albert Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) 13 minutes ago, Retroplaymo said: Επειδή τελευταία μου έχουν τύχει διάφορα, όχι και τόσο ευχάριστα Φίλε μου ευχομαι συντομα τα πραγματα να φτιάξουν,και να ερθουν αλλα ευχαριστα.Να εισαι καλα με υγεια.. Edited May 8, 2020 by albert 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Τελικά, μετά και από τις στάσεις του Dredd, τσίμπησα και εγώ το τόμο. Αυτό που μου προκάλεσε έκπληξη είναι ότι χρειάστηκε να πάω σε 5 περίπτερα της περιοχής για να το βρω... Μεγάλη ζήτηση ο Καπετάνιος. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Tsiaras Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Μου θύμισε πάρα πολύ έντονα Michael Moorcock και το δικό του πολυσύμπαν. Βρετανοί αμφότεροι, βλέπεις. Μοιάζουν! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Tsiaras Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Λοιπόν, επειδή αγαπώ το όμορφο παρεάκι, σας φέρνω νέα. Πιο μετά στη σειρά θα έχουμε 2 blasts from the past (το ένα από κλασικό δημιουργικό δίδυμο Κόναν) και δύο πρόσφατες εκδόσεις, η μία από σεναριογράφο που δεν έχουμε ξαναδεί από τη Hachette. 12 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 2 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 16, 2020 Author Share Posted May 16, 2020 Αυτό ίσως να είναι το ένα; 107 Classic XX [53] The Avengers: Kree-Skrull War The Avengers #89–97 20 Jan 2016 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 17, 2020 Author Share Posted May 17, 2020 Από την άλλη, ξέχασα πως υπάρχει και το παρακάτω στην συλλογή. 64 Classic XII[23] The Avengers: Birth of Ultron Avengers #54–60 and Avengers Annual #2[24] 28 May 2014 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 21 hours ago, GreekComicFan said: Αυτό ίσως να είναι το ένα; 107 Classic XX [53] The Avengers: Kree-Skrull War The Avengers #89–97 20 Jan 2016 8 minutes ago, GreekComicFan said: Από την άλλη, ξέχασα πως υπάρχει και το παρακάτω στην συλλογή. 64 Classic XII[23] The Avengers: Birth of Ultron Avengers #54–60 and Avengers Annual #2[24] 28 May 2014 Από τα 2, θα μαντέψω το 2ο, κυρίως λόγω του ότι ο χαρακτήρας έχει εμφανιστεί σε ταινία. 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Ποντάρω σε Kree-Skrull War... καλά νέα! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Σήμερα κυκλοφόρησε στην Αθήνα (κι αύριο σε όλη την Ελλάδα) ο 19ος τόμος της "Συλλογής Marvel", με το πρώτο μέρος της ιστορίας "Avengers, Μάχη στο χρόνο". Το δεύτερο μέρος της ιστορίας θα κυκλοφορήσει με τον 24ο τόμο. Στο επόμενο τόμο (τον 20ο), θα έχει την τιμητική του ο Spiderman, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην ιστορία "Το Τελευταίο Κυνήγι του Kraven". 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 9 minutes ago, Indian said: Στο επόμενο τόμο (τον 20ο), θα έχει την τιμητική του ο Spiderman, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην ιστορία "Το Τελευταίο Κυνήγι του Kraven". Το οποίο σε πρώτη φάση μπορεί να φαντάζει περίεργο, δεδομένου πως έχει κυκλοφορήσει αρκετά πρόσφατα στην χώρα μας ξανά, και η Οξύ έχει δηλώσει πως για ότι έχουν βγάλει, η Hachette δεν έχει δικαίωμα για να το βγάλει στην χώρα μας, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη πως οι κλασικοί τόμοι της συλλογής βγαίνουν με πλακάτ χρωματισμό βασισμένο στις αρχικές παλέτες των τευχών, ενώ η έκδοση της Οξύ βγήκε με τον νέο χρωματισμό, βγάζει νόημα. Γιατί μην έχετε καμιά αμφιβολία, αυτή είναι αρκετή σημαντική διαφορά για να το έχει ως διαφορετικό «προϊόν» στον κατάλογο της, μια εταιρία σαν την Μάρβελ/panini. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 @GreekComicFan Αλλάζουν δηλαδή τον χρωματισμό (τον γυρνάνε στο πρωτότυπο) κι έτσι ξεφεύγουν από το νομικό κόλλημα? Έξυπνο! Ο επόμενος τόμος θα είναι ο πρώτος, του οποίου την ιστορία την έχω διαβάσει και την έχω από την έκδοση της ΟΞΥ. Οπότε τίθεται το κλασικό (κι αναπάντητο) ερώτημα. Να τον αγοράσω, μόνο και μόνο για να μην χαλάσω την σειρά και για τα άρθρα που θα τον συνοδεύουν ή να κρατήσω το δεκάρικο για κάποιο άλλο κόμικ? Spoiler Ρητορικό είναι το ερώτημα. Σίγουρα θα τον αγοράσω. Ψυχαναγκασμός είναι αυτός! 5 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 Έτσι πως το λες, δίνει την εντύπωση πως έκαναν σκόπιμη αλλαγή για να παρακάμψουν το πρόβλημα. Απλά, έτσι το έχουν ήδη βγάλει στο εξωτερικό και τους βόλεψε στην προκειμένη περίπτωση. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 40 minutes ago, GreekComicFan said: Έτσι πως το λες, δίνει την εντύπωση πως έκαναν σκόπιμη αλλαγή για να παρακάμψουν το πρόβλημα. Απλά, έτσι το έχουν ήδη βγάλει στο εξωτερικό και τους βόλεψε στην προκειμένη περίπτωση. Εννοείται πως αυτό εννοούσα. Σιγά μην κάνω τον δικηγόρο της ΟΞΥ. Δεν μου πάνε και οι γραβάτες! Γιατί, όμως, να ρισκάρουν μία τέτοια έκδοση, η οποία έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα στην χώρα μας και δεν κυκλοφορούν κάτι που δεν το έχουμε δει στα μέρη μας ή είναι της ηλικίας του Καμπανά? 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 21, 2020 Author Share Posted May 21, 2020 Είναι μια από τις πιο ευπώλητες ιστορίες της Marvel. Αν όντως ξέρουν πως το έχει βγάλει και η Οξύ σε άλλη μορφή, πιθανόν να υπολογίζουν πως η φήμη του τίτλου θα φέρει αγοραστές και δεν θα έχει επίδραση στις πωλήσεις. Φυσικά, εμείς δεν θα μάθουμε πως τα πήγε αν δεν μας το σφυρίξει κανείς, ούτε έχουμε κάποια απτή ένδειξη για το τι πουλάνε γενικά για να κάνουμε κάποια λελογισμένη εικασία. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted May 22, 2020 Author Share Posted May 22, 2020 Ανανεώθηκε η λίστα με ότι ξέρουμε πότε θα βγει έως στιγμής. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 Βγήκε το Κρέιβεν και τελικά χρησιμοποιεί και αυτό τον νέο χρωματισμό, πράγμα περίεργο. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Αγορασα τον 20ο τομο και ειναι ελαττωματικος :(Τι να κανω; Επικοινωνω μηπως με την εταιρεία διανομής Αργος για να μου στειλουν στον περιπτερά που το πήρα αλλο αντίτυπο.. κ επιστρεφω το λαθος.;; 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 18 minutes ago, albert said: Αγορασα τον 20ο τομο και ειναι ελαττωματικος :(Τι να κανω; Επικοινωνω μηπως με την εταιρεία διανομής Αργος για να μου στειλουν στον περιπτερά που το πήρα αλλο αντίτυπο.. κ επιστρεφω το λαθος.;; Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα πρώτα στον περιπτερά. Αυτό έχω κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 (edited) οκ αν ειναι θα to παω κ με την αποδειξη αγορας ..αυριο Σαββατο να δω τι θα μου πει..Σε ευχαριστω πολυ @leonidio! Edited June 6, 2020 by albert 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 On 16/5/2020 at 1:40 ΜΜ, Ilias Tsiaras said: Λοιπόν, επειδή αγαπώ το όμορφο παρεάκι, σας φέρνω νέα. Πιο μετά στη σειρά θα έχουμε 2 blasts from the past... Αναρωτιέμαι αν το δεύτερο blast from the past είναι το παρακάτω: 29 1 Iron Man: Demon in a Bottle The Invincible Iron Man #120–128 23 Jan 2013 Είναι το μόνο κλασικό που δεν βλέπω να έχει δημοσιευτεί μέσα από την πρώτη 44αδα της αγγλικής έκδοσης, πέρα από τα Secret Wars που ξέρουμε ήδη πως θα βγουν και το Dark Phoenix που κυκλοφορεί ήδη από την Οξύ. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted June 19, 2020 Author Share Posted June 19, 2020 Επόμενος τόμος: New X-Men - Ε Όπως Εξάλειψη, το οποίο είχε δημοσιευτεί πριν 13+ χρόνια για πρώτη φορά από την Anubis. 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 9 hours ago, GreekComicFan said: Επόμενος τόμος: New X-Men - Ε Όπως Εξάλειψη, το οποίο είχε δημοσιευτεί πριν 13+ χρόνια για πρώτη φορά από την Anubis. Και δεν το είχα πάρει τότε, οπότε θα το τιμήσω χωρίς ενοχές! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsaklas Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 On 9/6/2020 at 2:53 ΜΜ, GreekComicFan said: το Dark Phoenix που κυκλοφορεί ήδη από την Οξύ. Γιατί το Κρέιβεν δεν κυκλοφορεί από την Οξύ; Μας έχουν προβληματίσει μ'αυτή την έκδοση είναι η αλήθεια, θα δούμε άραγε κι άλλα από Οξύ; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted June 20, 2020 Author Share Posted June 20, 2020 Με ένα δείγμα δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα, αν και είναι περίεργο. Αν το συνεχίσουν όμως έτσι, κάτι μου λέει πως θα μπουν σε νομικά χωράφια που κανείς τους δεν θέλει να μπει. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts