Dr Paingiver Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Στην περιοχή μου (πλ. Κυψέλης), υπάρχει αυτή τη στιγμή περίπτερο με τρεις διαθέσιμους τόμους του 14 (Daredevil). Σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλού, απλά θέλει ψάξιμο. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 3 hours ago, Dr Paingiver said: Στην περιοχή μου (πλ. Κυψέλης), υπάρχει αυτή τη στιγμή περίπτερο με τρεις διαθέσιμους τόμους του 14 (Daredevil). Και για πες....για να έχουμε καλό ρώτημα, πόσα έδωσες στον περιπτερά για να στους δώσει; 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted March 28, 2020 Author Share Posted March 28, 2020 On 13/3/2020 at 6:49 ΜΜ, GreekComicFan said: Ο 15ος τόμος είναι το She-Hulk - Μια Μοναδική Ηρωίδα του Νταν Σλοτ. Ας ελπίζουμε πως θα βγει κανονικά και δεν θα έχει παραλύσει το σύμπαν ως τότε... Κυκλοφόρησε κανονικά αυτός. Ελπίζω όσοι τον θέλουν να έχουν την δυνατότητα να τον πάρουν. Ο επόμενος τόμος θα είναι ο πρώτος με υλικό από την δεκαετία του '60 (silver age) και ο πρώτος με τους Stan Lee & Steve Ditko ως δημιουργούς στην Ελληνική σειρά, μιας και η Hachette αποφάσισε να μεταφράσει το Doctor Strange - Άγνωστοι Τόποι, Άγνωστοι Καιροί (Doctor Strange: A Nameless Land, A Timeless Time) που περιέχει υλικό από τον τίτλο Strange Tales! Όταν είχα ακούσει πως θα μεταφράσουν Doctor Strange, περίμενα πως θα βγάλουν τον πρώτο τόμο από την πρόσφατη σειρά του Mark Waid, αλλά προφανώς δεν είναι έτοιμοι να βγάλουν σειρές που έχουν πολλούς τόμους ακόμα και δεν μασάνε στο να βγάλουν παλιό υλικό τελικά. Από μια άποψη βγάζει περισσότερο νόημα το να δώσουν πρώτα υλικό από τους δημιουργούς του χαρακτήρα, μιας και θεωρείται ένα από τα πιο τριπαρισμένα κόμικς της δεκαετίας τους '60. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 εγώ τη shehulk την βρήκα εύκολα χθες, και ενώ τις προηγούμενες φορές έβλεπα μόνο 1 κομμάτι, χθες είδα 3. ας ελπίσουμε να μη πέσει θύμα του ιου η σειρά αυτή. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 2 hours ago, makis said: ας ελπίσουμε να μη πέσει θύμα του ιου η σειρά αυτή. Για την ώρα πάντως, παρατηρώ ότι όλες οι σειρές με συλλογές βγάζουν τεύχη κανονικά. Δεν γνωρίζω βέβαια αν έχουν μειώσει το τιράζ, αλλά τα τεύχη βγαίνουν κανονικά. Κι εγώτο βρήκα εύκολα χτες, εκεί που το βρίσκω συνήθως Ελπίζω να παραμείνει έτσι η κατάσταση, γιατί φοβάμαι, ότι θα έχουμε μέλλον ακόμη 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Andrianos Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Eγώ το βρήκα εύκολα στη περιοχή που μένω(Πετράλωνα)και μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που ο επόμενος θα είναι κλασικός Doctor Strange των Lee-Ditko.Ο πρώτος τόμος με υλικό από δεκαετία '60 και με τη πιο κλασική στιγμή του Strange και της Marvel γενικότερα...Τα χρώματα θα είναι πολύ καλύτερα των original τευχών που έχω και μπορώ να κάνω σύγκριση...Φανταστική κίνηση!! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Synas Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 On 3/24/2020 at 9:40 PM, makis said: Γεια σου Δημήτρη, Ναι βγαίνει κανονικά για την ώρα. Δεν γνωρίζουμε κάτι διαφορετικό. Την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει ο 15 τόμος όπως λέει και ο @GreekComicFan από πάνω. Για τον 14 θα σου έλεγα να μιλήσεις με το πρακτορείο διανομής Άργος για να σου πουν πως μπορείς να το βρεις. Χιλια ευχαριστω 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος Φρεγγίδης Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς στην περιοχή μου στη Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να τα βρω πλέον, ήδη έχω χάσει το τεύχος 15, ξέρει κανείς κάποιο καταστημα που να τα φέρνει ακόμα; Είναι και δύσκολες οι μετακινήσεις. Ευχαριστώ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Καλημέρα Νίκο. Από όσο ξέρω, διανομή γίνεται μόνο σε περίπτερα και ψιλικατζίδικα, γενικά σε σημεία πώλησης εφημερίδων και περιοδικών. Δεν θα τα βρεις σε κονιξάδικα και βιβλιοπωλεία. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 Άνοιξαν ξανά το ηλεκτρονικό κατάστημα βλέπω (έχω βάλει σύνδεσμο στο πρώτο ποστ). Δοκίμασε να το παραγγείλεις από εκεί. Στο ποστ έχω βάλει και το mail του Άργους, με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις για ότι απορίες έχεις σχετικά με την διανομή. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 10, 2020 Author Share Posted April 10, 2020 Κυκλοφόρησε το Doctor Strange. Επόμενος τίτλος: Πλανήτης Χαλκ, μέρος πρώτο! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 σήμερα πήγα να πάρω από το πρακτορείο μου το doctor strange (όπου κρατάει 2 αντίτυπα στάνταρ ένα για μένα κι ένα για έναν γιατρό απ ότι πήρε το αυτί μου) συνεχίζοντας την σωματική μου άσκηση πέρασα από το άλλο πρακτορείο οπού είδα 3 κοπέλες έφηβες να έχουν αγοράσει η κάθε μια από ένα αντίτυπο πολύ καλό αυτό για τη συλλογή και νέα παιδιά που αγοράζουν αυτή τη συλλογή/κόμικς γενικότερα και κόσμος που λέει να τους το κρατάνε.. πάμε γερά!!! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει κυκλοφορήσει ένας τόμος που θέλω, αλλά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι μια πολύ καλή εκδοτική κίνηση για διάφορους λόγους. Σχετικά πρόσφατα γνώρισα άτομο που την αγοράζει ανελλιπώς, γιατί γουστάρει φουλ τις ταινίες του MCU. Ελπίζω οι κοπέλες αυτές, που από την ηλικία κρίνω ότι είναι νέες αναγνώστριες, να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και γενικά να είναι πολλοί αυτοί που κάνουν το ίδιο 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 Ποιους από τους τόμους που έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλική σειρά θα ήθελες; Για να βλέπουμε τι προσμένετε. Επί ευκαιρία, έχουν ήδη προγραμματίσει τόμους πέρα την 220αδα, που ήταν η προηγούμενη ενημέρωση. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Λοιπόν, εγώ που δεν παίρνω τη σειρά, αυτό θα έπαιρνα, αν κυκλοφορούσε (που δεν υπάρχει καμία περίπτωση) The Knights Of Pendragon: Once and Future Αιτία: Γουστάρω πολύ Abnett και πάντα το σκεφτόμουν, αλλά δεν θα έδινα ποτέ €20 να το πάρω στο trade που κυκλοφορεί. Τώρα για €10 και hardcover, ναι, θα τα έδινα! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 Θα βγάλουν το Captain Britain, οπότε ποτέ δεν ξέρεις. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 1 hour ago, GreekComicFan said: Ποιους από τους τόμους που έχουν κυκλοφορήσει στην Αγγλική σειρά θα ήθελες; Ξέρεις ότι γενικά δεν τρελαίνομαι για υπερηρωικά (αν και έχω αρχίσει να διαβάζω πολύ περισσότερο από παλιότερα) και δη παλαιότερων εποχών, που αποτελούν την πλειονότητα της σειράς. Ωστόσο, θα τσίμπαγα ευχαρίστως: Old Man Logan Hawkeye: My Life as a Weapon, γιατί πρέπει επιτέλους να διαβάζω το run του Fraction Τα Vision του Tom King (ή μπορεί και όχι, γιατί το έχω διαβάσει σε ηλεκτρονική μορφή) Daredevil: Sound and Fury Daredevil: Guardian Devil (αν δεν το είχα στα αγγλικά ) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 1 hour ago, GreekComicFan said: Για να βλέπουμε τι προσμένετε. Εχμμμ...όλους; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosss88 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Όλους και να πάει παραπάνω από τα 60 που είναι αρχικά 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Έχω την αγγλικη σειρα ως το 80. Αν βάλει κάποιους τόμους που κυκλοφόρησαν μετά και μ ενδιαφέρουν θα τους τσιμπήσω. Παίζει να πάρω και το House of M άμα βγει στα ελληνικά 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 11, 2020 Author Share Posted April 11, 2020 39 minutes ago, Retroplaymo said: Εχμμμ...όλους; Μαζί σου, αλλά δεν έχεις κάποιους τίτλους για τους οποίους προσμένεις περισσότερο και θα ήθελες να δεις προτεραιότητα; Δεν θα βάλω κάποιον από τους τίτλους που έχουμε ήδη ενημέρωση πως θα βγουν, αλλά από τους υπόλοιπους, εμένα θα με ενδιέφεραν τα παρακάτω: Punisher: Welcome Back Frank (Part 1 & 2) Iron Man: Demon in a Bottle. Να το διαβάσουμε επιτέλους σε καλή μετάφραση. Ένα από τα τεύχη το είχαν μεταφράσει για τον τόμο που είχε βγει με την Espresso, οπότε, το ένα όγδοο το έχουν έτοιμο. Daredevil: Guardian Devil. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα από το v2 του τίτλου, και ας έχω μερικά διάσπαρτα τευχάκια. House of M. Το έχω διαβάσει αλλά το θέλω και στα Ελληνικά. Fantastic Four: The Coming of Galactus. Δεν βγήκαν ποτέ στα Ελληνικά αυτά τα τεύχη και είναι από τα πιο σημαντικά για το MarvelU γενικά. The Life and Death of Captain Marvel (Part 1 & 2). Γιατί είμαι πλεονέκτης και το θέλω και σε αυτή την έκδοση. Το Marvel Graphic Novel 1 δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά εξάλλου. Secret Avengers: Mission to Mars. Brubaker Vision: Little Worse Than A Man. Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο τεύχος, αλλά με εξίταρε. Vision: Little Better Than A Beast Avengers: Galactic Storm Parts 1-3. Είχα πάρει και διαβάσει τα μισά τευχάκια όταν βγήκαν, αλλά ποτέ ολόκληρο το crossover. Annihilation Parts 1-4 Το παρακάτω με ενδιαφέρει (αν και το έχω διαβάσει σε τευχάκια) αλλά ξέρω πως έχει τα δικαιώματα η Anubis και αμφιβάλλω πως θα το παραχωρήσει στην Hachette. Wolverine: Old Man Logan 19 minutes ago, kabuki said: Έχω την αγγλικη σειρα ως το 80. Αν βάλει κάποιους τόμους που κυκλοφόρησαν μετά και μ ενδιαφέρουν θα τους τσιμπήσω. Παίζει να πάρω και το House of M άμα βγει στα ελληνικά To Deadpool και το Guardians of the Galaxy που βγήκαν στα Ελληνικά είναι μεταγενέστεροι στην Αγγλική σειρά, από εκεί που έχεις σταματήσει. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Just now, GreekComicFan said: To Deadpool και το Guardians of the Galaxy που βγήκαν στα Ελληνικά είναι μεταγενέστεροι στην Αγγλική σειρά, από εκεί που έχεις σταματήσει. το ξερω, απλά δε με εψησαν αρκετα τα συγκεκριμενα 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retroplaymo Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 1 hour ago, GreekComicFan said: ...αλλά δεν έχεις κάποιους τίτλους για τους οποίους προσμένεις περισσότερο και θα ήθελες να δεις προτεραιότητα; Προσωπικά, θα ήθελα να δω το παρακάτω, παλιό αλλά κλασικό! ...ή εναλλακτικά, κάποιον χαρακτήρα που δεν είναι πολύ διαδεδομένος, όπως ο Captain Britain. Απόκρυψη περιεχομένων Βέβαια, διακαής πόθος είναι να βγει ότι έχει σχέση με τον Θανασάκη! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 On 11/4/2020 at 10:45 ΜΜ, kabuki said: Έχω την αγγλικη σειρα ως το 80. Αν βάλει κάποιους τόμους που κυκλοφόρησαν μετά και μ ενδιαφέρουν θα τους τσιμπήσω. Παίζει να πάρω και το House of M άμα βγει στα ελληνικά Χα, δικιά μας κι εσύ! Ναι, μέχρι το #80 ήταν καλά, γιατί σου έδινε και παράλληλα τα golden/silver age classic stories που είχαν τη λατινική αρίθμηση. Και τώρα αυτό που σας ενδιαφέρει: χοντρικά, σε ένα ράφι διπλής βιβλιοθήκης ΙΚΕΑ χωράνε ~50 τόμοι. Και για του λόγου το αληθές: Από το #80 και έπειτα ουσιαστικά έγινε promo tpb's από σειρές που είχαν βγει τα 2-3 περασμένα χρόνια. Το μόνο ενδιαφέρον πλέον είναι κάποιες ειδικές εκδόσεις πχ. Infinity Saga, Onslaught, Annihilation και Marvel Masters. Πάντως μέχρι στιγμής η Ελληνική έκδοση έχει πολύ καλή σειρά! 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted April 13, 2020 Author Share Posted April 13, 2020 Αν πρόσεξες, για τους 20 τελευταίους τόμους είχαν επικεντρωθεί αποκλειστικά σε παλιό υλικό (15+ χρόνια παλιό) μετά την μεγάλη περίοδο (40+ τόμους) με αποκλειστικά πρόσφατο υλικό και την μεταβατική περίοδο που έβαζαν παλιά και καινούργια. Από το 221 επιστρέφουν πάλι στα καινούργια. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts