erosennin35 Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Πολλά θα μπορούσα να πω ότι δε καταλαβαίνω για τις κινήσεις της Μαμουθ (π.χ ανατυπώσεις ΤενΤεν με ακατανόητη σειρά) αλλά λογικά κάτι θα ξέρει ο εκδότης. Πάντως, για πάμπλικ σταθερά ό,τι στέλνω για παραλαβή από κατάστημα είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός αν το θέμα σου είναι κατά πόσο έχουν απόθεμα, που όντως δεν είναι έμπιστα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 1 hour ago, erosennin35 said: Πολλά θα μπορούσα να πω ότι δε καταλαβαίνω για τις κινήσεις της Μαμουθ (π.χ ανατυπώσεις ΤενΤεν με ακατανόητη σειρά) αλλά λογικά κάτι θα ξέρει ο εκδότης. Πάντως, για πάμπλικ σταθερά ό,τι στέλνω για παραλαβή από κατάστημα είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός αν το θέμα σου είναι κατά πόσο έχουν απόθεμα, που όντως δεν είναι έμπιστα. Mε την κατάσταση των τόμων έχω πρόβλημα, είτε είναι παραγγελία είτε παραλαβή από το κατάστημα. Είναι 50 50 οι πιθανότητες να βρεις κάποιο ταλαιπωρημένο. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Και τα 6 που πήρα πρόσφατα με 70% έκπτωση ήταν όλα από λίγο έως πολύ ταλαιπωρημένα. Μιλάμε για 6/6, απίστευτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα προσέχουν καθόλου. 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Και ναι λοιπον, μολις πήγα και πήρα κάτι Μπλεικ και Μορτιμερ, τα οποία είχαν πάνω ακόμα τιμή σε δραχμές. Το ένα είναι σε καλή κατάσταση δεδομένης της ηλικίας. Τα άλλα δύο είναι φθαρμένα στο πλάι και κάπως κιτρινισμένα από υγρασία. Δεν είναι τραγικό οπότε δε το πρόσεξα όταν τα πλήρωνα αλλά και πάλι κρίμα καινούριο κόμικ υποτίθεται να ναι έτσι. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Πάντως παρ όλο που πήρα αρκετά κόμικ από αυτό το ξεστοκαρισμα (όλα με παραλαβή από το Σύνταγμα) μόνο ένα ήταν σε όχι καλή κατάσταση. Αρνήθηκα παραλαβή και πήγα και πήρα άλλο αντίτυπο από τα ράφια. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε, αν έχετε παραλαβή από κατάστημα. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 (edited) Είχα παραγγείλει δύο τομάκια κοψοχρονιά. Το ένα ήταν το 1985 το άλλο ένα τομάκι Dredd που είχα πετύχει πρόσφατα στο Mall, με γενναία έκπτωση. Επειδή κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει τα έβαλα για παραλαβή από Σύνταγμα (ειδικά του Dredd έβγαινε -20 ευρά). Μετά από δυόμιση βδομάδες, μου ακυρώνουν το Dredd γιατί δε βρέθηκε. Πάω έστω να παραλάβω το 1985. Το βρίσκουν χωμένο κάτω από κούτες με κουκλόσπιτα, και πέφτει κάτω στο πάτωμα από την εξαντλημένη υπάλληλο. Μου λέει εντάξει δεν έπαθε κάτι ενώ μέσα μου βράζαν ήδη οι γροθιές. Της ζήτησα να το τσεκάρω. Ευτυχώς όντως δεν είχε πάθει κάτι, γιατί ποιος τρέχει από το υπόγειο στον 2ο για ένα τομάκι που ίσως και να είχε πλέον εξαντληθεί; Πέρασα μία βδομάδα αργότερα από το Mall, ο Dredd ήταν ακόμα εκεί, με την τιμή που πάντα είχε. Οπότε κέρδισα μονάχα τη μεγάλη έκπτωση του 1985 που δε θα αγόραζα αλλιώς αφού το είχα διαβάσει ψηφιακά όταν είχε βγει και απλά το ήθελα στη συλλογή. Όμως ο Dredd θα αργήσει... Τουλάχιστον εύχομαι οι εποχιακοί να ξεκουραστούν κάποια στιγμή γιατί είχαν πάμπολλοι μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Και αυτό ήταν την τελευταία βδομάδα του Δεκέμβρη... Edited January 12, 2022 by The Fists Of Stan Lee 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Οι τελευταίες, πολύ πρόσφατες εμπειρίες μου από το Public ήταν αναπάντεχα ευχάριστες. Καταρχάς, είχα σταμπάρει εδώ και καιρό το Black Hole του Charles Burnes ένα 25άρι. Είχε ένα μικρό σκίσιμο στο dustjacket, αλλά δεν με πτόησε, ήξερα ότι δεν αν δεν το έπαιρνα την 3η φορά που το είδα στο μαγαζί, δεν θα το έπαιρνα σύντομα. Παρατηρώ ότι και η ράχη έμοιαζε σαν να το είχε ανοίξει κάποιος τελείως, όχι ότι δεν διαβάζεται αλλά δεν είναι και το καλύτερο μου. Και εκεί από δίπλα βλέπω έναν ξεχασμένο τόμο Love and Rockets. Θεωρώ ακόμα έγκλημα που δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με την σειρά, οπότε είπα να πάρω τον τόμο. Ο οποίος είχε δύο αυτοκόλλητα, ένα παμπάλαιο που έλεγε 22 ευρά (αρχική τιμή της έκδοσης σε $) και ένα καινούργιο που έλεγε 11. Χωρίς δεύτερη σκέψη το τσίμπηα και αυτό και κατευθύνθηκα στο ταμείο. Και τα δίνω στην υπάλληλο και μου ζητάει από το πουθενά 19 ευρώ και για τα δύο, 13 και 6 αντίστοιχα. Δεν ξέρω ποια ανώτερη δύναμη έβαλε το χέρι της, αλλά την ευχαριστώ. Αυτό όμως ήταν χθες. Γιατί σήμερα κατάφερα να πάρω το Infinity War από Οξύ στα 7 ευρώ, όταν ήταν ακόμα μία από τις εκδόσεις με τις μεγάλες εκπτώσεις. Το άξιο αναφοράς είναι ότι το συγκεκριμένο το είχα παραγγείλει για το Public Συντάγματος, γιατί υποτίθεται ότι θα ήταν εκεί άμεσα διαθέσιμο και θα πήγαινα Αθήνα την επόμενη μέρα, αλλά τελικά άργησε για κάποιον λόγο η παραγγελία. Έλα όμως που όταν γύρισα Θεσσαλονίκη το βρήκα σε ένα από τα Public εδώ, οπότε ζήτησα αν γίνεται να αποδεσμεύσω το αντίτυπο του Συντάγματος (αν και όταν έρθει) και να πάρω εκείνο που έβλεπα μπροστά μου. Η υπάλληλος με ενημέρωσε πως είτε μπορούσα να το πάρω επιτόπου στα 17 ευρώ (από 24 αρχική) ή να περιμένω λίγες μέρες για να το πάρω με την 70% έκπτωση που το είχα βρει, ώστε να συννενοηθεί με Σύνταγμα και να "μεταφερθεί" η παραγγελία μου στο Public Σταυρούπολης. Ε και περίμενα λίγες μέρες, στο μεταξύ το αντίτυπο στο Σύνταγμα έφτασε, αλλά κανονίστηκε και η δουλειά στο εδώ κατάστημα και σήμερα το παρέλαβα. Ευτυχώς μετά πήγα στον Ιανό για πιο straightforward αγορές, χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Εγώ έκανα μια παραγγελία 3 hardcovers από τα οποία μόνο το ένα είναι διαθέσιμο σε ένα μήνα από τώρα.Για κάποιο λόγο έπρεπε να τα πληρώσω όλα καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα για παραλαβή απτό καταστημα. Αφού είδα το μήνυμα ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα, μόνο του ενός, τους έστειλα μήνυμα να μου στείλουν refund. Εχει περάσει μια εβδομάδα και τίποτα... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 2 hours ago, Darth Chris said: Είχε ένα μικρό σκίσιμο στο dustjacket, αλλά δεν με πτόησε, ήξερα ότι δεν αν δεν το έπαιρνα την 3η φορά που το είδα στο μαγαζί, δεν θα το έπαιρνα σύντομα. Κάτι μου λέει ότι αυτό είναι το ίδιο αντίτυπο που είχα βρει στο Public της Αγ. Παρασκευής. 20 minutes ago, dimia said: Εγώ έκανα μια παραγγελία 3 hardcovers από τα οποία μόνο το ένα είναι διαθέσιμο σε ένα μήνα από τώρα.Για κάποιο λόγο έπρεπε να τα πληρώσω όλα καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα για παραλαβή απτό καταστημα. Αφού είδα το μήνυμα ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα, μόνο του ενός, τους έστειλα μήνυμα να μου στείλουν refund. Εχει περάσει μια εβδομάδα και τίποτα... Να, αυτά δεν μπορώ. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 1 hour ago, dimia said: Εγώ έκανα μια παραγγελία 3 hardcovers από τα οποία μόνο το ένα είναι διαθέσιμο σε ένα μήνα από τώρα.Για κάποιο λόγο έπρεπε να τα πληρώσω όλα καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα για παραλαβή απτό καταστημα. Αφού είδα το μήνυμα ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα, μόνο του ενός, τους έστειλα μήνυμα να μου στείλουν refund. Εχει περάσει μια εβδομάδα και τίποτα... Ξέχασα να πω ότι λογικά αν δεν τους πάρεις τηλέφωνο, δε θα βγάλεις άκρη. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 6 hours ago, dimia said: Αφού είδα το μήνυμα ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα, μόνο του ενός, τους έστειλα μήνυμα να μου στείλουν refund. Εχει περάσει μια εβδομάδα και τίποτα.. Το ίδιο έχει συμβεί και με εμένα και έχουν περάσει τουλάχιστον δέκα μέρες 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Στα Πάμπλικ ο κανόνας είναι πως δεν προπληρώνουμε ποτέ. Αν απαιτούν προπληρωμή, απλά δεν αγοράζουμε, επειδή οι πιθανότητες να μην φέρουν κάτι, είναι τεράστιες. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Παρέλαβα για πρώτη φορά σε αυτές τις προσφορές βιβλία σε άψογη κατάσταση από το Public To Likely Stories σκληρόδετο σε -70% είναι ληστεία! (και το βιβλίο του Thoreau αν καταλάβατε το πήρα επειδή διάβασα το αντίστοιχο βιογραφικό κόμικ της NBM) 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 39 minutes ago, Lord Makro said: To Likely Stories σκληρόδετο σε -70% είναι ληστεία! Συμφωνώ, κι εγώ το έχω παραγγείλει αυτό! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionik Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς το Likely Stories, αλλά με πείσατε και το παρήγγειλα και εγώ! 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 51 minutes ago, dionik said: Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς το Likely Stories, αλλά με πείσατε και το παρήγγειλα και εγώ! Σκέφτεσαι ορθά 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ξανά προσφορές από το Public, για όσους/ες δεν πρόλαβαν. Έχει ξανά τα περισσότερα από τα ίδια, έχουν προστεθεί και κάποια νέα. Αν βρείτε τίποτα καλό, σφυρίξτε! https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.f.sm_myfield=outlet22-books&sn.q=&sn.s=-f_best&sn.ff.sm_category_1=κόμικς Παραθέτω και το λινκ με όλες τις προσφορές στα έντυπα, μήπως βρείτε και κάποιο βιβλίο, που σας ενδιαφέρει: https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.f.sm_myfield=outlet22-books&sn.q=&sn.s=-f_best&sn.o=0 4 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Σημαντικό Public hack: ό,τι τιμή και να αναγράφεται πάνω στο κόμικ, όσο παλιό και να είναι και να μην υπάρχει στο σάιτ, πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ να ρωτάτε τον υπάλληλο να σας πει την έκπτωση που έχει στο σάιτ. Και ποιος ξέρει; Μπορεί να βρεθείτε να παίρνετε κόμικ αξίας 42 ευρώ με 3. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Τι τσίμπησες πάλι; 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 3 hours ago, Phantom Duck said: Τι τσίμπησες πάλι; Από τότε που το Public ξεκίνησε τις εκπτώσεις το έχω τερματίσει σε σημείο που βαριέμαι να ανεβάσω φωτογραφίες. Αυτό στο οποίο αναφέρομαι ήταν το The Spirit Archives vol. 20. Ήταν ταλαιπωρημένο το dust jacket και θυμόμουν ότι κάποτε το είχαν βάλει στο σάιτ με τιμή 10 ευρώ και κάτι ψιλά (42 έλεγε η τιμή από πίσω βέβαια), οπότε πήγα στην υπάλληλο και της είπα να το τσεκάρει και τελικά μου έκανε και 70% έκπτωση. ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ. Και κατέληξα να το πάρω με 3 ευρώ. Επίσης, πήρα και B.P.R.D. Plague of Frogs vol. 4 μισή τιμή λόγω ταλαιπωρίας κι αυτό, και τα άλλα τρία που πήρα είχαν ήδη 50%-70% έκπτωση στο σάιτ. Να μην τα πολυλογώ, έδωσα 32,50 για κόμικς αρχικής αξίας 110 ευρώ. Ευτυχώς που φοράμε μάσκες γιατί αλλιώς θα έβαζαν κάποια στιγμή φωτογραφία με τη φάτσα μου σε όλα τα Public «απαγορεύεται η είσοδος σ'αυτόν τον τύπο». 2 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 2022 να διαβάζεις κόμικ να μην βγάζεις νόημα και να βλέπεις ότι υπήρχε το πρόβλημα από το 2020. Μπράβο στο public που μου έστειλε αποσυρμένη έκδοση από το ‘20 (η αγορά έγινε μάλλον τέλος 21 κάπου εκεί στο Black Friday που τα είχε σχεδόν τσάμπα) Ο λόγος για το Avengers Η τελευταία στρατιά από οξύ η οποία βγήκε Μάιο του 20 με πρόβλημα στην εκτύπωση (μπερδεμένες σελίδες) και μετά από λίγο αποσύρθηκε και βγήκε σωστά. Αυτα. 3 3 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Όπως φαίνεται δεν πήγαν για καταστροφή ή για διόρθωση αυτά. Δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση αν ξεχάστηκε το θέμα και βρέθηκαν ξαφνικά με έξτρα στοκ που δεν ξέρουν τι είναι. Ούτε μια ενδεχόμενη σκόπιμη κακοήθεια θα μου έκανε εντύπωση βέβαια. 8 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 6 hours ago, GreekComicFan said: βρέθηκαν ξαφνικά με έξτρα στοκ που δεν ξέρουν τι είναι. Έχοντας δει πως λειτουργούσε η αποθήκη, φαντάζομαι ότι αυτό συνέβη 6 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Μια και πιάσαμε το θέμα με τα πολλαπλά προβλήματα του Παμπλικ, τελευταία μου βγάζει αυτό το μήνυμα αφού συνδεθώ στο λογαριασμό μου και προσπαθήσω να μπώ στη λίστα με τα αγαπημένα μου. Φυσικά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορώ καν να περιηγηθώ στη σελίδα για κανά πεντάλεπτο κάθε φορά. Access Denied You don't have permission to access "http://www.public.gr/" on this server. 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 5 hours ago, erosennin35 said: Μια και πιάσαμε το θέμα με τα πολλαπλά προβλήματα του Παμπλικ, τελευταία μου βγάζει αυτό το μήνυμα αφού συνδεθώ στο λογαριασμό μου και προσπαθήσω να μπώ στη λίστα με τα αγαπημένα μου. Φυσικά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορώ καν να περιηγηθώ στη σελίδα για κανά πεντάλεπτο κάθε φορά. Access Denied You don't have permission to access "http://www.public.gr/" on this server. Μου το βγάζει κι εμένα όποτε βάζω το dark reader (plugin του browser μου). Ίσως να χτυπάει σε κάποιο άλλο addon που έχεις βάλει. Όποτε το εμφανίζει, βάζω private mode (Ctrl+P σε firefox) ή incognito (Ctrl+N σε chrome based browsers) και λειτουργεί. Τώρα θα μου πεις γιατί να κάνεις μόντες για να κάνεις μια ρημαδοπαραγγελία; Σωστό, αλλά το Public έχει τόσα προβλήματα, που δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts