Phantom Duck Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 2 hours ago, falconara90 said: Γιατί δύο τόμοι του Vagabond να κοστίζουν 80 ευρώ το κομμάτι; Με ποια λογική; Είναι απλοί τόμοι ή VIZbig; Κάποιοι από αυτούς είναι out of stock, ανεβαίνουν στα ύψη στο ebay, ξανατυπώνονται, επαναφέρονται στις κανονικές τιμές κοκ. Ίσως του τελώνη να μην του άρεσε η ονομαστική τιμή και να πήγε με τιμή μαύρης αγοράς επειδή έτσι θα έπαιρνε μεγαλύτερο ποσοστό και ξέρει πως ο καταναλωτής δεν θα κάτσει να μπλέξει με το τελωνείο για να βρει δικαίωση. 5 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falconara90 Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 21 hours ago, Phantom Duck said: Είναι απλοί τόμοι ή VIZbig; Κάποιοι από αυτούς είναι out of stock, ανεβαίνουν στα ύψη στο ebay, ξανατυπώνονται, επαναφέρονται στις κανονικές τιμές κοκ. Ίσως του τελώνη να μην του άρεσε η ονομαστική τιμή και να πήγε με τιμή μαύρης αγοράς επειδή έτσι θα έπαιρνε μεγαλύτερο ποσοστό και ξέρει πως ο καταναλωτής δεν θα κάτσει να μπλέξει με το τελωνείο για να βρει δικαίωση. Θα σε γελάσω. Ξέρεις ότι δεν τα παρήγγειλα εγώ. Θα του έδινα μια ευχή του τελώνη, αλλά δε θέλω να φάω μπαν. ΥΓ: σχετικά με την Αυστραλία, ναι, αναφέρεται κανονικά. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 Έχω μια απορία: έκανα μια αγορά από eBay (Γερμανία) στις 15 του μήνα. 18 μου έδωσε tracking number, αλλά ακόμα δε φαίνεται να έχει αποσταλεί το πακέτο (δεν είναι "in transit" δηλαδή). Είναι φυσιολογικό αυτό; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted August 22, 2022 Share Posted August 22, 2022 @Beefheart Είναι λογικό, γιατί 15 Αυγούστου στην Γερμανία είναι αργία, η γνωστή Dekapentaugustentag 1 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts