erosennin35 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 (edited) Έχει προσπαθήσει κανένας απο επαρχία να παραγγείλει και να το πάρει από το κατάστημα; Με βάζει υποχρεωτικά να επιλέξω αποστολή στο σπίτι. Edited April 1, 2021 by erosennin35 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Αφού είναι κλειστά τα μαγαζιά, πως αλλιώς να γίνει; 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Υποτίθεται οτι το Public δουλεύει κανονικά ως βιβλιοπωλείο και μπορείς να πας και κανονικά μέσα να χαζέψεις και να ψωνίσεις. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 4 minutes ago, erosennin35 said: Υποτίθεται οτι το Public δουλεύει κανονικά ως βιβλιοπωλείο και μπορείς να πας και κανονικά μέσα να χαζέψεις και να ψωνίσεις. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Δεν νομίζω, ότι λειτουργεί, όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου και φυσικά όλα τα βιβλιοπωλεία, είναι κλειστά 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 χωρις να ειμαι και γω σιγουρος, οσες περιοχες δεν ηταν σε κόκκινο χρώμα, ειχαν ανοιχτα μαγαζια με click away για αλλη μια φορα έγιναν τα πράγματα μπερδεμένα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 1 hour ago, totally_wired said: χωρις να ειμαι και γω σιγουρος, οσες περιοχες δεν ηταν σε κόκκινο χρώμα, ειχαν ανοιχτα μαγαζια με click away για αλλη μια φορα έγιναν τα πράγματα μπερδεμένα. Ναι σωστά, στις περισσότερες πόλεις δουλεύανε τα μαγαζιά, μπερδεύτηκα με την Αθήνα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falconara90 Posted April 2, 2021 Author Share Posted April 2, 2021 πριν κλείσουν τα μαγαζιά, για κάποια πράγματα με υποχρέωνε κι εμένα να παραλάβω στο σπίτι. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 1 hour ago, falconara90 said: πριν κλείσουν τα μαγαζιά, για κάποια πράγματα με υποχρέωνε κι εμένα να παραλάβω στο σπίτι. Ναι, το είχα πάθει κι εγώ αυτό και περίμενα λίγες μέρες μέχρι που μου επέτρεψε να βάλω παραλαβή από το κατάστημα που ήθελα. Ό,τι να 'ναι έχει γίνει. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 παιδια λεω να παρω το vagabond vol 1 απο public σε τιμη 19 αλλα κατοπιν παραγγελιας.αξιζει να περιμενω;η θα παρει κανα τριμηνο; 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 2 minutes ago, dimia said: παιδια λεω να παρω το vagabond vol 1 απο public σε τιμη 19 αλλα κατοπιν παραγγελιας.αξιζει να περιμενω;η θα παρει κανα τριμηνο; Κοίτα στοιχηματάκι ότι δεν θα το βρουν. Εχω παραγγείλει δυο φορές και τη μια βρηκαν τα μισά και το ένα ήρθε σε άθλια κατάσταση. Την άλλη το έκανα μπας και αλλά πάλι δεν βρηκαν τα μισά και περιμένω να μην βρουν και τα αλλα. Παρόλαυτα αν πηγαινεις απο μαγαζια μπορεις να βρεις υπεροχες ευκαιρίες. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να πολυψωνιζω από public,απλά δεν το βρίσκω κάπου αλλού 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 37 minutes ago, dimia said: παιδια λεω να παρω το vagabond vol 1 απο public σε τιμη 19 αλλα κατοπιν παραγγελιας.αξιζει να περιμενω;η θα παρει κανα τριμηνο; Όσα έχω παραγγείλει από Public εν μέσω πανδημίας άργησαν αρκετούς μήνες. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 56 minutes ago, dimia said: Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να πολυψωνιζω από public,απλά δεν το βρίσκω κάπου αλλού bookdepository? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Ναι είναι μια λύση,αλλά θέλω να βοηθήσω τα ελληνικά μαγαζια 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 On 5/10/2021 at 11:49 PM, dimia said: Ναι είναι μια λύση,αλλά θέλω να βοηθήσω τα ελληνικά μαγαζια Μα....τα public δεν είναι ελληνικό μαγαζί. Δοκίμασε κάποιο από τα μικρότερα κομιξάδικα. Θα στο φέρουν γρήγορα χωρίς τον κίνδυνο να είνια σε χάλια κατάσταση. Κάποια μπορεί να το έχουν κιόλας. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Είναι ελληνική αλυσίδα, από ελληνικό όμιλο με παρουσία στο εξωτερικό https://www.groupolympia.com/el/the-founder/ 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimia Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 1 hour ago, Sugarglitter said: Μα....τα public δεν είναι ελληνικό μαγαζί. Δοκίμασε κάποιο από τα μικρότερα κομιξάδικα. Θα στο φέρουν γρήγορα χωρίς τον κίνδυνο να είνια σε χάλια κατάσταση. Κάποια μπορεί να το έχουν κιόλας. ναι αυτο εννοουσα...οτι και τα public ειναι η τελυταια λυση 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 1 hour ago, totally_wired said: Είναι ελληνική αλυσίδα, από ελληνικό όμιλο με παρουσία στο εξωτερικό https://www.groupolympia.com/el/the-founder/ Ah συγγνώμη δεν το ήξερα. Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είναι εταιρεία του εξωτερικού. Ήμουν σίγουρη κιόλας. Σε ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 1 hour ago, Sugarglitter said: Ah συγγνώμη δεν το ήξερα. Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είναι εταιρεία του εξωτερικού. Ήμουν σίγουρη κιόλας. Σε ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα. βέβαια όταν οι τιμές είναι συγκρίσιμες, τότε και γω προτιμώ τα κομιξάδικα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει και κανείς εδώ που έχει αντίθετη άποψη. Από την άλλη και το public μέσω του οξύ έχει προσφέρει στα ελληνικά κόμικ. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Το θέμα είναι πότε θα μας επιτρέψει το Public να κάνουμε και πάλι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα για τα κόμικς που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 https://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/nausicaa-of-the-valley-of-the-wind-box-set/prod3850482pp/ Boxset η Ναυσικά της κοιλάδας του ανέμου στα 42, καλή τιμή αν δεν το ακυρώσουν. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 15 minutes ago, Θρηνωδός said: https://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/nausicaa-of-the-valley-of-the-wind-box-set/prod3850482pp/ Boxset η Ναυσικά της κοιλάδας του ανέμου στα 42, καλή τιμή αν δεν το ακυρώσουν. 52 μου το βγάζει εμένα 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 1 hour ago, Sugarglitter said: 52 μου το βγάζει εμένα Πάντα 52 ήταν, δεν το είδα ποτέ να πέφτει. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 Την ώρα που ποσταρα πάντως η τιμή ήταν 42.27 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted May 20, 2021 Share Posted May 20, 2021 2 hours ago, Θρηνωδός said: Την ώρα που ποσταρα πάντως η τιμή ήταν 42.27 Εκμεταλλεύτηκες την γκλιτσιά στο Μάτριξ βλέπω. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts