GreekComicFan Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Πρώτη κυκλοφορία: 20-04-2018 Μια παρέα ιπποτών έχει κάνει στέκι μια μπυραρία σε ένα αδιευκρίνιστο μέρος. Με αφορμή την προσθήκη ενός νέου ιππότη στην παρέα τους ο οποίος δεν τα πάει και τόσο καλά, ξεκινάνε τις εξιστορήσεις των δικών τους περιπετειών, ως μέρος της μύησης στον κόσμο τους. Οι περιπέτειες που εξιστορούνται είναι προοδευτικά όλο και πιο ασυνήθιστες και αρκετά εκτός της συμβατικής σκέψης και αντίληψης για το τι σημαίνει το να είσαι ιππότης. Ένα αρκετά ενδιαφέρον κόμικ από την Κατερίνα Μεραμβελιωτάκη η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Και παρόλο που έχει αρκετά από τα θεματάκια που έχουν συνήθως οι αρχάριοι, το αποτέλεσμα παραμένει αρκετά ελκυστικό, με μια δόση μυστηρίου (που τροφοδοτείται και από το ότι οι ιππότες είναι πάντα σε πλήρη περιβολή και δεν βλέπουμε τα πρόσωπα τους) καθώς και με μια συνολική feelgood διάθεση. Το σχέδιο της δημιουργού είναι αρκετά ρευστό, συνεισφέροντας στην συνολική αίσθηση. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 Το κατέβασα χθες το βράδυ από το ράφι, μαζί με μερικά άλλα φανζινάκια για επαναδιάβασμα. Πραγματικά από τις αυτοεκδόσεις που μου εχουν μείνει στο μυαλό, για το ωραίο χιούμορ, το αξιοπρεπές σχέδιο και την φαντασία του. Το θεωρώ "υποτιμημένο", καθώς δεν ακούστηκε όσο άλλα φανζίν. Αν τυχόν υπάρχουν ακόμη αντίτυπα και πέσετε πάνω σε κανένα, μην το προσπεράσετε. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ, αλλά ο τίτλος του συγκεκριμένου μου έχει κάτσει πολύ ωραία στο μυαλό παρόλο που είναι τσιτάτο pun. Θέλω να το διαβάσω, βρίσκεται; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted July 2, 2020 Share Posted July 2, 2020 Δεν έχω ιδέα 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts