Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Νέα αποκτήματα - κομικσοποζεριές

Recommended Posts

3 minutes ago, gr8 said:

το πηρα 107ε απο bookdepository στην χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρω, το παρακολουθούσα συνέχεια, ξεκίνησε απο προ παραγγελία 180ε !!!!!!!!!!!!!! χαχα

με τα πολλά είχε πέσει στην χαμηλότερη τιμή ενα βράδυ Κυριακής (δεν το λεω τυχαία βράδυ Κυριακής, οσα παρακολουθώ κατι Κυριακές βράδυ φθάνουν χαμηλότερες τιμές για λιγο, χωρίς στατιστικά στοιχειά επίσημα αυτο, η αίσθηση μου χαχα :prankster:) είχα και ενα κουπονάκι και το χτύπησα, ήξερα οτι δεν θα το έβρισκα χαμηλότερα

δεν το μετάνιωσα!!!!!! :D

Σωστοτατος!!!κουπονακι μόνο που έχω να πάρω μήνες😜😂

Θα με κάνεις να κοιτάω κι εγώ Κυριακές βράδυ btw εχω κι εγώ μια τέτοια αίσθηση...

Εντωμεταξυ πολύ ωραίο αλλά μετά το γνωστό Spider-Man και τα υπόλοιπα συμπαθητικα που ήρθαν και έρχονται (more on that later),καλύτερα να κουρνιασω προς το παρών😂

Αλλά ζηλεύω!👏👏👏

Έξτραδακια έχει;;

• Like 6

8 minutes ago, Elias said:

Έξτραδακια έχει;;

οχι τίποτα γαμωτο, ηθελα να ξεκινήσω τις hardcover deluxe που έχουν αλλά είναι εξαντλημένες και δεν τις βρίσκεις εύκολα, μονόδρομος αυτό τώρα

• Like 6

32 minutes ago, gr8 said:

οχι τίποτα γαμωτο, ηθελα να ξεκινήσω τις hardcover deluxe που έχουν αλλά είναι εξαντλημένες και δεν τις βρίσκεις εύκολα, μονόδρομος αυτό τώρα

Ναι ρε τα άλλα δεν βρίσκονται,άστο κι εγώ εκεί θα πάω αν μπορέσω )))

Καλή απόλαυση!

• Like 4
  • Thanks 2

Αν και μάλλον τα επισκίασε όλα ο θάνατος του αγαπημένου Carlos Pacheco 😢,να σας πω ότι ήρθε και το Super Villains team up omnibus της Panini,το ιταλικό ντε,το πρόστυχο 😛

Σχετικά λίγα έξτρα το συγκεκριμένο,7-8 σελίδες original art κι ένα editorial του Bill Mantlo αλλά εντάξει,είναι και μικρό το ίδιο (και φθηνό)..τα υπόλοιπα ιταλικά που έχω πάρει έχουν πληθώρα extras..

Ανοίχθηκε κατευθείαν για διάβασμα,σε αντίθεση με τα περισσότερα που περιμένουν μήνες,άλλωστε έχει δουλειες απο Roy Thomas,John + Sal Buscema,Tuska,Frank Giacoia κ α πολλά ιερά τέρατα..περιμένω ένα πολύ fun ανάγνωσμα,είναι και υλικό που δεν είχα ξαναδιαβάσει ως τώρα..

Ήρθε και το 3ο hardcover του Oblivion Song του Kirkman που ολοκληρώνει την ιστορία και προσωπικά εμένα μου άρεσε πολύ.. ))

IMG_20221109_125735.jpg

IMG_20221109_124038.jpg

IMG_20221109_152536.jpg

IMG_20221109_153015.jpg

IMG_20221109_125501.jpg

IMG_20221109_125511.jpg

IMG_20221109_125340.jpg

IMG_20221109_124401.jpg

• Like 14
  • Thanks 3

Elias: Πήραμε τον Spider-Man της Taschen,και το ιταλικό ομνι Villains team up,περιμένουμε King Conan + Miracleman,ας μαζευτω λίγο...

Cosmic Realms:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ OMNIBUUUS!!!😜🤗😂

Καλά σε oversized Jack Kirby δεν μπορώ να αντισταθώ και είχε αρχίσει να εξαφανίζεται από παντού το συγκεκριμένο και Age of Apocalypse αγαπάμε κι ήταν πολύ καλή η τιμή του!

Απλά ενώ ήμουν "καθαρός" απ' τον Ιούλιο,τον τελευταίο μήνα...ξανακυλησα😂😜

Και μάλιστα στα βαριά😂😂😂

Τώρα,αν δεν μπει το δώρο Χριστουγέννων δεν αγοράζω ούτε κόλλα Α4😛

IMG_20221110_170137.jpg

• Like 11
  • Thanks 1
  • Haha 5

4 hours ago, Beefheart said:

Σημερινό απόκτημα από τα γενέθλια του Relax Comics! :)

315098241_1740255936360356_6093067492875160741_n.jpg

από τα καλύτερα κόμικς που έχω διαβάσει έβερ :best:

On 11/9/2022 at 11:02 AM, gr8 said:

IMG_20221109_095936.thumb.jpg.87660d50d9833069ba9b5be2d7ba37e6.jpg

Αμάρτησα 

από τις καλύτερες αμαρτίες :thumbsup2:

Πολύ δυνατές αγορές κάνατε κι όλοι οι υπόλοιποι, μεγειές! :love:

• Like 12
  • Thanks 1

3 minutes ago, Lord Makro said:

Ναι, σε πιστέψαμε... :P:D:D:lol:

Γεγονός είναι πάντως πως έκατσα πολύ ήσυχος το καλοκαίρι ;)

Επίσης γεγονός πως έδωσα στο ebay 2-3 συμπαθητικα πραγματακια για πολύ συμπαθητικές τιμές,οπότε είμαστε μέσα στο πλάνο μας...αν δε πάρω αλλα από εδώ και πέρα μέχρι Χριστούγεννα😂😂😂

Α και θυμήσου @Lord Makro..έρχονται στο δρόμο King Conan και Miracleman..να μη μου λες μετά!😂😂😂

• Like 7
  • Haha 1

Just now, Lord Makro said:

Ωραίος... τώρα που το λες, το Miracleman το έχω προπαραγγείλει εδώ και μήνες από το γερμανικό amazon (νομίζω :P )  Τι απέγινε αυτό το παιδί και δεν ήρθε ακόμα;

Same..ελπίζω ότι σε λίγο παραλαβουν δεύτερο στοκ και θα μας το στείλουν..ούτε θέλω να σκέφτομαι ότι θα γίνει μλκ γτ η τιμή του ήταν πολύ συμπαθητική..ο βασιλιάς Κοναν ταξιδεύει ηδη

• Like 6

1 hour ago, Lord Makro said:

Και πάνω που λέγαμε για το Miracleman, μόλις έλαβα mail από το Amazon ότι θα καθυστερήσει, και η νέα ημερομηνία παραλαβής είναι... ανοιχτή. Θα μας ειδοποιήσουν...

Κι εγώ το ίδιο mail έλαβα φίλε,όπως και ένας ακόμα φίλος που το παραγγείλαμε μαζί..θα αργήσει αλλά θα το στείλουν στο τέλος..τα ρεμαλια!!!😁💪😂

• Like 4

1 hour ago, Lord Makro said:

Ορίστε, πού έμπλεξα πάλι... :D

P1220476.thumb.JPG.aac916d9cc7fe71790dbff3345e66f56.JPG

Έχεις κακες παρέες...μέσα στην κόκα σου κρύβουν κόμικς,πρόσεξε καμιά φορά να μην τα ανακαλύψουν!!🤗👌👌👌👏👏👏

• Like 2
  • Haha 5

2 hours ago, Elias said:

Έχεις κακες παρέες...μέσα στην κόκα σου κρύβουν κόμικς,πρόσεξε καμιά φορά να μην τα ανακαλύψουν!!🤗👌👌👌👏👏👏

Ωχχχ... μα πώς με πήρατε χαμπάρι;;

20220716_181648.jpg

• Haha 11