gr8 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Λένε ότι ξεκινάει από Τρίτη!! (σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιντερνετς) πρόκειται γι αυτό https://www2.deagostini.com/it/prodotti/ironman-marvel-da-costruire/9X5837000000 όταν το είχα δει να κυκλοφορεί εξωτερικό είχα τρελαθεί!!! 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Καλό! Πολύ καλό!! Πολύ δυνατό! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Είχα κάνει μια συζήτηση και σε άλλο φόρουμ επειδή η συλλογή είναι 100 τεύχη! Όποιος βαριέται και δεν θέλει να μπλέξει με συναρμολογήσεις μπορεί να αγοράσει ένα κουκλάκι iron man από hot toys με 200€ και γλυτώνεις το 1000€. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό της deacostini δηλαδή 60 cm αλλά 30cm όμως είναι πολύ καλό. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 1 hour ago, Γουλβι said: Είχα κάνει μια συζήτηση και σε άλλο φόρουμ επειδή η συλλογή είναι 100 τεύχη! Όποιος βαριέται και δεν θέλει να μπλέξει με συναρμολογήσεις μπορεί να αγοράσει ένα κουκλάκι iron man από hot toys με 200€ και γλυτώνεις το 1000€. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό της deacostini δηλαδή 60 cm αλλά 30cm όμως είναι πολύ καλό. μπορει επισης αν δεν θελει να δωσει 200ε να παρει τα titan απο τα τζαμπο με 10ε δεν ειναι 30εκ αλλα 20εκ αλλα οκ ή να δωσει άλλα 20ε να παρει μια τοστιερα που μπορει να ψηνει και λουκανικα 1 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falconara90 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Από τη μια με ψήνει αυτό που βλέπω, από την άλλη με αποτρέπει το γεγονός ότι με την DeAgostini δεν ξέρεις αν θα ολοκληρωθεί ποτέ (το πιθανότερο, όχι), όπως με αποτρέπει και η τιμή. Δηλαδή, 10 ευρώ το τεύχος είναι ήδη πολλά και με 100 τεύχη, το πράγμα ξεφεύγει. Με 1000 ευρώ αγοράζεις μεταχειρισμένο αμάξι. Να μην υπολογίσω σε πόσα κόμικς μεταφράζεται αυτό... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 hour ago, gr8 said: μπορει επισης αν δεν θελει να δωσει 200ε να παρει τα titan απο τα τζαμπο με 10ε δεν ειναι 30εκ αλλα 20εκ αλλα οκ ή να δωσει άλλα 20ε να παρει μια τοστιερα που μπορει να ψηνει και λουκανικα Νομίζω ότι δεν κατάλαβες. Τα hot toys είναι μια μάρκα παιχνιδιών που πουλάνε κουκλακια ακριβή αντιγραφα από ταινίες. Ο iron man απο hot toys που λέω είναι σιδερένιος και κινείται και έχει φωτάκια και έχει και την φάτσα του Ντάουνι τζούνιορ που του μοιάζει εκπληκτικά και είναι συλλεκτικά, το ξέρω γιατί το είχα αγοράσει πριν κάτι χρόνια μαζί με την Πέπερ Ποτς και η ποιότητα είναι ασυναγώνιστη για όσους ασχολούνται με το άθλημα. Αυτό με το jumbo που λες είναι ένα φτινιαρικο παιχνίδι για ηλικίες κάτω των 12 ετών για να παίζουν τα παιδάκια. Αν συγκρίνεις το ύψος και καλά θέλεις σε κλίμακα 1/3 δηλαδή 60 εκ που είναι αυτό της deacostini η hot toys έχει κυκλοφορήσει έναν iron man σε κλίμακα 1/4 δηλαδή 50 εκ και αυτός σιδερένιος στα 700€. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην τελική θα μείνεις με ένα μοντέλο που θα το κοιτάς και θα σε κοιτάει, η πρόταση μου είναι για αυτούς που θέλουν ένα ποιοτικό αντίγραφο της στολής του iron man να θαυμάζουν χωρίς να μπλεχτούν με κομματάκια και συναρμολογήσεις και τους πιάσει πονοκέφαλος χωρίς το άγχος αν θα ολοκληρωθεί η συλλογή και μείνει το μοντέλο μισό. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 1 hour ago, gr8 said: ή να δωσει άλλα 20ε να παρει μια τοστιερα που μπορει να ψηνει και λουκανικα Α ναι ξέχασα αυτό για την τοστιέρα που λες είναι καθαρά θέμα χρησιμότητας. Την τοστιέρα θα την χρησιμοποιείς καθημερινά να ψηνεις λουκάνικα το μοντέλο όπως είπα απλά θα το κοιτάς. Η πάρε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο όπως είπε παραπάνω ο φίλος. Όσοι ασχολούνται με συλλογές ξέρουν που δίνουν τα χρήματα τους δεν είναι θέμα χρησιμότητας. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 @Γουλβι κτλ ξέρω πολύ καλά τι είναι τι, άπλα έχω βαρεθεί κόσμο να συγκρίνει παρόμοια πράγματα διαφορετικών κατηγοριών πήγα στο άλλο άκρο με τα τζάμπο επίτηδες, απλά χρησιμοποίησα την λογική σας ε υπάρχει παρόμοιο αλλά έτσι, έτσι κι έτσι.. αν πας για άγαλμα σε αυτό το μέγεθος και την κατηγορία πας σε διπλάσια τιμή από τα 1000ε πχ που θα κοστίσει... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) Πολύ καλό, αλλά αν είναι σε 100 μέρη, απαγορευτικό! Όσο για την τιμή, όντως αγάλματα σε αυτό το μέγεθος είναι πανάκριβα, αλλά εκείνα είναι από "βαριά" υλικά τύπου πορσελάνης και όχι πλαστικά... Edited February 21, 2021 by Lord Makro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) Facts: Είναι μεσοβέζικη λύση μοντελισμού με δόσεις, για όσους δεν θέλουν να δώσουν τα κατοστάρικα κατευθείαν. Προσωπικά δε θα άντεχα να περιμένω δύο χρόνια μέχρι να μαζευτούν όλες οι καρτέλες για να αρχίσω να συναρμολογώ, ενώ παράλληλα να συγκρίνω αν είναι σωστά όλα τα εξαρτήματα, κάθε φορά που κάποιο θα συμπληρώνονταν, αφού θα είναι ψιλοrandom, προκειμένου να αγοράσεις όσο γίνεται περισσότερα τεύχη. Αντίστοιχη λογική με τις random ράχες στις συλλογές Marvel/DC. Σε παλιότερες συλλογές συναρμολόγησης της DeAgostini, με Κουκλόσπιτο και Αγωνιστικό, από ένα σημείο και μετά μπαίναν στα τεύχη τα extra/εναλλακτικά κομμάτια, τα οποία υπάρχουν σε όλα τα σετ μοντελισμού. Αυτά, μπορεί κάποιος να τα προσπεράσει επιλεκτικά. Μπορεί να είναι άλλο σετ πανοπλίας, κεφάλι ή jet pack πχ. αλλά το βίντεο που βλέπω από έναν συλλέκτη στη Βαρκελώνη με διαψεύδει. Είναι όντως χιλιάρικο: Οπότε είναι ξεκάθαρα τι θες, τι μπορείς και τι έχεις. Αν έχει κάποιος ένα μισθό έτοιμο, ας δώσει 500-600 ευρώ να πάρει Hot Toys Iron Man (δεν υπάρχει Hot Toys με 200 ευρώ). Αν του αρέσει ο μοντελισμός, αλλά έχει και την υπομονή να μαζεύει για τα επόμενα δύο χρόνια τα κομμάτια, τότε θα το ευχαριστηθεί. Για μένα ως average συλλέκτης και μοντελιστής, είναι easy pass... Edited February 21, 2021 by The Fists Of Stan Lee 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Φαίνεται πανέμορφη φιγούρα και σίγουρα με ψήνει να την αποκτήσω. Εννοείται ότι θα πάρω το πρώτο τεύχος, αλλά από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Αφού γίνει γνωστή η τιμή στα υπόλοιπα τεύχη, το πορτοφόλι μου, αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο και θα με καθοδηγήσει στην συνέχεια. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 32 minutes ago, The Fists Of Stan Lee said: δεν υπάρχει Hot Toys με 200 ευρώ. Θέλω να σε διαψεύσω δημόσια και να σου πω πως είσαι λάθος. Υπάρχει hot toys με 200€ τουλάχιστον πριν έξι χρόνια που αγόρασα τον iron man τόσο κόστιζε και η Πέπερ Ποτς τόσο την αγόρασα. Δεν έχω τσεκαρει σήμερα τιμές iron man σε hot toys αλλά όπως είπα αυτά είναι συλλεκτικά βγαίνουν σε κάποιες κόπιες μαζί με την ταινία και μετά φινιτο ειδικά αν η ταινία ήταν επιτυχημένη, όπως το ιρον μαν τρια. Αλλά με την αναγνωρισιμότητα που απόκτησαν οι ταινίες με υπερήρωες στο ευρύ κοινό που κάποτε τα σνομπαρε όλα αυτά και τα ζητάει τωρα σίγουρα και οι εταιρείες θα έχουν ανεβάσει αρκετά την τιμή τους. Οι πραγματικοί ομως γνωστές ακομα ξέρουν που να βρουν τι. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 (edited) aliexpress Edited February 21, 2021 by gr8 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 58 minutes ago, gr8 said: aliexpress Φτώχε μου στο aliexpress τα πουλάνε 70€. Από έμενε Λίνκ για αυθεντικα κουκλακια hot toys με 200€ δεν περνεις παντως. Αφου μόνο μόνο η deacostini υπαρχει για κάποιους από Τρίτη στα περίπτερα. Οι υπολοιποι ξέρετε πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 26 minutes ago, Γουλβι said: Από έμενε Λίνκ για αυθεντικα κουκλακια hot toys με 200€ δεν περνεις παντως. γιατι; σοβαρα τωρα.. γιατι δεν λες τις πηγες σου;; γι αυτο δεν ειναι τα φορουμ;;; για πληροφορηση και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον;; ελα πες, σοβαρα.. δεν κανω πλακα θα πεις;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) 2 hours ago, gr8 said: γιατι; Γιατί ετσι. Edited February 21, 2021 by Γουλβι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Παρακαλώ, δεν χρειάζονται προσωπικές αντεγκλήσεις. Ας λήξει το θέμα εδώ και ας μου πει κάποιος που θα βρω την πανοπλία σε 1.85 για να τη φοράω στη δουλειά. Α, και σε XL παρακαλώ 2 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 (edited) 6 minutes ago, Dredd said: Παρακαλώ, δεν χρειάζονται προσωπικές αντεγκλήσεις. Ας λήξει το θέμα εδώ και ας μου πει κάποιος που θα βρω την πανοπλία σε 1.85 για να τη φοράω στη δουλειά. Α, και σε XL παρακαλώ Έχεις δίκιο ακούστηκε κάπως. Το έφτιαξα. Edited February 21, 2021 by Γουλβι 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 3 hours ago, Dredd said: ...ας μου πει κάποιος που θα βρω την πανοπλία σε 1.85 για να τη φοράω στη δουλειά. Α, και σε XL παρακαλώ Να πω την αλήθεια Γιάννο κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά με την μπάκα που έχω, αν φορέσω και πανοπλία θα είμαι σαν το πλυντήριο ρούχων! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ομολογώ ότι στην αρχή ενθουσιάστηκα γιατί η πανοπλία είναι πολύ, πολύ ελκυστική. Όμως μετά σκέφτηκα "Τι και αν σταματήσει η σειρά π.χ. στο τεύχος 50 επειδή δεν έχει καλές πωλήσεις και μείνω έτσι με το πτηνό στο χέρι;;". Φανταστείτε δηλαδή να έχει αγοράσει κάποιος όλα τα τεύχη και ξαφνικά να σταματήσει η σειρά. Δε θα είναι κρίμα μετά να έχει μόνο τα μισά κομμάτια; Έπειτα σίγουρα το οικονομικό κομμάτι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά εγώ σκέφτομαι επιπλέον, επειδή έχουμε να κάνουμε με πλαστικά κατά βάση, ότι σίγουρα κάποια τεύχη θα έχουν μέσα "ελαττωματικά" κομμάτια. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Εν ολίγοις, ίσως αγοράσω το πρώτο τεύχος καθαρά από περιέργεια αλλά από εκεί και πέρα δε νομίζω να ακολουθήσω. Βέβαια εξ αφορμής αυτού, μου μπήκε το μικρόβιο να ψάξω να βρω καμία οικονομική φιγουρίτσα για τη βιβλιοθήκη. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Από MCU, μακράν vfm είναι αρκετές μολυβένιες από Marvel Movie Collection της Eaglemoss. Κάποιες επανακυκλοφόρησαν σε κουτάκια, λίγο πιο ακριβά. Μετά, υπάρχουν τα PVC αγάλματα της Diamond, που είναι πιο γομάρια αλλά κάποια δεν έχουν τόσο πετυχημένες πόζες ή εκφράσεις. Και οι δύο επιλογές είναι οικονομικές, αν και στατικές. Για posable φιγούρες μετά, πας Marvel Legends series και αν θες κάτι παραπάνω, υπάρχει η επετειακή σειρά των Marvel Studios, για τα δέκα χρόνια MCU, που είναι όμως τσιμπημένη. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γουλβι Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Τελικά αγόρασα το πρώτο τεύχος για το κατσαβίδι. Η εμπειρία που μου άφησε η συναρμολόγηση του κράνους ήταν αυτή ενός Κινέζου που δουλεύει σε εργοστάσιο παιχνιδιών στην Κίνα και συναρμολογεί παιχνίδια. Έχει όμως μια μεγάλη άφησα και ήταν καλή. Για 2€ αξίζει. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 ΚΑΛΟΟΟ 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Αυτό είναι από το πρώτο τεύχος που κάνει 2 ευρώ; Πολύ ωραίο φαίνεται και στέκεται μια χαρά και μόνο του σαν διακοσμητικό. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 (edited) Ακριβώς, και για 2 ευρώ είναι ληστεία! Επίσης δεν είναι πλαστικούρα, είναι όντως βαρύ, μεταλλικό και στιβαρό. Σκέφτομαι μήπως πάρω άλλο ένα αύριο Edited February 23, 2021 by Lord Makro 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts