Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Public

falconara90

Recommended Posts

Αλήθεια, τι γίνεται με το Public; Γιατί σταμάτησε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες με παραλαβή στο κατάστημα; Μου το είχε πει και ένας φίλος που ήθελε κάτι βιβλία, δεν έχει πλέον την επιλογή να τα παραλάβεις από τοπικό κατάστημα, μόνο αν υπάρχουν ήδη εκεί!!!

• Like 4

2 hours ago, Lord Makro said:

Αλήθεια, τι γίνεται με το Public; Γιατί σταμάτησε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες με παραλαβή στο κατάστημα; Μου το είχε πει και ένας φίλος που ήθελε κάτι βιβλία, δεν έχει πλέον την επιλογή να τα παραλάβεις από τοπικό κατάστημα, μόνο αν υπάρχουν ήδη εκεί!!!

Εγω που έκανα ενα τεστ, μου δίνει κανονικά την επιλογή για παραλαβή απο το κατάστημα 

• Like 3

2 hours ago, Lord Makro said:

Πλέον άρχισε κανονικά να μπορείς να παραλάβεις από το κατάστημα τα κατόπιν παραγγελίας, αλλά συνεχίζει αυτό με τα σκέτα «διαθέσιμα» να μπορείς μόνο στο κατάστημα που τα έχει, κανένα νόημα.

• Like 4

15 minutes ago, Beefheart said:

Δεν πουλάμε, χαρίζουμε. Ένα βάνεις, δέκα παίρνεις, όποιος πήρε, ξαναπήρε.

• Haha 4

21 minutes ago, angeltze said:

Εγώ σκέτο διαθέσιμο το βλέπω... :sadcry:

Πρόλαβαν λέτε να τα καπαρώσουν όλα?

Όχι, άμεσα είναι. Μπορείς να το κάνεις κράτηση σε οποιοδήποτε κατάστημα και να το παραλάβεις από κει.

• Like 3

Ναι, ναι, έχεις δίκιο. Απλά από το κινητό δεν το εμφάνιζε "άμεσα διαθέσιμο" αλλά απλά "διαθέσιμο" για κάποιον λόγο :surprise:

Edit: το παρήγγειλε και η αφεντιά μου επιτέλους. Ενάμιση χρόνο το έχω στο μάτι, το αποφάσισα επιτέλους να το κάνω δωράκι στον εαυτό μου :D

Edited by angeltze
  • Like 1
  • Thanks 3

• 2 weeks later...

Λοιπόν, ανακάλυψα ένα ακόμη public hack: αν χάσατε κάποια από τις Black Friday προσφορές και πλέον το κόμικ δεν υπάρχει στο σάιτ, αλλά παρόλα αυτά το βρήκατε σε κατάστημα, μπορείτε να πείτε σε υπάλληλο να το σκανάρει και η έκπτωση εμφανίζεται, παρόλο που το κόμικ δεν υπάρχει επίσημα στο σάιτ.

• Like 12

• 4 weeks later...

Αντίστοιχα πολλές προσφορές και στα ξένα..

https://www.public.gr/cat/comics/foreign-comics-and-manga/super-hero/?No=1&Ntt=&Nrpp=36&Ns=product.publicWebofferRank|1||sku.publicActualPrice|0&_dyncharset=UTF-8&Nf=&N=&Ntk=

Φάτε το δωρό Χριστουγέννων σας ελέυθερα και αφήστε την οικογένειά σας νηστική! :P

• Like 4
  • Haha 8

Βλέπω να γίνεται ενα ξεστοκαρισμα σε superhero trade, τα υπόλοιπα όχι σε τόσο μεγάλη έκταση!

Και δυνατότητα παραγγελίας σε παρά πολλά omnibus με 10% κάτω.

Δεν ξέρω αν υπήρχε αυτη η δυνατότητα πριν, για παραγγελία σε τοσα πολλά omnibus, στο public. 

• Like 5

Λοιπόν ένα μικρό update για την οποία σημασία έχει. Τις τελευταίες 2,3 μέρες παραλαμβάνω από τις παραγγελίες που έβαλα, τώρα με τις προσφορές του 70%. Κάποια που τα αγόρασα σαν TPB ήταν τελικά Oversized HC. Πχ Civil War ή Batman του Marini. Δε με χάλασε καθόλου :D

• Like 6
  • Thanks 2
  • Haha 3

• 3 weeks later...

Για όσους/ες δεν πρόλαβαν τα Χριστούγεννα, το Public έβαλε ξανά κάποιες προσφορές σε χαμηλές τιμές. Δεν έχω ξεφυλίσσει όλον τον κατάλογο, αλλά μέχρι στιγμής έχω δει μόνο ελληνικά κόμικς.  EDIT: έχει και ξενόγλωσσα

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.f.sm_myfield=wintersales22-books&sn.q=&sn.s=-f_best&sn.o=0

• Like 12
  • Thanks 1

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βγάζει η Μαμούθ ένα πακέτο με όλα τα Sin City.... Δεν εμπιστεύομαι σε καμία περίπτωση το public για να τα αγοράσω ξεχωριστά...

• Like 6