Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Public


falconara90
 Share

Recommended Posts

Το Public είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων στη χώρα και εμπορεύεται κινητά, κάμερες, τηλεοράσεις, παιχνίδια κτλ. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι εμπορεύονται βιβλία και κόμικς. Μιας και πρόκειται για μια μεταξέλιξη των αδικοχαμένων Fnac, αυτή τη στιγμή, τα Public θεωρούνται η επιχείρηση με τη μεγαλύτερη γκάμα βιβλίων (και κόμικς, μην ξεχνιόμαστε) στην Ελλάδα. Έχουν καταστήματα σε όλη τη χώρα, με κυριότερα τα Public Συντάγματος και το Public στο Mall, και εννοείται ότι διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάστημα.

αρχείο λήψης.png

Πολλές φορές έχουν κάνει πολύ καλές προσφορές τις οποίες έχουμε όλοι τιμήσει. Νομίζω ότι κανείς μας δε θα ξεχάσει τη φάση με τα «Μπάρνυ και Μπένυ». :lol:

Μπορεί να φαντάζει ονειρικό όλο αυτό, αλλά ψωνίζετε υπεύθυνα καθώς πολλές φορές έχουμε ακούσει ιστορίες τρόμου για τη μεταχείριση της επιχείρησης προς τους υπαλλήλους και πολλοί έχουμε διαπιστώσει την κακή διαχείριση και μεταχείριση του στοκ τους.

 

Ιστοσελίδα: http://www.public.gr

 

Να σημειωθεί, ότι στο κατάστημα του Συντάγματος, λειτουργεί και καφετέρια. Τόσο στην είσοδο τους καταστήματος, όσο και στην ταράτσα του κτηρίου, στην οποία έχουν διοργανωθεί μέχρι και latin party.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Απλά πρέπει να δεχτούμε ότι το να παραγγέλνουμε κόμικς, είναι ένα τελείως διαφορετικό χόμπι, από το να τα διαβάζουμε.

Άραγε, πότε θα ξεμπλοκάρει η όλη κατάσταση;

 

Το αστείο είναι ότι οι παραγγελίες που έκανα τον Γενάρη και τον Φλεβάρη από Book Depository και Booksetc, είναι οι τελευταίες που κάνω από Αγγλία. Το θεωρώ πολύ επίφοβο πλέον. Αυτές τις βλέπω να έρχονται κατά τον Απρίλη-Μάη, μαζί με την ονομαστική μου εορτή. Αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν, προσανατολίζω τις αγορές μου προς Public μεριά (με την προϋπόθεση ότι συμφέρει η τιμή). Τουλάχιστον εκεί ξέρω ότι θα έχω τα πράγματά μου σύντομα.

 • Like 8
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, falconara90 said:

[...] Αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν, προσανατολίζω τις αγορές μου προς Public μεριά (με την προϋπόθεση ότι συμφέρει η τιμή). Τουλάχιστον εκεί ξέρω ότι θα έχω τα πράγματά μου σύντομα.

Τι εννοούμε Public; Τα γνωστά, ελληνικά Public; Έχω μπόλικες ιστορίες τρόμου, από ασυνεννοησίες μέχρι χτυπημένα βιβλία και δεν συμμαζεύεται. Παραγγέλνεις βιβλία που είναι διαθέσιμα παντού, περιμένεις 20 ημέρες και μετά σου στέλνουν πως «τελικά δεν τα φέρνουν», όμως τα αφήνουν στο site κανονικότατα. Έκανα τακτικές παραγγελίες σε ορισμένες προσφορές (κυρίως manga διαφορετικών εταιριών) από τέλη του 2018 και όλο το 2019. Έχω ζήσει πραγματικά τραγελαφικά σκηνικά. Μία φορά δεν είχα δεχθεί να παραλάβω έναν τόμο Gundam Origin επειδή είχε σκισμένο εξώφυλλο (hardcover btw, πραγματικά και να θες να το σκίσεις, δεν γίνεται). Ύστερα από κάποιες εβδομάδες, με κάλεσαν επειδή «το έφεραν», όμως ήταν το ίδιο βιβλίο που απλώς είχε ξεμείνει. Αρνήθηκα για δεύτερη φορά, τους είπα πως ήταν το ίδιο με σκισμένο εξώφυλλο και θέλω καινούργιο. Με κάλεσαν τρίτη φορά και μάντεψε τι βιβλίο πήγαν να μου πασάρουν. Αυτή η διαδικασία κράτησε μήνες. Αν δεν ακύρωνα την παραγγελία, είμαι σίγουρος πως ακόμα θα το έφερναν.

 

Το Public συμφέρει μόνο εάν έχει ετοιμοπαράδοτα βιβλία. Για «κατόπιν παραγγελίας» θα σου πρότεινα να είσαι διατεθειμένος να περιμένεις από 3 εβδομάδες έως 3 μήνες, χωρίς καμία λογική εξήγηση για το εύρος της παράδοσης και χωρίς καμία ενημέρωση. Όταν τους επέστρεψα κακέκτυπο βιβλίο (είχε ακατανόητα λόγια σε ορισμένα μπαλονάκια), η πρώτη αντίδραση της κοπέλας ήταν «Είστε σίγουρος; Θα πάρει πολύ καιρό» επειδή προφανώς δεν μπορούσε να μου πει στα ίσια πως παίζουν από μήνα και πάνω. Τελικά ύστερα από κάμποσο καιρό και αρκετό χαλασμένο τηλέφωνο, τους έφτυσα, ζήτησα τα χρήματά μου πίσω, επικοινώνησα απ' ευθείας με την εκδοτική Ponentmon και οι άνθρωποι μου έστειλαν άμεσα αντικατάσταση του βιβλίου χωρίς καμία χρέωση και με δικά τους μεταφορικά. Μπήκανε μέσα οικονομικά επειδή οι τύποι του Public δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με την αποθήκη τους ξέρω 'γω.

 

Αυτά για πρόχειρα, και τώρα πρόσθεσε πως μπορεί να κρατάνε την παραγγελία on hold για εβδομάδες χωρίς να σου πουν εάν τελικά θα τα φέρουν ή όχι, να περνάει η εκτιμώμενη ημερομηνία και όταν τους στέλνεις μήνυμα να την ακυρώνουν, να βάζουν προτεραιότητα σε μεγάλες παραγγελίες άρα καλή τύχη αν θέλεις απλώς ένα μικρό τευχάκι, κλπ κλπ κλπ. Άσε, μπορώ να μιλάω για ώρες για το πόσο άσχημο είναι, πραγματική ντροπή για τον χώρο. Ο κόσμος είναι εξυπηρετικός και αρκετοί φαίνονται πως έχουν γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, όμως υπάρχουν δομικά προβλήματα. Ίσως να είμαι προκατειλημμένος και να έχουν βελτιωθεί επί κορονοϊού (χλωμό το κόβω), όμως κάθε φορά που ακούω Public ξυπνάνε μνήμες πολέμου PTSD. Μαύρο στο Public από εμένα, αξίζει μόνο εάν υπάρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο και πας να το ελέγξεις από κοντά πριν παραλάβεις.

 • Like 9
 • Thanks 2
 • Haha 1
 • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια.

 

έχουν πολύ καλές τιμές, αργούν αλλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία όταν κάτι έρχεται από παραγγελία εξωτερικού έρχεται άψογο. όταν κάτι είναι ετοιμοπαράδοτο έρχεται ταλαιπωρημένο από ράφι.

 

 

 

 

 

 

 

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ισχύει αυτό που λέει @totally_wired: τα ετοιμοπαράδοτα είναι τσακισμένα/σκισμένα/καψαλισμένα, ενώ τα από παραγγελία μου έχουν έρθει (αν όχι όλες τις φορές, έστω 9/10) σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, όπως λέει ο @Phantom Duck, η ενημερότητα της ιστοσελίδας τους είναι για γέλια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποθαρρύνει τον αγοραστή. Πάντως κατά πόσο μετράει η άποψή μου είναι αμφισβητήσιμο, καθότι έχω χρόνια να αγοράσω από το Public :P 

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το Public: έχω παραγγείλει πάρα πολλά πράγματα (και βιβλία και κόμικς) από εκεί όλα αυτά τα χρόνια. Κάποιες φορές, λίγες όμως σε σύγκριση με όλες τις παραγγελίες, που έχω κάνει από εκεί, έχουν τύχει και κάποια κομμάτια, που να είναι λίγο χτυπημένα, αλλά τίποτα σημαντικό. 

 

Συμφωνώ, ότι αργούν, όπως και συμφωνώ, ότι γενικά έχουν καλές τιμές. Δυστυχώς, όμως, με την πανδημία, φαίνεται, ότι λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών ή / και δυσκολίας στην επικοινωνία με τους εκδότες στο εξωτερικό, έχουν χάσει την μπάλα. Είχα κάποιες εκκρεμείς παραγγελίες, οι οποίες ακυρώθηκαν, χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση ή εξήγηση, και σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά που ακυρώθηκαν στην παραγγελία μου, τα είδα στο διάστημα, που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα το καλοκαίρι, στα ράφια του Public Συντάγματος, όπου και είχα επιλέξει, να παραλάβω τα κόμικς. (και φυσικά, τα αγόρασα από εκεί). 

 

Επίσης, με προβληματίζει, το ότι, ενώ ανανεώνουν την ιστοσελίδα τους με καινούριες κυκλοφορίες κόμικς ή με κόμικς διαθέσιμα για προπαραγγελία, όταν εκείνα κυκλοφορούν, εμφανίζονται ως "προσωρινά μη διαθέσιμα". Και εδώ μιλάμε για δεκάδες τίτλους. 

 

Η αίσθησή μου, είναι, ότι πρέπει να επικρατεί ένα χάος εκεί μέσα με όλα αυτά που συμβαίνουν και ότι αδυνατούν να διαχειριστούν το υλικό τους, κάτι που με βάζει σε σκέψεις σχετικά με την αποτελεσμάτικότητά τους. Εντάξει, όλα τα βιβλιοπωλεία έχουν πρόβλημα, και λογικό είναι, αλλά εδώ έχει παραγίνει το κακό. 

 

Και σκέφτομαι, βέβαια, και το τι θα τραβάνε οι εργαζόμενοι εκεί πέρα, που θα πρέπει να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. :( 

 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Λεπόν, μιας και με βάλατε σε σκέψεις τσέκαρα τις παραγγελίες μου που έγιναν κυρίως από το καλοκαίρι έως και το τέλος του 2019. Σύνολο παρήγγειλα 38 βιβλία. Από αυτά μου έφεραν τελικά τα 28, ενώ δεν μου έφεραν τα 10.

 

Τουτέστιν για κάθε 3 βιβλία που αγόραζα, δεν μου έφερναν 1. Δεν υπήρχε λογική, κάποιους τόμους από μία σειρά τους έφερναν, κάποιους όχι. Μερικούς τόμους Monster τους έφεραν κανονικά από εξωτερικό, κάποιους άλλους όχι, παρ' όλο που δεν υπήρχε θέμα προμήθειας σε κανένα άλλο διαδικτυακό μαγαζί. Μερικούς τόμους Vinland Saga τους έφεραν, μερικούς όχι. Μερικούς τόμους Dragonball Vizbig τους έφεραν, μερικοί έμειναν για εβδομάδες στο καλάθι και τους ακύρωσαν όταν τους έστειλα μήνυμα για να δω τι παίζει. Από όλα αυτά, υπήρχε θέμα με ζημιές / κακέκτυπα / επιστροφές σε 5 βιβλία αν θυμάμαι καλά. Στα βιβλία που έχουν στα ράφια όντως τους συμπεριφέρονται ωσάν χασάπηδες, όμως στη δική μου περίπτωση είχα θέμα παραδόξως κυρίως με όσα έφερναν απ' έξω.

 

Προφανώς ο καθένας πέφτει σε διαφορετικές κατηγορίες, πιθανών στα manga να φέρονται έτσι επειδή είναι πιο μικρή η αγορά. Όμως κι εγώ δεν είναι να πεις πως έκανα λίγες αγορές, τους έκανα καλό τζίρο. Προσπάθησα για μήνες, όμως αν προσθέσετε στα παραπάνω και όλα όσα είπα πριν και ακόμα περισσότερα (ανοργανωσιά, μηδέν ενημέρωση, μηδέν τεχνική υποστήριξη), εγώ έληξα. Μακάρι να μην τύχουν σε άλλους, όμως εμένα με έχασαν διά παντός. Μαύρο, κατάμαυρο στο μαγαζί, έχω πολλά ψυχολογικά. Έχω εμπειρίες να πηγαίνω στο κατάστημα μόνο και μόνο για να τους πω για πολλοστή φορά πως έκαναν λάθος παραγγελία και να φεύγω με άδεια χέρια. Αν ξαναπάρω θα είναι μόνο ετοιμοπαράδοτο και πάντα από το κατάστημα για να ελέγξω την κατάσταση. Πλέον δεν εμπιστεύομαι τίποτα από εκεί πέρα.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, leonidio said:

Είχα κάποιες εκκρεμείς παραγγελίες, οι οποίες ακυρώθηκαν, χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση ή εξήγηση, και σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά που ακυρώθηκαν στην παραγγελία μου, τα είδα στο διάστημα, που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα το καλοκαίρι, στα ράφια του Public Συντάγματος, όπου και είχα επιλέξει, να παραλάβω τα κόμικς. (και φυσικά, τα αγόρασα από εκεί). 

Ήταν τα ίδια που είχες παραγγείλει εσύ, έπαθα κι εγώ ακριβώς το ίδιο.

Γενικά, δίνω από λίγο δίκιο σε όλους σας, μιας και έχω και λίγες κακές εμπειρίες από τα Public, αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν έχω παράπονο. Αυτό με τον κατάλογο που γίνεται λόγω πανδημίας είναι λίγο τραγελαφικό. Δεν είναι δυνατόν να μπορεί το κομιξάδικο της γειτονιάς να κάνει κανονικά παραγγελίες και να μην μπορεί το πολυκατάστημα. Τα βάζουν προσωρινά εξαντλημένα κάθε φορά που κλείνουν τα καταστήματα μέσα στα lockdown (ξεκινώντας από πέρσι) και αφήνουν μόνο όσα υπάρχουν ήδη στο κατάστημα και σιγά σιγά τα επαναφέρουν τα «κατόπιν παραγγελίας» σε βάθος μηνών (μέχρι να ξανακλείσουν πάλι και να τα βγάλουν ξανά εξαντλημένα). Το χειρότερο είναι ότι έχουν κόμικς στα ράφια τους που δεν τα έχουν βάλει ακόμα στον κατάλογο, ένα χρόνο μετά το πρώτο σβήσιμο που έκαναν. Τέλος πάντων, έτσι όπως πάει το πράγμα δε με βλέπω να συμπληρώνω ούτε το Monster ούτε το Pluto του Urasawa. Ελπίζω να προλάβω το 20th Century Boys τουλάχιστον. :P 

Edited by Beefheart
 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Beefheart said:

Ήταν τα ίδια που είχες παραγγείλει εσύ, έπαθα κι εγώ ακριβώς το ίδιο.

 

Είμαι σίγουρος για αυτό: ήταν κάποια νούμερα μιας σειράς και το βιβλιοπωλείο είχε ακριβώς αυτά και μόνο αυτά. Και αυτό είναι που με εντυπωσιάζει αρνητικά: παρήγγειλαν τα κόμικς, τα πλήρωσαν και ενώ είχαν τη δική μου παραγγελία έτοιμη, την ακύρωσαν προτιμώντας να τα βάλουν στο ράφι και αν πουληθούν. Ή, ακόμη χειρότερα, απλά την ακύρωσαν μέσα στο γενικότερο χάος.

 

Που σημαίνει, ότι εκεί επικρατεί πλέον ένα μπάχαλο, τουλάχιστον όσον αφορά στα ξενόγλωσσα. 

 

Και συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφεις περί του θέματος. :beer3:

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Οπως ελεγα κι εγω καποτε: Δεν αγοραζω τα κομικς μου απο τα Public οπως δεν αγοραζω το ψωμι μου απο το supermarket (ή τουλαχιστον ετσι ελεγα μετα συνειδητοποιησα οτι το ψωμι απο το σουπερμαρκετ ειναι πιο φτηνο. Κομικς απο τα public ομως εξακολουθω να μην αγοραζω)

 • Like 5
 • Haha 5
Link to comment
Share on other sites

Παρένθεση σχετικά με πάμπλικ επειδή αναφέρθηκαν. Παραγγέλνω αρχές Νοέμβρη βιβλία, λίγα πράγματα, επειδή τα είχαν σε εξευτελιστικές τιμές. Γίνεται 6/11 το δεύτερο λοκνταουν, μέσα στον νοέμβρη έρχονται τα πράγματα μου αλλά δεν έχω την επιλογή να αλλάξω την παραλαβή από κατάστημα σε παράδοση με μεταφορικά. Ανοίγουν ξανά τα μαγαζιά (κάπου στα χριστούγεννα, λίγο μετά; δεν θυμάμαι) και την μέρα που ανοίγουν μου έρχονται δύο μηνύματα στο καπάκι, στο καπάκι όμως που έλεγαν "τα πράγματα σας είναι διαθέσιμα προς παραλαβή", "τα πράγματα θα μείνουν για δύο μέρες ακόμα". Παίρνω επιτόπου τηλ και η παραγγελία επειδή δεν είχα παραλάβει μέσα στο διάστημα που ήταν εκεί, είχε ακυρωθεί και τα πράγματα είχαν σταλεί πίσω. 

 

You-Serious GIFs – All Gifs At One Place

 

Αν η cancel culture ήταν μαγαζί, θα ήταν τα πάμπλικ. 

 • Like 2
 • Haha 8
 • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Παρέλαβα χθες πάλι ένα μανγκα από το BD χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση και χωρίς δασμούς.

 

Τα Public και για μένα περίεργη ιστορία. Είχα πάρει στο προηγούμενο lockdown κάτι μάνγκα που είχαν κάπου στα 10+ ευρώ κάτω από την κανονική. Πέρασαν δύο μήνες ενώ υποτίθεται είχαν στοκ και τελικά μου έστειλαν μήνυμα ότι την ακυρώνουν. Δεύτερο φαουλ, είχα παραγγείλει το Drifting Life του Tatsumi κα υπολόγιζα οτι θα έρθει γρήγορα αφού φαινόταν σε στοκ, πάλι αφού πέρασε ένας μήνας  μου είπαν ότι τελικά δεν είχαν στοκ και ακυρώθηκε.

Από αυτή την ιστορία εντέλει έχασα το βιβλίο και απο το BD γιατί τελικά εξαντλήθηκε...

Βέβαια να λέμε και τα καλά δεν ξαναείχα θέμα, αλλά το αποφεύγω πλεον. Δυστυχώς τα Public ήταν μια εύκολη λύση στο να πάρω μάνγκα λίγο πιο γρήγορα και χωρίς μεταφορικά(που χρεώνουν τα κομιξάδικα) αλλά δεν..

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα στο ενδιάμεσο των 2 μηνών τηλ για να τους πω ότι "χέι μανς, κάπως να το κάνουμε να μην χαθούν τα βιβλία μου στο μάτριξ" και δεν το σήκωσαν ποτέ.

 

Πάμπλικ ρόδου, anti-establishment since 2015 (τυχαία ημερομηνία, δεν ξέρω πότε άνοιξαν). 

 

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

 • Like 1
 • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Θρηνωδός said:

Εγώ πήρα στο ενδιάμεσο των 2 μηνών τηλ για να τους πω ότι "χέι μανς, κάπως να το κάνουμε να μην χαθούν τα βιβλία μου στο μάτριξ" και δεν το σήκωσαν ποτέ.

 

Πάμπλικ ρόδου, anti-establishment since 2015 (τυχαία ημερομηνία, δεν ξέρω πότε άνοιξαν). 

 

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Εγώ όσες φορές έχω πάρει στο κεντρικό τηλέφωνο (εξυπηρέτηση πελατών) το σηκώνουν μετά από λίγο, μόνο μια φορά μου είπαν ότι είχαν θέμα και ότι θα με έπαιρναν αυτοί όταν το έλυναν. Φυσικά δε με πήραν ποτέ, εγώ τους πήρα πάλι. :P 

@erosennin35 τι τιμή είχε αυτό το manga αν επιτρέπεται και πόσον καιρό έκανε να έρθει;


 

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, falconara90 said:

Τι να πω, έτσι κι αλλιώς λίγα είναι αυτά που θέλω να πάρω από εκεί. Μέχρι στιγμής, δεν είναι κανένα πρόβλημα και ελπίζω να μην αποκτήσω.

Κάποια που είχα βάλει στο μάτι από Public δεν υπάρχουν τώρα. Μήπως τα πήρες εσύ; :P 

 • Like 1
 • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

On 3/6/2021 at 1:49 PM, Beefheart said:

Εγώ όσες φορές έχω πάρει στο κεντρικό τηλέφωνο (εξυπηρέτηση πελατών) το σηκώνουν μετά από λίγο, μόνο μια φορά μου είπαν ότι είχαν θέμα και ότι θα με έπαιρναν αυτοί όταν το έλυναν. Φυσικά δε με πήραν ποτέ, εγώ τους πήρα πάλι. :P 

@erosennin35 τι τιμή είχε αυτό το manga αν επιτρέπεται και πόσον καιρό έκανε να έρθει;


 

Σορρυ που δεν απάντησα νωρίτερα. Το ένα είχε 15 και το άλλο 14, δεν έχουν έρθει και τα δύο αν και έφυγαν μαζί(λογικά θέμα στα ΕΛΤΑ). Κάπου στον μήνα.

 • Like 4
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Μιας και λέτε για καλές τιμές, τι βρίσκετε σε καλές τιμές που δεν μπορείτε να το βρείτε στο εξωτερικό σε καλύτερες; Γιατί σπάνια αν όχι ποτέ δεν το έχω πετύχει αυτό.  Έτσι από περιέργεια ρωτάω.

 

 

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Το box set της Nausicaa δεν υπήρχε πουθενά σε τόσο χαμηλή τιμή όσο στο public για παράδειγμα. Και βρίσκεις κι άλλα. Επίσης, με τις τελευταίες εμπειρίες που έχω από εξωτερικό, προτιμώ να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω και να αγοράσω κάτι από public ή από κάποιο ελληνικό κομιξάδικο.

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, zade said:

Μιας και λέτε για καλές τιμές, τι βρίσκετε σε καλές τιμές που δεν μπορείτε να το βρείτε στο εξωτερικό σε καλύτερες; Γιατί σπάνια αν όχι ποτέ δεν το έχω πετύχει αυτό.  Έτσι από περιέργεια ρωτάω.

Την περίοδο που αγόραζα, τα manga που με ενδιέφεραν (κυρίως oversize paperbacks & hardcovers, δηλαδή όχι απλά tankobons) έπαιζαν παραδόξως σε πολύ καλές τιμές, ενώ είχα και 10%. Τα Vinland Saga τα πήρα από 13,5 έως 15,5 το καθένα. Gundam Origin κάτω από 20ρικο έκαστο με ουκ ολίγα που τα είχαν στα ~9€ για λόγους που δεν γνωρίζω αλλά δεν ενδιαφέρθηκα και να μάθω. Monster γύρω στα 14€ τον κάθε τόμο της Perfect Edition. Συν μερικές ακόμα σειρές σε αντίστοιχες τιμές, δεν με χάλασε. Ήταν οριακά καλές τιμές ώστε να ανέχομαι τα χτυπημένα βιβλία, τους χαμένους τόμους, την ασυνεννοησία και όλα τα παρελκόμενα.

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Phantom Duck said:

Την περίοδο που αγόραζα, τα manga που με ενδιέφεραν (κυρίως oversize paperbacks & hardcovers, δηλαδή όχι απλά tankobons) έπαιζαν παραδόξως σε πολύ καλές τιμές, ενώ είχα και 10%. Τα Vinland Saga τα πήρα από 13,5 έως 15,5 το καθένα. Gundam Origin κάτω από 20ρικο έκαστο με ουκ ολίγα που τα είχαν στα ~9€ για λόγους που δεν γνωρίζω αλλά δεν ενδιαφέρθηκα και να μάθω. Monster γύρω στα 14€ τον κάθε τόμο της Perfect Edition. Συν μερικές ακόμα σειρές σε αντίστοιχες τιμές, δεν με χάλασε. Ήταν οριακά καλές τιμές ώστε να ανέχομαι τα χτυπημένα βιβλία, τους χαμένους τόμους, την ασυνεννοησία και όλα τα παρελκόμενα.

Ρε, ήταν κάπως ωραία τα public προ κόβιντ, παρά τα παρατράγουδα. 

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Έχει όντως *κάποιες* καλές τιμές, απλά δεν υπάρχει σκεπτικό στο τι βγάζουν σε προσφορά. Μπορεί να βγάλουν σε άσχετη φάση μια τουμπανοέκδοση και να εξαφανιστεί σε μέρες (όπως η Ναυσικά), μπορεί να βγάζουν κόμικ που έχουν στις αποθήκες από εποχές δραχμής. Συν ότι το σάιτ τους, και μετά ιού αλλά και πριν, ήταν τελείως αναδιοργάνωτο. 

 • Like 5
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...