Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Happy Birthday to Us!

Recommended Posts

Εγώ καθυστέρησα κάπως να μπω στην κοινότητά μας, παρολ'αυτά είμαι εδώ σταθερά και μου αρέσει πολύ το πνεύμα εδώ. Άντε και στα επόμενα γενέθλια :D

• Like 10
  • Thanks 3

Καλέ γιατί δεν έχω γράψει τόσες μέρες εδώ; 

Μου ήρθαν τώρα στο μυαλό οι πρώτες κουβέντες για την σύσταση του φόρουμ, οι συναντήσεις σε καφενεία του Κεραμεικού και σε μπαλκόνια των Αμπελοκήπων, βέβαια κάπου στην ίδρυση έχω ένα κενό λόγω φανταρικού (:prankster:) και τώρα εν καιρώ κορωνοϊού το φόρουμ είναι μια σταθερά στην καθημερινότητα μου.

Συγγνώμη για το μελό.

Χρόνια μας πολλά :kakofonix:

• Like 11
  • Thanks 3

• 11 months later...

Χρόνια μας πολλά!!! :yeah: Ευχομαι ο 4ος χρόνος που ξεκιναει να είναι γεμάτος παρουσιάσεις και συζητησεις για κόμικς και τα συναφή και με πολλές δια ζώσης συναντήσεις! :)

:tourta:

• Like 11
  • Thanks 7

Χρόνια πολλά και από μένα! Το φόρουμ έχει ίσως την καλύτερη και πιο φιλική κοινότητα που έχω δει να υπάρχει, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για του εξωτερικού! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρωτίστως στα ιδρυτικά μέλη και τους admins για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει και διατηρούν, αλλά και στα μέλη. Οι συζητήσεις και οι διαφωνίες γίνονται σε όμορφο και πολιτισμένο κλίμα και πάντα υπάρχει σεβασμός στον συνομιλητή! Επιπλέον, ανακαλύπτω καθημερινά τίτλους που δεν ήξερα με αποτέλεσμα η λίστα μου να έχει φτάσει σε σημείο να είναι τεράστια, πανάθεμα σας! Να είστε όλοι καλά και εύχομαι και του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλοι εδώ να τα λέμε! :clap::hop::tourta:

• Like 10
  • Thanks 6

3 hours ago, Jim® said:

Οι συζητήσεις και οι διαφωνίες γίνονται σε όμορφο και πολιτισμένο κλίμα και πάντα υπάρχει σεβασμός στον συνομιλητή!

Είναι επειδή συναντιόμαστε και από κοντά, οπότε δε μας παίρνει. :DDD:

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 12