Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Public

falconara90

Recommended Posts

Ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά προχθές την Παρασκευή ότι κλείνει το κατάστημα του Αγρινίου την ίδια μέρα! Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το αν υπάρχει γενικά πρόβλημα στην εταιρία και αν υπάρχει σχέση με την πτωτική πορεία στην ποικιλία των κόμικς (και όχι μόνο) που όλοι βλέπουμε τελευταία. Είναι γεγονός ότι σπάνια πλέον αγόραζα από το φυσικό κατάστημα, μόνο καμια παραγγελία που και που... Για να δούμε τι θα γίνει.

• Like 4
  • Sad 4

Κάποια στιγμή είχα κοιτάξει στην σελίδα τους και έδειχνε πως είχαν φτάσει τα 59 καταστήματα (χώρια τα Media Markt). Χθες που κοίταξα πάλι με αφορμή την καταχώρηση του Λόρδου, έχουν πέσει τα 56.

Δεν πιστεύω πως θα συρρικνωθεί τόσο ώστε να αποτραβηχτούν από την επαρχία, αλλά σε αυτό το επίπεδο ανάπτυξης, όλες οι εταιρίες έχουν και κάποιες περικοπές, είτε είναι υγιείς ή όχι.

• Like 6
  • Thanks 1

11 minutes ago, GreekComicFan said:

Κάποια στιγμή είχα κοιτάξει στην σελίδα τους και έδειχνε πως είχαν φτάσει τα 59 καταστήματα (χώρια τα Media Markt). Χθες που κοίταξα πάλι με αφορμή την καταχώρηση του Λόρδου, έχουν πέσει τα 56.

και το κατάστημα του κολωνακίου έχει κλείσει. άρα συνολικά 3.

Του κολωνακίου πάντως ήταν πολύ κοντά με του συντάγματος και δεν είχε την απαραίτητη κίνηση. Η αλήθεια ειναι πως οσες φορές είχα πάει, πάντα μου έλεγαν "αυτό το έχει στο Σύνταγμα".

• Like 8

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Κλαμα με το public. Προπαραγγελια απο περιεργεια το Deadpool & Cable Omnibus το οποιο βγαινει τελη Απριλη. Μετα απο μερικες μερες εφαγα πακετο οτι δεν το βρησκουν. Οτι να' ναι απλα....

• Like 3
  • Sad 3

• 4 weeks later...

Mιας και ερχεται η reprint εκδοση του Batman Knightfall Omnibus Vol 1 την περιασμενη εβδομαδα καθως σερφαριζα στο πορτοκωλι site βρισκω διαθεσιμο στα 95 ευρω το volume 2. Εκανα κανενα 5λεπτο να το συνειδητοποιησω οποτε αποφασιζω να το παραγγειλω. 

Σημερα το παρελαβα ΑΛΛΑ δεν ηταν καν τυλιγμενο με ζελατινα και φανηκε το βιβλιο λιγο ταλαιπωρημενο. Σαν να μην εφτανε αυτο την ετικετα με το barcode την ειχαν κολλησει πανω στο dust jacket. Αν ειναι δυνατον!!! Αρχιζω και πιστευω οτι παιζει να ειναι και μεταχειρησμενο. lol

Τωρα το spine μου φαινεται οτι εχει θεμα και παιζει να διαλυθει οποτε το τραβηξα μια φωτο ωστε να μου πειτε εαν χρειαζεται καμια επεμβαση η τζαμπα ανησυχω. Εαν χρειαζεται κολλα ποια προτεινετε; 

20230410_212209.jpg

• Like 3
  • Thanks 3
  • Sad 2

2 minutes ago, starman84 said:

Κ δεν έκανες παζάρια να ριξεις τη τιμή :confused:

Δεν μου εκοψε να σου πω την αληθεια αλλα ετσι και συμβει και σε επομενο θα τους το πω. Το πολυ πολυ να το αρνηθω ετσι και μου κανουν κολπα. 

• Like 5

Just now, DR2009 said:

Δεν μου εκοψε να σου πω την αληθεια αλλα ετσι και συμβει και σε επομενο θα τους το πω. Το πολυ πολυ να το αρνηθω ετσι και μου κανουν κολπα. 

Εμένα μου είχε συμβεί στο omni του daredevil vol 1 κ το τσίμπησα στα 30 ευρώ. Αν σου ξανασυμβεί  ( που το απεύχομαι) παζάρι αμέσως

• Like 3
  • Thanks 2

Επίσης δεν προπληρώνουμε ποτέ στο Πάμπλικ, για να αποφεύγουμε τέτοια φαινόμενα. Πληρώνουμε στο ταμείο, και αν είναι σκισμένο, διαβασμένο, μεταχειρισμένο, χτυπημένο, δεν το παραλαμβάνουμε. Το 1/3 των παραγγελιών μου από εκεί πέρα, ήταν σε χάλια κατάσταση και δεν τα παρέλαβα τελικά.

Edited by Phantom Duck
  • Like 7
  • Thanks 2

Δε νομίζω να είναι μεταχειρισμένο, απλώς είναι κλασικό Πάμπλικ που δεν τα προσέχουν καθόλου. Ο μόνος λόγος για να πάρεις από κει είναι οι μεγάλες εκπτώσεις που είχε και τα παζάρια που μπορείς να κάνεις τώρα που δεν έχει πλέον εκπτώσεις. :lol:

• Like 5

Έκλεισαν αλλά δύο καταστήματα. Αυτό του Χαλανδρίου κι αυτό της Καλλιθέας. Δύο είναι τα τινά. Ή πάει για φούντο ή απλά γίνεται ένα ξεκαθάρισμα και κλείνουν τα πιο ζημιογόνα υποκατάστημα.:beer:

• Like 5
  • Sad 1

Της Καλλιθέας πάντως, όσο άσχημο κι αν είναι αυτό για τους εργαζόμενους, δεν είχε λόγο ύπαρξης. Καλώς ή κακώς έχει ανοίξει το μεγάλο πάμπλικ της Συγγρού κυριολεκτικά 2,3 χιλιόμετρα μακριά (το έψαξα μόλις στο maps!) και αυτό επισκέπτεται πλέον ο περισσότερος κόσμος.  

• Like 4

• 1 month later...

Οι περιπετεις με τα public δεν σταματανε οποτε απο περιεργεια εκανα παραγγελια δυο omnis. Batman Knightfall vol 1 στα 95 ευρω αν και το reprint ερχεται τελη Σεπτεμβριου. Βεβαια ζελατινατο στα 95 αντι για 120 απο amazon ειναι μια σημαντικη διαφορα οποτε αποφασισα να το ρισκαρω. Το δευτερο omni ηταν ενα House Of Secrets της Vertigo (τωρα πια DC) στα 73 ευρω.

Παω στο καταστημα και επειδη δεν υπηρχε περιπτωση να την πατησω παλι ρωταω την κοπελα να μου δειξει τα βιβλια. Τελικα επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου και τα βιβλια ηταν χωρις ζελατινα και το House of Secrets ηταν σε απαραδεκτη κατασταση. Ρωταω την κοπελα οτι τα βιβλια δεν ειναι σε ζελατινα αρα δεν ειναι καινουργια και μου λεει η εξυπνη οτι παραλαμβανουν βιβλια με χωρις ζελατινα. 

Τελικα δεν τα πηρα αλλα εαν ηταν το Knightfall vol 3 που ειναι καρασπανιο μπορει να το επαιρνα. Θα επιστρεψω με νεες περιπετειες απο την πορτοκωλι αλυσιδα....

• Like 6
  • Sad 2

Κλασικό Πάμπλικ. Τώρα έχουν κόψει τις εκπτώσεις οπότε δεν έχει νόημα να πάρεις κάτι τέτοιο. Ειδικά τα omnis είναι σχεδόν όλα χάλια.

• Like 6