Elias Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 3 minutes ago, gr8 said: το πηρα 107ε απο bookdepository στην χαμηλότερη τιμή που μπόρεσα να βρω, το παρακολουθούσα συνέχεια, ξεκίνησε απο προ παραγγελία 180ε !!!!!!!!!!!!!! χαχα με τα πολλά είχε πέσει στην χαμηλότερη τιμή ενα βράδυ Κυριακής (δεν το λεω τυχαία βράδυ Κυριακής, οσα παρακολουθώ κατι Κυριακές βράδυ φθάνουν χαμηλότερες τιμές για λιγο, χωρίς στατιστικά στοιχειά επίσημα αυτο, η αίσθηση μου χαχα ) είχα και ενα κουπονάκι και το χτύπησα, ήξερα οτι δεν θα το έβρισκα χαμηλότερα δεν το μετάνιωσα!!!!!! Σωστοτατος!!!κουπονακι μόνο που έχω να πάρω μήνες😜😂 Θα με κάνεις να κοιτάω κι εγώ Κυριακές βράδυ btw εχω κι εγώ μια τέτοια αίσθηση... Εντωμεταξυ πολύ ωραίο αλλά μετά το γνωστό Spider-Man και τα υπόλοιπα συμπαθητικα που ήρθαν και έρχονται (more on that later),καλύτερα να κουρνιασω προς το παρών😂 Αλλά ζηλεύω!👏👏👏 Έξτραδακια έχει;; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 8 minutes ago, Elias said: Έξτραδακια έχει;; οχι τίποτα γαμωτο, ηθελα να ξεκινήσω τις hardcover deluxe που έχουν αλλά είναι εξαντλημένες και δεν τις βρίσκεις εύκολα, μονόδρομος αυτό τώρα 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 32 minutes ago, gr8 said: οχι τίποτα γαμωτο, ηθελα να ξεκινήσω τις hardcover deluxe που έχουν αλλά είναι εξαντλημένες και δεν τις βρίσκεις εύκολα, μονόδρομος αυτό τώρα Ναι ρε τα άλλα δεν βρίσκονται,άστο κι εγώ εκεί θα πάω αν μπορέσω ))) Καλή απόλαυση! 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Ακόμα ίδια τιμή έχει στο bookdepo από ότι βλέπω.... Πρέπει να συγκρατηθώ 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsepiol Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Πρωτοτυπησα για άλλη μια φορά με νεα αποκτήματα Batman. 15 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Αν και μάλλον τα επισκίασε όλα ο θάνατος του αγαπημένου Carlos Pacheco 😢,να σας πω ότι ήρθε και το Super Villains team up omnibus της Panini,το ιταλικό ντε,το πρόστυχο 😛 Σχετικά λίγα έξτρα το συγκεκριμένο,7-8 σελίδες original art κι ένα editorial του Bill Mantlo αλλά εντάξει,είναι και μικρό το ίδιο (και φθηνό)..τα υπόλοιπα ιταλικά που έχω πάρει έχουν πληθώρα extras.. Ανοίχθηκε κατευθείαν για διάβασμα,σε αντίθεση με τα περισσότερα που περιμένουν μήνες,άλλωστε έχει δουλειες απο Roy Thomas,John + Sal Buscema,Tuska,Frank Giacoia κ α πολλά ιερά τέρατα..περιμένω ένα πολύ fun ανάγνωσμα,είναι και υλικό που δεν είχα ξαναδιαβάσει ως τώρα.. Ήρθε και το 3ο hardcover του Oblivion Song του Kirkman που ολοκληρώνει την ιστορία και προσωπικά εμένα μου άρεσε πολύ.. )) 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Ωραία πράγματα... το omnibus έχει βλέπω και τα Avengers που είχαν ένα crossover εκεί γύρω στο 150κάτι τεύχος. Το Oblivion Song πάρα πολύ καλό 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Αυτά τα ιταλικά Omni είναι μπουκιά και συχώριο και σε εξαιρετικές τιμές. Αν ήξερα τη γλώσσα θα είχα τσακίσει αρκετά! 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Σημερινό απόκτημα από τα γενέθλια του Relax Comics! 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 1 hour ago, Beefheart said: Πολύ καλό graphic desing έχει αυτό το εξώφυλλο. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Elias: Πήραμε τον Spider-Man της Taschen,και το ιταλικό ομνι Villains team up,περιμένουμε King Conan + Miracleman,ας μαζευτω λίγο... Cosmic Realms:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ OMNIBUUUS!!!😜🤗😂 Καλά σε oversized Jack Kirby δεν μπορώ να αντισταθώ και είχε αρχίσει να εξαφανίζεται από παντού το συγκεκριμένο και Age of Apocalypse αγαπάμε κι ήταν πολύ καλή η τιμή του! Απλά ενώ ήμουν "καθαρός" απ' τον Ιούλιο,τον τελευταίο μήνα...ξανακυλησα😂😜 Και μάλιστα στα βαριά😂😂😂 Τώρα,αν δεν μπει το δώρο Χριστουγέννων δεν αγοράζω ούτε κόλλα Α4😛 11 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted November 10, 2022 Author Share Posted November 10, 2022 4 hours ago, Beefheart said: Σημερινό απόκτημα από τα γενέθλια του Relax Comics! από τα καλύτερα κόμικς που έχω διαβάσει έβερ On 11/9/2022 at 11:02 AM, gr8 said: Αμάρτησα από τις καλύτερες αμαρτίες Πολύ δυνατές αγορές κάνατε κι όλοι οι υπόλοιποι, μεγειές! 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 5 hours ago, Elias said: Τώρα,αν δεν μπει το δώρο Χριστουγέννων δεν αγοράζω ούτε κόλλα Α4😛 Ναι, σε πιστέψαμε... 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 3 minutes ago, Lord Makro said: Ναι, σε πιστέψαμε... Γεγονός είναι πάντως πως έκατσα πολύ ήσυχος το καλοκαίρι Επίσης γεγονός πως έδωσα στο ebay 2-3 συμπαθητικα πραγματακια για πολύ συμπαθητικές τιμές,οπότε είμαστε μέσα στο πλάνο μας...αν δε πάρω αλλα από εδώ και πέρα μέχρι Χριστούγεννα😂😂😂 Α και θυμήσου @Lord Makro..έρχονται στο δρόμο King Conan και Miracleman..να μη μου λες μετά!😂😂😂 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Ωραίος... τώρα που το λες, το Miracleman το έχω προπαραγγείλει εδώ και μήνες από το γερμανικό amazon (νομίζω ) Τι απέγινε αυτό το παιδί και δεν ήρθε ακόμα; 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Just now, Lord Makro said: Ωραίος... τώρα που το λες, το Miracleman το έχω προπαραγγείλει εδώ και μήνες από το γερμανικό amazon (νομίζω ) Τι απέγινε αυτό το παιδί και δεν ήρθε ακόμα; Same..ελπίζω ότι σε λίγο παραλαβουν δεύτερο στοκ και θα μας το στείλουν..ούτε θέλω να σκέφτομαι ότι θα γίνει μλκ γτ η τιμή του ήταν πολύ συμπαθητική..ο βασιλιάς Κοναν ταξιδεύει ηδη 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Και πάνω που λέγαμε για το Miracleman, μόλις έλαβα mail από το Amazon ότι θα καθυστερήσει, και η νέα ημερομηνία παραλαβής είναι... ανοιχτή. Θα μας ειδοποιήσουν... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 1 hour ago, Lord Makro said: Και πάνω που λέγαμε για το Miracleman, μόλις έλαβα mail από το Amazon ότι θα καθυστερήσει, και η νέα ημερομηνία παραλαβής είναι... ανοιχτή. Θα μας ειδοποιήσουν... Κι εγώ το ίδιο mail έλαβα φίλε,όπως και ένας ακόμα φίλος που το παραγγείλαμε μαζί..θα αργήσει αλλά θα το στείλουν στο τέλος..τα ρεμαλια!!!😁💪😂 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Ας έρθει και τα Χριστούγεννα, δεν με χαλάει για δωράκι 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Σημερινές αγορές: 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ορίστε, πού έμπλεξα πάλι... 15 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 1 hour ago, Lord Makro said: Ορίστε, πού έμπλεξα πάλι... Έχεις κακες παρέες...μέσα στην κόκα σου κρύβουν κόμικς,πρόσεξε καμιά φορά να μην τα ανακαλύψουν!!🤗👌👌👌👏👏👏 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 2 hours ago, Elias said: Έχεις κακες παρέες...μέσα στην κόκα σου κρύβουν κόμικς,πρόσεξε καμιά φορά να μην τα ανακαλύψουν!!🤗👌👌👌👏👏👏 Ωχχχ... μα πώς με πήρατε χαμπάρι;; 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 On 12/11/2022 at 9:24 ΜΜ, Rombax said: Σημερινές αγορές: Μέγαλο Σπλας από πού; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rombax Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 14 hours ago, Beefheart said: Μέγαλο Σπλας από πού; Από το μαγαζί Press Gallery στο Golden Hall. Έχει τουλάχιστον 10 αντίτυπα, ίσως και είκοσι. 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts