leonidio Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ 2021. Στην Κατηγορία Κινουμένων Σχεδίων οι υποψήφιες ταινίες είναι: Soul (Pixar) Wolfwalkers (Apple TV+/GKIDS) Over the Moon (Netflix) Φύγαμε (Pixar) A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (Netflix) Στην Κατηγορία Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους οι υποψήφιες ταινίες είναι: Burrow Genius Loci If Anything Happens I Love You Opera Yes-People Όλες τις υποψηφιότητες για όλες τις κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε εδώ 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Άμα δεν το πάρει το wolfwalkers, βόμβα στην ακαδημία 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Αλήθεια πιστεύεις ότι δεν θα το δώσουν στο Soul; 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν θα το δώσουν στο wolfwalkers. Τώρα αν θα πάει στο netflix που τις παραγωγές του τις σπρώχνουν τελευταία στα βραβεία ή σε μια από τις 2 της πιξαρ δεν ξέρω Αλλά είναι γνωστά σκουπίδια στα όσκαρ, τίποτα νέο κάτω απ'τον ήλιο. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Λοιπόν, έτσι για αλλαγή λέω να δω όλες τις προτεινόμενες για να μην κράζω αδιακρίτως. Ξεκινάω το over the moon. Ανέμπνευστο μιούζικαλ, αναμάσημα όλων των disney χαρακτηριστικών με μόνη διαφορά ότι δεν είναι ντίσνει. Νομίζω ότι πέτυχα και σημεία στο φεγγάρι που δεν είχαν ολοκληρώσει το animation καν! Δεν κάνει ούτε καν για τα παιδάκια για τα οποία προορίζεται, εκτός και αν είναι <4. Μένει το soul, μιας και το "φύγαμε" το 'χα δει και είναι συμπαθητικό αλλά σε καμία περίπτωση για προτεινόμενο. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cassidy Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 (edited) On 16/3/2021 at 9:31 ΠΜ, Θρηνωδός said: Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν θα το δώσουν στο wolfwalkers. Τώρα αν θα πάει στο netflix που τις παραγωγές του τις σπρώχνουν τελευταία στα βραβεία ή σε μια από τις 2 της πιξαρ δεν ξέρω Αλλά είναι γνωστά σκουπίδια στα όσκαρ, τίποτα νέο κάτω απ'τον ήλιο. To Soul είναι πολύ καλό! Το wolfwalkers το έχω κατεβάσει πολύ καιρό τώρα ,αλλά προς το παρόν αρνείται ο γιος μου να το δούμε. Δεν του άρεσε πολύ το Song of the See που είχαμε δει παλιότερα. Πάντως πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό το wolfwalkers και παίζει να το πάρει , όχι γιατί θα είναι καλύτερο από το Soul , αλλά έτσι για την αλλαγή. Επίσης δεν νομίζω ότι βραβεύονται σκουπίδια στα όσκαρ, πχ το οσκαρ καλύτερης ταινίας συνήθως το παίρνει κάτι πολύ αξιόλογο. Και τα animation είναι πάντα πολύ καλά. Στις ταινίες περίμενα το Uncut Gems του Netflix να είναι προτεινόμενο ,που ήταν από τα αγαπημένα μου το 2020 . Εκτός αν θεωρείται του 2019. Ας το πάρει η κυρία του Eternals που είναι πραγματικά φοβερή. Sorry ξέφυγα από το θέμα... Edited March 18, 2021 by cassidy 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Τα όσκαρ όπως και όλα τα μεγάλα βραβεία στους περισσότερους τομείς εξυπηρετούν σκοπιμότητες και βραβεύουν ανάλογα με την εκάστοτε ατζέντα, αυτό εννοώ ότι είναι σκουπίδια στα όσκαρ. Οι διοργανωτές και το όλο σύστημα που συντηρούν της αλλαξοκωλιάς δηλαδή, όχι οι προτεινόμενες ταινίες. Πάμπολλα τα παραδείγματα, ένα που μου έρχεται τώρα είναι το coco που πήρε όσκαρ το '17 όντας Disney, όταν τρία χρόνια νωρίτερα το book of life το οποίο είναι ταινιάρα και ξεσκίστηκε στο κοπιάρισμα από το κόκο, δεν ήταν καν υποψήφιο. Πρέπει να το δεις το wolfwalkers! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Λοιπόν είδα και το shaun the sheep που δεν είχα δει και παραμένει βασιλιάς του stop-motion στην μετά wallace εποχή. Οπότε η σειρά μου είναι Wolfwalkers Soul Shawn the Sheep Onward Over the moon αν και πιστεύω ότι τελικά το βραβείο θα το δώσουν σε ένα από τα δύο της πίξαρ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted April 26, 2021 Author Share Posted April 26, 2021 Έγινε η απονομή και το φαβορί (Soul) νίκησε στην κατηγορία Κινουμένων Σχεδίων, ενώ πήρε και το Όσκαρ Μουσικής. Στην κτηγορία Ταινίας Κινουμένω Σχεδίων Μικρού Μήκους, νικήτρια ήταν η ταινία "If Anything Happens I Love You". Στις υπόλοιπες κατηγορίες επικράτησαν τελικά τα φαβορί. Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας στο Nomadland, τη σκηνοθέτιδα Κλόι Ζάο και την πρωταγωνίστρια Φράνσις Μακ Ντόρμαντ (τρίτο της ερμηνευτικό Όσκαρ, ενώ κέρδισε και άλλο ένα ως συμπαραγωγός του Nomadland), ενώ ο Άντονι Χόπκινς στα 84 του κέρδισε το δεύτερό του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, παρόλο που πολλοί περίμεναν τον μακαρίτη Τσάντγουικ Μπόουζμαν. Ο Ντέιβιντ Φίντσερ έμεινε πάλι με άδεια χέρια. Μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές και όλες τις νικήτριες εδώ 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 On 15/3/2021 at 6:31 ΜΜ, Θρηνωδός said: Άμα δεν το πάρει το wolfwalkers, βόμβα στην ακαδημία Ρε φίλε, σε περίμενα τόσες ώρες με τα στουπιά στο χέρι, αλλά δεν εμφανίστηκες ποτέ. Ε βαρέθηκα να περιμένω και πήγα για χάμπουργκερ μαζί με τον Pacino και το φάντασμα του Brando 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts