Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Public

falconara90

Recommended Posts

Έχει προσπαθήσει κανένας απο επαρχία να παραγγείλει και να το πάρει από το κατάστημα;

Με βάζει υποχρεωτικά να επιλέξω αποστολή στο σπίτι.

Edited by erosennin35
  • Like 2

Υποτίθεται οτι το Public δουλεύει κανονικά ως βιβλιοπωλείο και μπορείς να πας και κανονικά μέσα να χαζέψεις και να ψωνίσεις. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση.

• Like 2

4 minutes ago, erosennin35 said:

Υποτίθεται οτι το Public δουλεύει κανονικά ως βιβλιοπωλείο και μπορείς να πας και κανονικά μέσα να χαζέψεις και να ψωνίσεις. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση.

Δεν νομίζω, ότι λειτουργεί, όλα τα καταστήματα λιανεμπορίου και φυσικά όλα τα βιβλιοπωλεία, είναι κλειστά

• Like 1

1 hour ago, totally_wired said:

χωρις να ειμαι και γω σιγουρος, οσες περιοχες δεν ηταν σε κόκκινο χρώμα, ειχαν ανοιχτα μαγαζια με click away 

για αλλη μια φορα έγιναν τα πράγματα μπερδεμένα.

Ναι σωστά, στις περισσότερες πόλεις δουλεύανε τα μαγαζιά, μπερδεύτηκα με την Αθήνα.

• Like 2

1 hour ago, falconara90 said:

πριν κλείσουν τα μαγαζιά, για κάποια πράγματα με υποχρέωνε κι εμένα να παραλάβω στο σπίτι.

Ναι, το είχα πάθει κι εγώ αυτό και περίμενα λίγες μέρες μέχρι που μου επέτρεψε να βάλω παραλαβή από το κατάστημα που ήθελα. Ό,τι να 'ναι έχει γίνει.

• Like 4

• 1 month later...

παιδια λεω να παρω το vagabond vol 1 απο public σε τιμη 19 αλλα κατοπιν παραγγελιας.αξιζει να περιμενω;η θα παρει κανα τριμηνο;

• Like 3

2 minutes ago, dimia said:

παιδια λεω να παρω το vagabond vol 1 απο public σε τιμη 19 αλλα κατοπιν παραγγελιας.αξιζει να περιμενω;η θα παρει κανα τριμηνο;

Κοίτα στοιχηματάκι ότι δεν θα το βρουν. Εχω παραγγείλει δυο φορές και τη μια βρηκαν τα μισά και το ένα ήρθε σε άθλια κατάσταση. Την άλλη το έκανα μπας και αλλά πάλι δεν βρηκαν τα μισά και περιμένω να μην βρουν και τα αλλα. 

Παρόλαυτα αν πηγαινεις απο μαγαζια μπορεις να βρεις υπεροχες ευκαιρίες. 

• Like 3
  • Thanks 1

37 minutes ago, dimia said:

Όσα έχω παραγγείλει από Public εν μέσω πανδημίας άργησαν αρκετούς μήνες.

• Like 3
  • Thanks 1

On 5/10/2021 at 11:49 PM, dimia said:

Ναι είναι μια λύση,αλλά θέλω να βοηθήσω τα ελληνικά μαγαζια

Μα....τα public δεν είναι ελληνικό μαγαζί. Δοκίμασε κάποιο από τα μικρότερα κομιξάδικα. Θα στο φέρουν γρήγορα χωρίς τον κίνδυνο να είνια σε χάλια κατάσταση. Κάποια μπορεί να το έχουν κιόλας. 

• Like 3
  • Confused 2

1 hour ago, Sugarglitter said:

Μα....τα public δεν είναι ελληνικό μαγαζί. Δοκίμασε κάποιο από τα μικρότερα κομιξάδικα. Θα στο φέρουν γρήγορα χωρίς τον κίνδυνο να είνια σε χάλια κατάσταση. Κάποια μπορεί να το έχουν κιόλας. 

ναι αυτο εννοουσα...οτι και τα public ειναι η τελυταια λυση

• Like 4

1 hour ago, totally_wired said:

Είναι ελληνική αλυσίδα, από ελληνικό όμιλο με παρουσία στο εξωτερικό

https://www.groupolympia.com/el/the-founder/

Ah συγγνώμη δεν το ήξερα. Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είναι εταιρεία του εξωτερικού. Ήμουν σίγουρη κιόλας. Σε ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα. 

• Like 6

1 hour ago, Sugarglitter said:

Ah συγγνώμη δεν το ήξερα. Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είναι εταιρεία του εξωτερικού. Ήμουν σίγουρη κιόλας. Σε ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα. 

βέβαια όταν οι τιμές είναι συγκρίσιμες, τότε και γω προτιμώ τα κομιξάδικα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει και κανείς εδώ που έχει αντίθετη άποψη.

Από την άλλη και το public μέσω του οξύ έχει προσφέρει στα ελληνικά κόμικ.

• Like 6

Το θέμα είναι πότε θα μας επιτρέψει το Public να κάνουμε και πάλι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα για τα κόμικς που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. :P  

• Like 6

15 minutes ago, Θρηνωδός said:

https://www.public.gr/product/comics/foreign-comics-and-manga/nausicaa-of-the-valley-of-the-wind-box-set/prod3850482pp/

Boxset η Ναυσικά της κοιλάδας του ανέμου στα 42, καλή τιμή αν δεν το ακυρώσουν. :) 

52 μου το βγάζει εμένα 

• Like 7