αρχίσουν να βγαίνουν και οι τόμοι των Χ-ΜΕΝ θα ανέβει ο μέσος όρος των πωλήσεων... Edited April 28 by constantinople 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 28 Share Posted April 28 Εντυπωσιακό νούμερο πάντως το 3000+, δεν το περίμενα. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted April 28 Share Posted April 28 Don't underestimate the power of Marvel! 7 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batigoal Posted May 2 Share Posted May 2 Διαβασα (μετα δυσκολιας) τον δευτερο τομο του Spiderman. Αδερφακι μου, δυσκολευτικα πολυ Δεν πολυ αγχωνομαι βεβαια, για τον ανηψιο μου τα αγοραζω, απλα πριν του τα δωσω τα διαβαζω. Ελπιζω καποια στιγμη (συντομα) οι ιστοριες να ειναι λιγοτερο απλοϊκες και γεματες αφελεια μπας κ ευχαριστηθω λιγο την αναγνωση κι εγω ο φτωχος. Ο ανηψιος παντως ειναι ενθουσιασμενος! 7 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted May 2 Share Posted May 2 34 minutes ago, batigoal said: Διαβασα (μετα δυσκολιας) τον δευτερο τομο του Spiderman. Αδερφακι μου, δυσκολευτικα πολυ Δεν πολυ αγχωνομαι βεβαια, για τον ανηψιο μου τα αγοραζω, απλα πριν του τα δωσω τα διαβαζω. Ελπιζω καποια στιγμη (συντομα) οι ιστοριες να ειναι λιγοτερο απλοϊκες και γεματες αφελεια μπας κ ευχαριστηθω λιγο την αναγνωση κι εγω ο φτωχος. Ο ανηψιος παντως ειναι ενθουσιασμενος! Εγώ από όσους έχω διαβάσει μέχρι τώρα(10 πρώτους) ο μόνος που απελπίστηκα να τελειώσω ήταν ο Hulk. Παραδόξως μου άρεσε ο Thor που έχω δεί ότι σε αρκετούς δεν αρέσει. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted May 2 Share Posted May 2 Θωρ και ξερό ψωμί! 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 2 Share Posted May 2 Έχω πάρει μόνο τον 1ο ελληνικό τόμο του Θωρ και συνεχίζω να διαβάζω τις επόμενες ιστορίες από το Thor omnibus 1. Πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο γελοίο έχω διαβάσει από Marvel και φυσικά έχει μεγάλη φάση! (δεν είναι μάλλον τυχαίο ότι τις πολύ πρώτες περιπέτειες δεν τις γράφει ο Stan Lee). 7 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 2 Share Posted May 2 θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ο πρώτος τόμος του Θωρ παίζει να ναι από τα πιο κακογραμμένα κόμικς που έχω διαβάσει 6 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted May 2 Share Posted May 2 1 hour ago, kabuki said: θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ο πρώτος τόμος του Θωρ παίζει να ναι από τα πιο κακογραμμένα κόμικς που έχω διαβάσει Συμφωνώ! Όχι μόνο ο πρώτος αλλά και ο δεύτερος. Οι επόμενοι όμως βελτιώνονται συνέχεια. 3ος καλός. 4ος και 5ος πολύ καλοί. Και έπονται καταπληκτικοί τόμοι! 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) Αν κάνουν υπομονή οι υπεύθυνοι της Rad και επικοινωνήσουν επιτυχημένα την αναμενόμενη ανοδική πορεία όλων των τίτλων της σειράς και στο κοινό που δεν παρακολουθεί τα κομικοσάιτ, όλοι της οι τίτλοι θα πάνε πολύ καλύτερα απ' ότι πηγαίνουν τώρα. Edited May 2 by GreekComicFan 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πορφυρός Γύπας Posted May 17 Share Posted May 17 On 3/9/2021 at 11:44 ΜΜ, Dredd said: Υ. Γ.3 : Τελικα μονο σε εμενα δεν αρεσουν οι FF σε κανενα ετος και καμια εκδοχη τους; Μα 4 στα 10;;;; Εντάξει μωρε! Καλοί είναι! 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theforce Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) Έχω αγοράσει όλους τους τόμους. Προσπαθώ να κάνω τα στραβά μάτια για πολλά αρνητικά. Έχω σημειώσει στα θετικά της συλλογής την ποιότητα εκτύπωσης. Αν όμως συνεχίσει να το χαλάει στο θέμα του χρώματος (ήδη υπάρχει πρόβλημα σε 3 σειρές, Σπάιντερ-Μαν, Ντεαρντέβιλ και Θορ) θα αρχίσω να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν έτσι τα στέλνουν οι Ιταλοί, όμως μετά από 32 τόμους δε με ενδιαφέρει πια. Με ενδιαφέρει ότι αγοράζω μια συλλογή όπου 3 σειρές βγαίνουν ουσιαστικά με ελαττωματικές σελίδες συν τους Φαντάστικ Φορ που και εκει υπάρχει πρόβλημα ποιότητας στην εικόνα (άλλης αιτιολογίας, όμως πάλι η εικόνα απέχει από το ιδανικό). Edited May 17 by theforce 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 17 Share Posted May 17 5 minutes ago, theforce said: Έχω αγοράσει όλους τους τόμους. Προσπαθώ να κάνω τα στραβά μάτια για πολλά αρνητικά. Έχω σημειώσει στα θετικά της συλλογής την ποιότητα εκτύπωσης. Αν όμως συνεχίσει να το χαλάει στο θέμα του χρώματος (ήδη υπάρχει πρόβλημα σε 3 σειρές, Σπάιντερ-Μαν, Ντεαρντέβιλ και Θορ) θα αρχίσω να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν έτσι τα στέλνουν οι Ιταλοί, όμως μετά από 32 τόμους δε με ενδιαφέρει πια. Με ενδιαφέρει ότι αγοράζω μια συλλογή όπου 3 σειρές βγαίνουν ουσιαστικά με ελαττωματικές σελίδες συν τους Φαντάστικ Φορ που και εκει υπάρχει πρόβλημα ποιότητας στην εικόνα (άλλης αιτιολογίας, όμως πάλι η εικόνα απέχει από το ιδανικό). Τι είδους πρόβλημα έχει στο χρώμα; 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted May 17 Share Posted May 17 9 minutes ago, theforce said: Αν όμως συνεχίσει να το χαλάει στο θέμα του χρώματος (ήδη υπάρχει πρόβλημα σε 3 σειρές, Σπάιντερ-Μαν, Ντεαρντέβιλ και Θορ) θα αρχίσω να βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ πάλι έχω πάντα στο νου μου με τι λαχτάρα διαβάζαμε τα μοντέρνα έγχρωμα του Καμπανά, παρόλα τα... μικροπροβληματάκια που είχαν στο χρώμα, οπότε θα κάνω quote τον συμπαθέστατο πρέσβη Londo Mollari του Babylon 5, λέγοντας "Whatever it is, it can't be that bad Mr Garibaldi!" 6 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theforce Posted May 17 Share Posted May 17 1 hour ago, Dredd said: Τι είδους πρόβλημα έχει στο χρώμα; Περιληπτικά, σε αρκετές σελίδες, ουσιαστικά δεν υπάρχει χρώμα. 58 minutes ago, constantinople said: Εγώ πάλι έχω πάντα στο νου μου με τι λαχτάρα διαβάζαμε τα μοντέρνα έγχρωμα του Καμπανά, παρόλα τα... μικροπροβληματάκια που είχαν στο χρώμα, οπότε θα κάνω quote τον συμπαθέστατο πρέσβη Londo Mollari του Babylon 5, λέγοντας "Whatever it is, it can't be that bad Mr Garibaldi!" Από τα μοντέρνα έγχρωμα του Καμπανά αγόρασα μόνο κάποια τεύχη Σούπερ Σπάιντερμαν. Λόγω της... μεθολογίας εκτύπωσης (για να μην πω καμια βαριά κουβέντα ) συν την ακαταλαβίστικη μετάφραση, δεν μπορούσα να διαβάσω τις ιστορίες. Γενικά, την έγχρωμη περίοδο του Καμπανά την θεωρώ προσβολή προς τους αναγνώστες κόμικς. Όταν πέτυχα σε προσφορά, χρόνια μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας τους, έναν εγχρωμο τόμο Κάπταιν Αμέρικα, τον αγόρασα σε πολύ φθηνή τιμή. Δεν άξιζε περισσότερα. 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theforce Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) Όλα καλά με τον καινούριο τόμο του Θορ (33), όσον αφορά στην εκτύπωση και το χρώμα. Edited May 20 by theforce 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted May 20 Share Posted May 20 Κλείσαμε ένα omni με αυτό το τεύχος...εκτός το annual,οι ιστορίες ανεβάζουν ρυθμό, περιμένω με ανυπομονησία την εμφάνιση της Tana Nile, μες τις τρεις καλύτερες επιλογές μου 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted May 21 Share Posted May 21 Χαίρομαι που πλέον διαβάζω παντού καλά λόγια για τον Θωρ! Θα πρότεινα σε όσους είχαν διαβάσει τον πρώτο τόμο και απογοητεύτηκαν, να δώσουν στον τρέχοντα τόμο μια ευκαιρία (και στον Θωρ μια δεύτερη ευκαιρία). Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα... 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 23 Share Posted May 23 Εχω μείνει πιο πίσω βλέπω, είμαι στο #109... διαβάζω το THOR omnibus 1 6 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantinople Posted May 23 Share Posted May 23 Βλέπω στο Amazon.com ότι αυτή τη στιγμή το THOR OMNIBUS 1 πωλείται 610 δολάρια. Αν είναι τέτοιες οι τιμές εμείς τα πήραμε για ψίχουλα! 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts