Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Public

falconara90

Recommended Posts

Έχω εκμεταλλευτεί τόσες γκλιτσιές του πάμπλικ που σε λίγο θα βγει ο ίδιος o Agent Smith να με αρχίσει στις γρήγορες :dance:

εδιτ: Ναι και εγώ παραλαβή σε διεύθυνση έβαλα, αφού όμως είδα ότι δεν είχε έξτρα μεταφορικά 

• Like 5
  • Haha 2

• 1 month later...

To Public έχει βγάλει διάφορες προσφορές με αρκετά κόμικς στα ελληνικά και στα αγγλικά, κάποια (όχι όλα) σε πολύ καλές τιμές. Το λινκ είναι εδώ:

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.f.sm_myfield=summersales21-books&sn.q=&sn.s=-f_best&sn.ff.sm_category_1=κόμικς

Αυτή η προσφορά είναι τμήμα μιας γενικότερης προσφοράς σε βιβλία. Παραθέτω και το λινκ, που περιλαμβάνει και βιβλία και κόμικς, σε περίπτωση, που σας ενδιαφέρει κάποιο βιβλίο, όπου επίσης υπάρχουν κάποια σε πολύ καλές τιμές.

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.f.sm_myfield=summersales21-books&sn.q=&sn.s=-f_best&sn.ff.sm_category_1=κόμικς&sn.ff.sm_category_1=βιβλία+%26+κόμικς

Υπόψιν όμως, ότι δεν είναι όλα τα βιβλία και τα κόμικς διαθέσιμα για παραλαβή από κατάστημα. :(  

• Like 10
  • Thanks 2

• 3 weeks later...

Πέρασα σήμερα από το Public Συντάγματος. Από πότε έχουν να ανανεώσουν τα κόμικς; Επίσης, έβγαλαν εκείνη τη βιβλιοθήκη που είχε μισή τιμή όλα τα κόμικς με ζημιές και τα έχουν βάλει κανονικά στις άλλες βιβλιοθήκες. Άμα θέλετε κανένα golden age omnibus της DC με σκισμένο dust jacket, να πάτε. :lol: Γίνομαι κακός τώρα, αλλά έλεος.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 7
  • Confused 1
  • Sad 1

Παιδια έκανα την πρώτη παραγγελία από τα public(έχω κάνει και άλλες αλλά για άμεση παραλαβή,αυτή είναι η πρώτη κατόπιν παραγγελίας) και τα περιμένω κάνα μήνα,γενικά στο σάιτ τους λέει ως εκτιμώμενη παράδοση την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ακόμα τίποτα. Από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν πολύ η ακόμη και να μην έρθουν ποτέ;

• Like 3

7 hours ago, dimia said:

Από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν πολύ η ακόμη και να μην έρθουν ποτέ;

Από αυτά που γράφεις, συμπεραίνω, ότι είναι προϊόντα που δεν έχει διαθέσιμα το κατάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, δυστυχώς, και τα δύο ενδεχόμενα είναι πιθανά. Τα περισσότερα συνήθως έρχονται, αλλά πολλά καθυστερούν και κάποια δεν έρχονται καθόλου. Εγώ έχω κάνει παραγγελία από τις 21/03 και κάποια δεν έχουν έρθει ακόμα, ενώ κάποια άλλα με ενημέρωσαν, ότι δεν τα βρήκαν. :(

• Like 4
  • Thanks 1

9 hours ago, dimia said:

Παιδια έκανα την πρώτη παραγγελία από τα public(έχω κάνει και άλλες αλλά για άμεση παραλαβή,αυτή είναι η πρώτη κατόπιν παραγγελίας) και τα περιμένω κάνα μήνα,γενικά στο σάιτ τους λέει ως εκτιμώμενη παράδοση την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ακόμα τίποτα. Από την εμπειρία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν πολύ η ακόμη και να μην έρθουν ποτέ;

Ό,τι είπε ο @leonidio. Τα δικά μου ήταν να έρθουν 3 Ιουλίου, αλλά μόνο το ένα φαίνεται να έχει έρθει προς το παρόν. Βέβαια, μόνο ένα κόμικ δε μου ήρθε ποτέ από Public, σε όσες παραγγελίες έχω κάνει, οπότε ακόμα ελπίζω.

• Like 4

3 hours ago, leonidio said:

Από αυτά που γράφεις, συμπεραίνω, ότι είναι προϊόντα που δεν έχει διαθέσιμα το κατάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, δυστυχώς, και τα δύο ενδεχόμενα είναι πιθανά. Τα περισσότερα συνήθως έρχονται, αλλά πολλά καθυστερούν και κάποια δεν έρχονται καθόλου. Εγώ έχω κάνει παραγγελία από τις 21/03 και κάποια δεν έχουν έρθει ακόμα, ενώ κάποια άλλα με ενημέρωσαν, ότι δεν τα βρήκαν. :(

Με ενημέρωσαν ότι τα βρήκαν.απλα τώρα περιμένω να έρθουν Άπτον προμηθευτή.Screenshot_2021-07-29-11-20-18-270_com.android.chrome.thumb.jpg.03d337de0421889d6d344b22131d7587.jpg

Πάλι υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν;

• Like 3

On 7/29/2021 at 11:23 AM, dimia said:

Με ενημέρωσαν ότι τα βρήκαν.απλα τώρα περιμένω να έρθουν Άπτον προμηθευτή.

Πάλι υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν;

Πολύ δύσκολα. Συνήθως από την στιγμή που μπαίνουν στο στάδιο της εκτιμώμενης ημερομηνίας παραλαβής, τα προϊόντα έχουν βρεθεί και απλά περιμένουν να τα παραλάβουν. Αν δεν τα έβρισκαν, θα είχες λάβει ειδοποίηση πως δεν βρέθηκαν και θα ακυρωνόταν η παραγγελία σου.

• Like 3
  • Thanks 1

1 hour ago, Jim® said:

Πολύ δύσκολα. Συνήθως από την στιγμή που μπαίνουν στο στάδιο της εκτιμώμενης ημερομηνίας παραλαβής, τα προϊόντα έχουν βρεθεί και απλά περιμένουν να τα παραλάβουν. Αν δεν τα έβρισκαν, θα είχες λάβει ειδοποίηση πως δεν βρέθηκαν και θα ακυρωνόταν η παραγγελία σου.

Κανονικά σε πόσο διάστημα έρχονται,μετά τη σχετική ειδοποίηση;

• Like 3

• 4 weeks later...

Καλά, στο Public το έχασαν τελείως; Πλέον αν βάλω στο καλάθι για αγορά περισσότερα από ένα «κατόπιν παραγγελίας» δε μου επιτρέπει να βάλω ως επιλογή την πληρωμή με αντικαταβολή. Αφού τα 3/4 από αυτά που παραγγέλνω δεν τα βρίσκουν, γιατί να τους τα σκάω μπροστά τα λεφτά; :(

• Like 2
  • Sad 4

• 2 weeks later...
On 25/8/2021 at 4:22 ΜΜ, Beefheart said:

Καλά, στο Public το έχασαν τελείως;

Γενικά, υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της οργάνωσης. Στις 23/03 (πεντέμισι μήνες πριν!) έκανα μια παραγγελία, από την οποία με ενημέρωσαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ότι κάποια μόνο είναι διαθέσιμα και θα αποσταλούν. Εντάξει, μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα, συμβαίνουν αυτά παντού.

Screenshot 2021-09-03 145430.png

Μόλις έλαβα την ειδοποίηση, από περιέργεια έκανα κλικ σε κάποια από εκείνα, που έγραφαν, ότι δεν θα αποσταλούν και με μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα, ότι ορισμένα τα παρουσίαζε ως διαθέσιμα! :ooo:

Τα παρήγγειλα, λοιπόν, και με ενημέρωσαν, ότι μπορώ να τα παραλάβω, κάτι που έκανα σήμερα. Δηλαδή, αυτά που με είχαν ενημερώσει, ότι δεν ήταν διαθέσιμα, τελικά υπήρχαν...

Screenshot 2021-09-03 150156.png

Άντε βγάλε άκρη...

• Like 5
  • Haha 3
  • Confused 2

2 hours ago, erosennin35 said:

Ναι γενικά το Public σε αυτό το κομμάτι είναι για μένα απαράδεκτο. Επίσης με έχει εκνευρίσει ότι έχουν βγάλει την επιλογή να φιλτράρεις με βάση τη διαθεσιμότητα. 

Μπορείς ακόμη να φιλτράρεις με βάση τη διαθεσιμότητα, αρκεί να μην μπαίνεις από τις κατηγορίες. Δηλαδή, αν θες να ψάξεις superhero π.χ., γράψε "superhero" στην αναζήτηση και επέλεξε «κόμικς». Αν το κάνεις αυτό θα σου επιτρέπει φιλτράρισμα με βάση τη διαθεσιμότητα. 

• Like 4
  • Thanks 3

• 3 weeks later...

Αχ, το ξεκίνησα σήμερα και είμαι κάπως έτσι από την ώρα που έβγαλα την ζελατίνα :love:

Αξίζει, να το πάρετε, να το πάρετε (με φωνή λαϊκατζή που έχει το καλύτερο καρπούζι στον Πειραιά). 

• Like 4
  • Haha 4

• 1 month later...
On 9/24/2021 at 7:48 PM, Beefheart said:

Να ενημερώσω τους διάφορους manges ότι στο σάιτ του Πάμπλικ φαίνεται πως το box set της Ναυσικάς είναι διαθέσιμο:

https://www.public.gr/product/nausicaa-of-the-valley-of-the-wind-box-set/prod3850482pp/

Δεν το ξερω καθόλου. Τι πραγματεύεται;

• Like 1

28 minutes ago, Jim® said:

Δεν το ξερω καθόλου. Τι πραγματεύεται;

Είναι από τα πιο κλασικά manga, αλλά και μία από τις πιο γνωστές ταινίες του Miyazaki. Post-apocalyptic fantasy οικολογικό.

• Like 4