Θρηνωδός Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Ο τίτλος τα λέει όλα. Ποιο ήταν το τελευταίο κόμικ της χρονιάς που πέρασε; Με τι ξεκινήσατε σήμερα; Τι συνεχίσατε να διαβάζετε από χθες; Εγώ πέρα από ένα βιβλιαράκι που τελείωσα σήμερα, χθες διάβασα τον δεύτερο τόμο του collected toppi και σήμερα ξεκίνησα το hellboy in hell library, το οποίο περίμενα πως και πως να έρθει για να τελειώσω την ιστορία. 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Καλή χρονιά να έχουμε με όρεξη και χρόνο, για να διαβάζουμε Το τελευταίο κόμικ που διάβασα μέσα στο 2020 ήταν το The Amazing Spider-Man: The Book of Ezekiel και το πρώτο που θα διαβάσω ή μάλλον θα ξαναδιαβάσω θα είναι το "Μελαγχολικό Κομμάτι της Δυτικής Ακτής", επειδή διαβάζω τώρα το βιβλίο και μετά θέλω να τα συγκρίνω 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Πάνε αρκετές μέρες που έχω τελειώσει το Joylandia του Tronchet, αλλά προτίμησα να διαβάσω βιβλία παρά κόμικς. @leonidio Αγόρασα πρόσφατα το Μελαγχολικό Κομμάτι (το βιβλίο) και μου γεννήθηκε η ανάγκη να ξαναδιαβάσω κάποιο από τα νουάρ του Tardi, οπότε έχω στο κομοδίνο την Πρηνή Θέση του Σκοπευτή. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Μου βγήκε Μου μπήκε Καλά τελειώσαμε πέρισυ, καλά αρχίσαμε φέτος. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 10 minutes ago, geo_trou said: Αγόρασα πρόσφατα το Μελαγχολικό Κομμάτι (το βιβλίο) και μου γεννήθηκε η ανάγκη να ξαναδιαβάσω κάποιο από τα νουάρ του Tardi, οπότε έχω στο κομοδίνο την Πρηνή Θέση του Σκοπευτή. Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται Είναι και αυτό το ζευγάρι (βιβλίο / κόμικ) στο πρόγραμμα αυτών που ελπίζω να (ξανα)διαβάσω σύντομα, εξεταστικής επιτρεπούσης βέβαια 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickv12 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Βγήκε Μπήκε Του χρόνου θα είναι και τα δύο Marvel και του χρόνου και τα δύο Image για να εξισορροπήσω τον ψυχαναγκασμό μου 7 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Χθες ξεκίνησα να διάβαζω το Silver Surfer omnibus με το πρώτο τεύχος και τώρα έπιασα τον νέο Τόλκιν "Η πτώση της Γκοντόλιν" που μου έφερε ο άγιος. Από κόμικς θα διαβάσω αργότερα είτε τη συνέχεια του Silver Surfer είτε Swamp Thing από το 1ο absolute του Alan Moore που κοντεύω να το τελειώσω Γενικά το 2020 ήταν πλούσιο σε ανάγνωση κόμικς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκων της χρονιάς... 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Το τελευταίο που διάβασα ήταν το πρώτο Μίκυ Μυστήριο του Β' κύκλου. Σήμερα δε διάβασα τίποτα. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Fists Of Stan Lee Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 (edited) Πτωχά και τα δύο, τελευταίο του 2020 ήταν το Jinny Hex Special και πρώτο φετινό ήταν αυτή εδώ η μούφα που λέγεται Home Sick Pilots. Ε διάβαζα όμως βιβλίο, οπότε είχα βάλει πιο πίσω τα κομιξάκια, σε συνδυασμό με το ότι με κούρασε το τωρινό DC Event του Ron Marz, το Endless Winter... Τουλάχιστον αύριο Tango Edited January 1, 2021 by The Fists Of Stan Lee 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Η χρόνια ξεκίνησε με το Inhumans των Jenkins/ Lee (ο Jae, όχι ο Jim ), το οποίο είχα ξεκινήσει πριν μερικές μέρες. Είναι μία πολύ όμορφη ιστορία, η οποία ουσιαστικά ξανασυστήνει τους χαρακτήρες στο αναγνωστικό κοινό. Πέρα από 1-2 ενστάσεις που έχω, μου άρεσε πάρα πολύ. Η αφήγηση του Jenkins είναι αυτή που την ανεβάζει πολύ στα μάτια σε συνδυασμό φυσικά με τη σκηνοθεσία και τη σχεδιαστική λεπτομέρεια του Jae. (το σχέδιο του οποίου έχει εξελιχθεί πολύ τη τελευταία εικοσαετία...) Νομίζω ότι δε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη αρχή φέτος. Καλή κομιξική χρόνια να έχουμε! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Εγώ να με το Vision έκανα την αλλαγή για να τρώω περισσότερη υπαρξιακή φρίκη. Kαλά πάει απλά θέλω μια αγκαλιά και να μου πει κάποιος ότι ολα είναι εντάξει. 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 To τελευταιο κομικ που διαβασα για το 2020 ηταν το Cruel Summer των Brubaker και Phillps. Εντάσσεται στις ιστορίες της σειράς Criminal.Φοβερό και εννοείται recommended. Το πρώτο που έπιασα για το 2021 ειναι το "Ληστές" . Καλό φαίνεται, εντυπώσεις μόλις το τελειώσω. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Το τελευταίο που διάβασa το 20 ειναι το Hellboy: The Complete Short Stories Volume 1, για το 21 δεν έχω διαβάσει ακόμα τίποτα (πιθανόν να συνεχίσω το helboy) αλλά το 1ο που αγόρασα ήταν το κορτο με την εφημερίδα 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Πριν κλείσει ο χρόνος διάβασα το εντυπωσιακό Berlin και με τη νέα χρονιά το Olympia , που ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά μου τα χάλασε στο τέλος. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catsauce Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Μου βγήκε με το Black Hammer: Age of Doom Pt1 και μου μπήκε με το Joker: Death of the family. Mια χαρά δηλαδή 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandaloradam Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Βγήκε -- Irredeemable omnibus Mark Waid Μπήκε -- Amazing Spider-man Masterwork vol 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts