Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Με τι σας βγήκε και με τι σας μπήκε ο χρόνος; (comic-wise)


 Share

Recommended Posts

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ποιο ήταν το τελευταίο κόμικ της χρονιάς που πέρασε; Με τι ξεκινήσατε σήμερα; Τι συνεχίσατε να διαβάζετε από χθες;

 

Εγώ πέρα από ένα βιβλιαράκι που τελείωσα σήμερα, χθες διάβασα τον δεύτερο τόμο του collected toppi  και σήμερα ξεκίνησα το hellboy in hell library, το οποίο περίμενα πως και πως να έρθει για να τελειώσω την ιστορία. :drunksanta:

 • Like 8
 • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά να έχουμε με όρεξη και χρόνο, για να διαβάζουμε :) 

 

Το τελευταίο κόμικ που διάβασα μέσα στο 2020 ήταν το The Amazing Spider-Man: The Book of Ezekiel  και το πρώτο που θα διαβάσω ή μάλλον θα ξαναδιαβάσω θα είναι το "Μελαγχολικό Κομμάτι της Δυτικής Ακτής", επειδή διαβάζω τώρα το βιβλίο και μετά θέλω να τα συγκρίνω :) 

 • Like 9
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Πάνε αρκετές μέρες που έχω τελειώσει το Joylandia του Tronchet, αλλά προτίμησα να διαβάσω βιβλία παρά κόμικς.

@leonidio Αγόρασα πρόσφατα το Μελαγχολικό Κομμάτι (το βιβλίο) και μου γεννήθηκε η ανάγκη να ξαναδιαβάσω κάποιο από τα νουάρ του Tardi, οπότε έχω στο κομοδίνο την Πρηνή Θέση του Σκοπευτή. :) 

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, geo_trou said:

Αγόρασα πρόσφατα το Μελαγχολικό Κομμάτι (το βιβλίο) και μου γεννήθηκε η ανάγκη να ξαναδιαβάσω κάποιο από τα νουάρ του Tardi, οπότε έχω στο κομοδίνο την Πρηνή Θέση του Σκοπευτή.

 

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται :)  Είναι και αυτό το ζευγάρι (βιβλίο / κόμικ) στο πρόγραμμα αυτών που ελπίζω να (ξανα)διαβάσω σύντομα, εξεταστικής επιτρεπούσης βέβαια :D

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Χθες ξεκίνησα να διάβαζω το Silver Surfer omnibus με το πρώτο τεύχος και τώρα έπιασα τον νέο Τόλκιν "Η πτώση της Γκοντόλιν" που μου έφερε ο άγιος. Από κόμικς θα διαβάσω αργότερα είτε τη συνέχεια του Silver Surfer είτε Swamp Thing από το 1ο absolute του Alan Moore που κοντεύω να το τελειώσω :)

Γενικά το 2020 ήταν πλούσιο σε ανάγνωση κόμικς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκων της χρονιάς...

 

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Πτωχά και τα δύο, τελευταίο του 2020 ήταν το Jinny Hex Special και πρώτο φετινό ήταν αυτή εδώ η μούφα που λέγεται Home Sick Pilots. :P 

 

Ε διάβαζα όμως βιβλίο, οπότε είχα βάλει πιο πίσω τα κομιξάκια, σε συνδυασμό με το ότι με κούρασε το τωρινό DC Event του Ron Marz, το Endless Winter...

 

Τουλάχιστον αύριο Tango :drunksanta:

Edited by The Fists Of Stan Lee
 • Like 9
Link to comment
Share on other sites

 

610E5e1LgFL.thumb.jpg.e8f026f1c23f12d7e07230ef628451c4.jpg

 

Η χρόνια ξεκίνησε με το Inhumans των Jenkins/ Lee (ο Jae, όχι ο Jim :prankster:), το οποίο είχα ξεκινήσει πριν μερικές μέρες. 

Είναι μία πολύ όμορφη ιστορία, η οποία ουσιαστικά ξανασυστήνει τους χαρακτήρες στο αναγνωστικό κοινό. Πέρα από 1-2 ενστάσεις που έχω, μου άρεσε πάρα πολύ. Η αφήγηση του Jenkins είναι αυτή που την ανεβάζει πολύ στα μάτια σε συνδυασμό φυσικά με τη σκηνοθεσία και τη σχεδιαστική λεπτομέρεια του Jae. (το σχέδιο του οποίου έχει εξελιχθεί πολύ τη τελευταία εικοσαετία...)

Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη αρχή φέτος. Καλή κομιξική χρόνια να έχουμε!

 

 • Like 11
Link to comment
Share on other sites

To τελευταιο κομικ που διαβασα για το 2020 ηταν το Cruel Summer των Brubaker και Phillps. Εντάσσεται στις ιστορίες της σειράς Criminal.Φοβερό και εννοείται recommended. Το πρώτο που έπιασα για το 2021 ειναι το "Ληστές" . Καλό φαίνεται, εντυπώσεις μόλις το τελειώσω. :)

 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Το τελευταίο που διάβασa το 20 ειναι το Hellboy: The Complete Short Stories Volume 1, για το 21 δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα (πιθανόν να συνεχίσω το helboy) αλλά το 1ο που αγόρασα ήταν το κορτο με την εφημερίδα

 • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...