geo_trou Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 5 hours ago, DaDiRa said: (Νομίζω ότι κάτι παίχτηκε με το thread και χάθηκε η δημοσκόπηση που είχα όταν έφτιαξα το θέμα) Είχα κάνει εγώ πατάτα, σόρυ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted September 3, 2021 Author Share Posted September 3, 2021 Αμάν! Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για λάθος στο merge, οπότε δικαιολογημένος. Πάντα ήταν κάπως ανάποδα στις επιλογές. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smuggler Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) Οποιοδήποτε smartphone, πλέον ολα βγαίνουν με ικανοποιητικές οθόνες, και την εφαρμογή readera. Edited September 5, 2021 by smuggler 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 @DaDiRa έχεις μπει τελευταία στο readcomiconline από τατσιγιόμι; Σου δουλεύει; Εμένα ούτε καν 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Ναι, γιατί αν πας στα extensions θα δεις ότι είναι obsolete. Το χαιρετήσαμε λοιπόν. Το μόνο που έσωσε την κατάσταση είναι ότι κάθε τίτλος που έχω βάλει από ReadComicOnline είναι και κατεβασμένος, οπότε τουλάχιστον δεν έχασα αυτά που είχα ήδη. Τώρα, έχει και τα εναλλακτικά φάσης comicextra, read comics online (ναι, άλλο είναι), τα οποία όμως αν δεν κάνω λάθος δεν είναι τόσο επαρκή. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 θέλω να προσέχεις πως τα ξεστομίζεις αυτά. Άκου obsolete. Σεβάσου και την ηλικία μου. Παρόλα αυτά το desktop version λειτουργεί :') 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angeltze Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Εγώ? Το Tachiyomi τα ξεστομίζει αυτά! Ναι, είμαι αρκετά σίγουρος ότι απλά αφαίρεσαν το extension/plugin που κλέβει τα κόμικς από τη σελίδα, γι'αυτό λειτουργεί και το site κανονικά. Τώρα το γιατί δεν το ξέρω, έχω την υποψία όμως ότι ευθύνονται οι διαχειριστές του ReadComicsOnline. Πάντως φαντάζομαι ότι όλο και κάποιος θα επιχειρήσει να το ξαναβάλει ως extension στο μέλλον. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Κλέβουν τα κλεμμένα; Ά τους κλέφτες ούτε να πειρατέψεις με την ησυχία σου δεν σε αφήνουν πλέον 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Κάνανε κάτι αλλαγές(μαζί με το καινούριο domain) στο readcomicsonline.li δυστυχώς. Έχουν και άλλοι scrappers το ίδιο πρόβλημα και δε μπορούν να πάρουν τα κόμιξ. Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει και ένα ακόμα extension πάντως για το readcomicsonline.ru το οποίο όμως έχει μικρότερο κατάλογο. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted May 25, 2022 Author Share Posted May 25, 2022 Το έψαχνα προχθές και εγώ να δω τι έγινε. Η υποψία σου @angeltze είναι σωστή, όντως φταίνε από το RCO. Υποθέτω και το πρόβλημα με τους άλλους scrappers που λέει ο @erosennin35 είναι λόγω αυτής της κρυπτογράφησης που έβαλαν. Το κύριο πρόβλημα μου εμένα είναι ότι είχε μεγάλη συλλογή πέρα από τα Αμερικάνικα που τα βρίσκεις και στα άλλα extensions. Αλλά όταν έψαχνα άλλο domain εμένα δεν μου έβγαζε κάτι... θα το ξαναδώ πάντως. Εεεε... εννοώ ότι δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. Δεν ξέρω καν γιατί με ταγκάρεις Θρηνωδέ. Πάω στο σαλόνι γιατί ακούω φασαρία. 3 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted August 13, 2022 Author Share Posted August 13, 2022 @Θρηνωδόςκαι όποιος άλλος ενδιαφέρεται, μόλις έμαθα ότι το plugin με όνομα XOXO comics έχει πρακτικά την ίδια βιβλιοθήκη με το RCO που καταργήθηκε (απ' ότι φαίνεται μόνιμα). 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 @DaDiRa 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts