Dredd Posted June 24 Author Share Posted June 24 Το πρόγραμμα λέει μια φιγούρα το μήνα + τα της DeAgostini. Ήδη έχω παραγγείλει του Ιουλίου. Βέβαια, πότε περιορίστηκα στο πρόγραμμα είναι το ζήτημα..... 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted June 28 Share Posted June 28 Παιχνιδάκι spider-man με την μαύρη στολή. 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted July 1 Share Posted July 1 (edited) Πως έφυγε ο Μάης: Πως έφυγε ο FLAMING JUNE: Πήρα επιτέλους Ουρούκ Χάι μετά από 20 χρόνια, συμπλήρωσα την 3άδα του Gurren Lagann μετά από 15 χρόνια, την 4άδα της Rwby λίγο πριν κλείσει 10ετία και μισώ απίστευτα τους ανεγκέφαλους εγκέφαλους που συμφώνησαν να τηρήσουν τις νέες περιβαλλοντικές συνθήκες περί πλαστικών, αφαιρώντας την πιο σημαντική προστασία, το παραθυράκι, ανεβάζοντας όμως τις τιμές. Toss a coin γιου νινκομπούπς... Πως μπήκε ο Γιούλης (ντροπή και αίσχος που τα Asterix δεν είναι για αιωνόβιους ενώ πουλάνε έναν!): Και μια συλλεκτική φώτο, με omnibi απ'κάτου: Dredd καλή αρχή. Το Black Series είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στα Star Wars! Edited July 1 by The Fists Of Stan Lee 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted July 5 Share Posted July 5 (edited) Back2back, λόγω 10ου Gameathlon: Edited July 5 by The Fists Of Stan Lee 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted July 15 Share Posted July 15 (edited) Δεν με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες αγορές αλλά έχω και 3 φιγούρες που μου ήρθαν σήμερα Edited July 15 by ΚΟΜΙΞ 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted July 17 Author Share Posted July 17 Ήρθε και ο Mando 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted July 20 Author Share Posted July 20 Και η 2η φουρνιά της DeAgostini 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted July 21 Share Posted July 21 ήρθε κάποια στιγμή μέσα στον μήνα μια προ παραγγελία (απο πέρυσι, νόμιζα οτι δεν θα έρθει ποτέ) απο underverse του ashley wood (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ) πήρα το άβαφτο για να το βανδαλίσω κατάλληλα εγω 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts