Dredd Posted March 20 Share Posted March 20 5 hours ago, guskoin said: Το Snow Angels είναι καλό; Αγνωστο ακόμα, αλλά έχει πάρει καλές κριτικές, είναι Lemire, είναι Jock, ε, σιγουράκι μου κάνει! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guskoin Posted March 20 Share Posted March 20 Το έχω κι εγώ στην λίστα μου για τους ίδιους λόγους! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted March 22 Share Posted March 22 Δώρα γενεθλίων..! 19 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted March 22 Share Posted March 22 τα καλύτερα δώρα! χρόνια πολλά!!! 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted March 22 Share Posted March 22 1 hour ago, gr8 said: τα καλύτερα δώρα! χρόνια πολλά!!! +1 κι στα δύο σκέλη. Πολύχρονος και πάντα με τέτοια δώρα! 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted March 22 Share Posted March 22 1 hour ago, the comic guide said: Δώρα γενεθλίων..! Μου αρέσει που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα funko βγαίνουν σε πιο ευρηματικές πόζες και πλέον οι φιγούρες τους δεν είναι στατικές σαν αγγούρια. Και πάλι δεν φτάνουν την δουλειά που γίνεται από την Quantum Mechanix στα Q-Figs αλλά αναγνωρίζω την προσπάθεια. Χρόνια πολλά και από μένα! 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted March 22 Share Posted March 22 Πολύχρονος, αυτά είναι δώρα! Το Silver Surfer το καλοβλέπω κάπως κι εγώ, αλλά με αποτρέπει που η καινούρια του έκδοση έχει τυπωθεί στην Τουρκία 4 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted March 22 Share Posted March 22 (edited) Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Σας εύχομαι τα καλύτερα και από τη μεριά μου! @Jim® Το συγκεκριμένο funko είναι εξαιρετικό τόσο ως ιδέα όσο και ως κατασκευή. Επίσης, ο Garfield είναι ο αγαπημένος μου Spider-Man (γιατί ήταν ο πρώτος που είδα το μακρινό 2012 στο σινεμά--τις ταινίες του Tobey τις είχα προλάβει σε βιντεοκασέτα/ DVD), οπότε είναι ένας παραπάνω λόγος να το έχω εκτός κουτιού και πάνω στο γραφείο μου για να το καμαρώνω... @Lord Makro Δεν κρατήθηκα και έβγαλα τη ζελατινούλα. Προτιμώ τους εκτυπωτές της Donnelley (προφανώς), αλλά και εδώ έχει γίνει αξιόλογη δουλειά. Με ένα πρώτο ξεφύλλισμα, μου φαίνονται όλα καλά. Συν τοις άλλοις, το σχέδιο το Allred είναι τρο-με-ρό! Edited March 23 by the comic guide 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted March 22 Share Posted March 22 Χρόνια καλά εύχομαι ωραίος στο omni 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted March 22 Share Posted March 22 @the comic guide, πολύχρονος κι ευτυχισμένος εύχομαι για τα γενέθλιά σου! Απίστευτο δώρο! Ευχαρίστησε αυτόν που στο πήρε θερμά! Εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο θα το ήθελα κι εγώ πολύ! 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR2009 Posted March 24 Share Posted March 24 Ηρθαν και οι τελευταιες προσθηκες και τωρα αγορες απο Απριλιο.... 13 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted March 24 Share Posted March 24 On 22/3/2023 at 9:18 ΜΜ, Lord Makro said: Πολύχρονος, αυτά είναι δώρα! Το Silver Surfer το καλοβλέπω κάπως κι εγώ, αλλά με αποτρέπει που η καινούρια του έκδοση έχει τυπωθεί στην Τουρκία Κι εγώ το θέλω αλλά ψάχνω την 1η έκδοση 😝🤣 Για ευνόητους -προφανως- λογους 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted March 24 Share Posted March 24 On 11/3/2023 at 6:11 ΜΜ, Θοδωρής Καραπάνος said: Λοιπόν, για να δούμε τι έχει ανέβει από την Τρίτη κι έπειτα. @samsepiol, όπως πάντα κάτι σχετικό με Batman! Δείχνουν εξαίσιες ιστορίες, με πολύ δράση! Σου εύχομαι να τις απολαύσεις! @Elias, πολύ δυνατό βιβλίο, από το οποίο όμως, απουσιάζει μία συνέντευξη με τον Steve Ditko, κάτι που πιστεύω θα πρόσδιδε, περισσότερο κύρος στο βιβλίο. Φυσικά, βλέπω πολύ μεγάλα ονόματα! Επίσης, τόσο κακός ήταν ο Spider man του Straczynski; Ρωτάω, επειδή παντού βλέπω πολύ αρνητικά σχόλια και μου έχει κάνει εντύπωση, πώς γίνεται κάποιος, να φτιάξει κάτι τόσο κακό! @Darth Chris, πολύ δυνατές κι όμορφες αγορές. Μου φαίνεται ότι ξεχωρίζει ο Hellboy και ο Starman! Εντωμεταξυ τώρα είδα το μνμ..αφού δεν άλλαξε ο μήνας πάλι καλά🤣😝 Μια χαρά ο Spiderman του Straczynski, αντικειμενικα,εγώ δεν έχω δει πολλούς να το κράζουν ΑΝ εξαιρέσουμε βέβαια τα Sins Past και One More Day ατοπήματα που αυτά απ' όσο ξέρω του τα "καπελωσαν" από πάνω (γκου-χου,γκου-χου Quesada γτ δεν γουσταρε παντρεμένο Spidey) Κατά τα άλλα ήταν αρκετά μεγάλη η παραμονή του στον τίτλο και το 80% το βρήκα εξαιρετικό,η τελευταία ίσως φορά που ένιωσα πως διαβάζω "ορθόδοξο" Spidey (έκανε και τον σταυρό του σε ένα πάνελ -not- 😝) Από εκεί και πέρα ,μετά τον Straczynski μόνο το Superior που άρεσε και κάτι αναλαμπές τύπου Life Story ,και τα πονηματα του Zdarsky γενικα,+ το 1ο Symbiote του David αλλά αυτα είναι όλα στο παρελθόν/What if κτλ οπότε πρακτικά δεν έχουν και μεγάλη βαρύτητα στην όλη continuity του αραχνακια.. Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο βιβλίο το γράφει και μέσα ότι ήθελαν πολύ να του πάρουν συνέντευξη αλλά ήταν τόσο απασχολημένος συνέχεια που δεν κατέστη δυνατόν στους χρόνους που έπρεπε.. Θα ήταν σίγουρα ενδιαφέρον..και εννοείται ήθελα και Ditko (προσωπική ΤΕΡΑΣΤΙΑ αδυναμία)αλλά ήταν γνωστός αποτραβηγμένος από όλα ο συγκεκριμένος,δεν μιλούσε πουθενά.. Ακόμα κι έτσι, εξαιρετικό το βιβλίο με έψησε να ψάξω και τα υπόλοιπα για X-men,FF απλά αυτά είναι ακριβουτσικα.. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted March 27 Share Posted March 27 "Όταν περιμένεις πακέτο με κόμικς από το εξωτερικό και έχεις γενέθλια, τότε το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να έρθουν ΑΚΡΙΒΩΣ την μέρα των γενεθλίων σου" - Πάουλο Κοέλιο Μεγάλες αλήθειες ... και κάτι ακόμα ... 16 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted March 28 Share Posted March 28 Χρόνια πολλά Lord 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted March 28 Share Posted March 28 Πολύχρονος, Λόρδε και πάντα με τέτοια πακέτα! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted March 28 Share Posted March 28 Χρόνια καλα εύχομαι κ πάντα σιδερένιος 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR2009 Posted April 3 Share Posted April 3 Μου ηρθε η Kallax και ανασανε αρκετα η billy που ειχα διοτι ειχαν αρχισει να στραβωνουν τα ραφια απο το βαρος. Στα κενα που υπαρχουν θα μπουν οmnibus απο DC διοτι λειπουν αρκετα που με ενδιαφερουν. 15 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted April 3 Share Posted April 3 Ω ρε πράμα... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 4 Share Posted April 4 Παιδιά μου είμαι σίγουρος πως το γνωρίζετε ήδη,αλλά σε περίπτωση που σας ξέφυγε,κλείνει το Book Depository τέλος του μήνα 😭😭😭 Καταραμένη Αμαζον με τα μονοπώλια σουυυυ... Λογικά για αυτό είχαν σταματήσει και τα κουπόνια και τα πάντα.. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 4 Share Posted April 4 12 minutes ago, Elias said: Παιδιά μου είμαι σίγουρος πως το γνωρίζετε ήδη,αλλά σε περίπτωση που σας ξέφυγε,κλείνει το Book Depository τέλος του μήνα 😭😭😭 Καταραμένη Αμαζον με τα μονοπώλια σουυυυ... Λογικά για αυτό είχαν σταματήσει και τα κουπόνια και τα πάντα.. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 6 Share Posted April 6 Και με αυτά ,νομίζω ότι έκλεισα γενικά από Avengers!🤝💪🤣 (Το run του Stern το έχω σε ιταλικά ομνι😝και είναι και κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν π.χ το 2ο run των Young Avengers) Πάνω στην ώρα,γτ μαζί με την εξέλιξη για book depository και την γενικότερη δυσκολία για νέες αγορές πλέον,θα κάνω καιρό να ξαναδώ τόσες αφίξεις.. Το The Gathering,της αλησμόνητες εποχής των leather jackets😝 (και ο Legends Apocalypse)ήταν δωράκια εκτός προγράμματος στον εαυτό μου γτ τα βρήκα φθηνά και πρακτικά πληρώθηκαν από τα δύο πρώτα τευχακια των 4 Φανταστικών της Μαμουθ που πουλήθηκαν πρόσφατα😝(fund the hobby) Savage Avengers για λίγο mindless Conan fun,αν και αρχικά είχα βρει την ιδέα σχεδόν γελοία,τελικά το αποτέλεσμα είναι καλό αν δεν περιμένεις να διαβάσεις Alan Moore φυσικά😝 Επιπλέον πιθανόν να μην ξανατυπωθει λόγω του ότι η Μάρβελ δεν έχει πλέον τα δικαιώματα του βάρβαρου.. 12 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted April 6 Share Posted April 6 Είχα να επισκεφθώ το νήμα καιρό, οπότε ας γράψω ένα σεντονο- ποστ. @DR2009, πολύ δυνατές αγορές, αλλά-ως συνήθως- θα αναφέρω αυτές που ξεχώρισα. The Lifes and times of Scrooge Mc Duck, Y the last Man, Batman:"A death in the family", είναι αυτά που ζήλεψα. Ειδικά το πρώτο, μόλις εξαντληθεί δεν θα βρίσκεται πουθενά! Πολύ καλή κίνηση λοιπόν, ότι το απέκτησες τώρα, ώστε να αποφύγεις αργότερα τους παράλογους πωλητές, με τις υπερβολικά υψηλές τιμές! Επίσης, όσον αφορά τη βιβλιοθήκη, απλά απίστευτη! Μου αρέσει που είσαι λάτρης των αμερικάνικων κι αυτά κυνηγάς, με ελάχιστες εξαιρέσεις( Berserk)! Συγχαρητήρια! Πρέπει να είσαι από τα λίγα άτομα, τα οποία καταφέρνουν να διατηρούν μια τρομερή συνοχή στη συλλογή τους! @Lord Makro, κατ' αρχάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Εν συνεχεία, σίγουρα μου τράβηξαν την προσοχή αυτά τα τευχάκια, αλλά ακόμα περισσότερο με ενδιαφέρει το άλμπουμ των Στρουμφ. Δείχνει πολύ ιδιαίτερο! @Elias, μπράβο που ολοκλήρωσες τους Avengers!!!!!! Όντως πιστεύω, ότι οι αγορές από το εξωτερικό- ειδικά από χώρες εκτός ΕΕ- θα δυσκολέψουν αρκετά δίχως bookdeporosity, οπότε πολύ καλή κίνηση! Όμως, επίτρεψέ μου να σε ρωτήσω κάτι. Όταν λες πως έκλεισες τους Avngers, εννοείς και τις πρώτες ιστορίες του Λι, του Κίρμπυ, του Χέκ κτλ; Ας δείξω κι εγώ τις νέες μου αγορές(από Jemma). Κάποια στιγμή, θα πάρω και τα δύο πρώτα τεύχη του KOMICS της Καθημερινής, τα οποία κι έχω παραγγείλει. 15 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 6 Share Posted April 6 11 minutes ago, Θοδωρής Καραπάνος said: Είχα να επισκεφθώ το νήμα καιρό, οπότε ας γράψω ένα σεντονο- ποστ. @DR2009, πολύ δυνατές αγορές, αλλά-ως συνήθως- θα αναφέρω αυτές που ξεχώρισα. The Lifes and times of Scrooge Mc Duck, Y the last Man, Batman:"A death in the family", είναι αυτά που ζήλεψα. Ειδικά το πρώτο, μόλις εξαντληθεί δεν θα βρίσκεται πουθενά! Πολύ καλή κίνηση λοιπόν, ότι το απέκτησες τώρα, ώστε να αποφύγεις αργότερα τους παράλογους πωλητές, με τις υπερβολικά υψηλές τιμές! Επίσης, όσον αφορά τη βιβλιοθήκη, απλά απίστευτη! Μου αρέσει που είσαι λάτρης των αμερικάνικων κι αυτά κυνηγάς, με ελάχιστες εξαιρέσεις( Berserk)! Συγχαρητήρια! Πρέπει να είσαι από τα λίγα άτομα, τα οποία καταφέρνουν να διατηρούν μια τρομερή συνοχή στη συλλογή τους! @Lord Makro, κατ' αρχάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Εν συνεχεία, σίγουρα μου τράβηξαν την προσοχή αυτά τα τευχάκια, αλλά ακόμα περισσότερο με ενδιαφέρει το άλμπουμ των Στρουμφ. Δείχνει πολύ ιδιαίτερο! @Elias, μπράβο που ολοκλήρωσες τους Avengers!!!!!! Όντως πιστεύω, ότι οι αγορές από το εξωτερικό- ειδικά από χώρες εκτός ΕΕ- θα δυσκολέψουν αρκετά δίχως bookdeporosity, οπότε πολύ καλή κίνηση! Όμως, επίτρεψέ μου να σε ρωτήσω κάτι. Όταν λες πως έκλεισες τους Avngers, εννοείς και τις πρώτες ιστορίες του Λι, του Κίρμπυ, του Χέκ κτλ; Ας δείξω κι εγώ τις νέες μου αγορές(από Jemma). Κάποια στιγμή, θα πάρω και τα δύο πρώτα τεύχη του KOMICS της Καθημερινής, τα οποία κι έχω παραγγείλει. Ναι έχω και Lee/Kirby/Heck κτλ σε epic collections και διάφορα trades καθώς και τα υπόλοιπα ..μέχρι και dissasembled όλα όσα ήθελα )) Από πιο "μοντέρνα" αυτά μόνο ήθελα το 1ο run Young Avengers και το Savage.. Οι Avengers του Bendis προσωπικά δεν με συγκίνησαν αν και αναγνωριζω ότι εκτοξευσαν τις πωλήσεις και το status των Avengers Aλλα τους Dark Avengers θα τους πάρω όταν βγουν σε epic.. )) Με γεια και για τις δικές σου αγορές,με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα,προβλέπω εποχές ισχνων αγελάδων,μακάρι να διαψευσθω.. Εντάξει,πάντα θα βρίσκουμε να αγοράζουμε,απλά πλέον είμαι σίγουρος πως με τα ίδια λεφτά θα παίρνουμε λιγότερα πράγματα.. (( 8 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted April 7 Share Posted April 7 Πακετάκι από Σαραγόσα με 2 τεύχη που έψαχνα... 12 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts