argail Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Χτεσινή παραλαβή από τον Μικρό Ήρωα Τα Παιδιά του Πλοίαρχου Γραντ, Το Πνεύμα με το τσεκούρι και ο Μικρός Ήρως ήταν δωράκια. 11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 41 minutes ago, argail said: Χτεσινή παραλαβή από τον Μικρό Ήρωα Τα Παιδιά του Πλοίαρχου Γραντ, Το Πνεύμα με το τσεκούρι και ο Μικρός Ήρως ήταν δωράκια. Πολύ ωραίες αγορές! Καλά, ο τόμος Popeye κάνει τη διαφορά. Απλά υπέροχος 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Έφτασε omni που έψαχνα πολυυυ καιρό (μιας που είναι oop και δεν έβλεπα να ανατυπωνεται,τώρα που μας τελείωσε ο Tony Stark απ' το MCU)αλλά και δεν ήθελα να πληρώσω τις εξωφρενικές τιμές που έβλεπα στο ebay και αλλού (κάτι ξεγυρισμενα 200-300ρια) Bρέθηκε από φίλο συλλέκτη στο εξωτερικό για χαμηλότερη απ' το cover price τιμή,οπότε αν και δεν ήταν προγραμματισμένη αγορά,προφανώς και δεν μπορούσα να το αφήσω να ξεφύγει. IRON MAN από Michelinie, Layton + John Romita jr λοιπόν,κατ εμέ η καλύτερη περίοδος του Σιδερανθρωπου!😝 Ήταν και το τελευταίο ομνι με κλασικό υλικό που ήθελα διακαώς(από εδώ και πέρα μόνο ότι ανακοινώνεται και με το σταγονόμετρο)οπότε το λες και λίγο τέλος εποχής 😁 έπεται και υλικό από book depository με το πρόσφατο κουπόνι,αν ποτέ θυμηθουν να έρθουν.. Όπως και να χει, me happy! 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 (edited) Τέλειο, μακράν η καλύτερη εποχή του IRON MAN! (κι εγώ συμπλήρωσα τα τεύχη αυτά φέτος, το #131 ήταν το τελευταίο κενό που μου είχε μείνει) Edited August 5, 2022 by Lord Makro 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Οι αγορές των τελευταίων 2-3 εβδομάδων. Το ASM omni προπαραγγελία από το bookdepo (έκλεισε η τριάδα ), το Gotham Central omni από Cosmic Realms, τα Σούπερμαν πακετάκι από το ταπεινό πλην τίμιο περίπτερο και νομίζω είναι ξεκάθαρο οι δύο ελληνικές δουλειές από ποιο κατάστημα είναι. 17 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDiRa Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Σημερινή παραλαβή. Δυστυχώς δε θα προλάβω να τα διαβάσω, αλλά και μόνο που θα με περιμένουν στο ράφι μαζί με το Blacksad, είμαι ικανοποιημένος. 15 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 19 minutes ago, DaDiRa said: Σημερινή παραλαβή. Δυστυχώς δε θα προλάβω να τα διαβάσω, αλλά και μόνο που θα με περιμένουν στο ράφι μαζί με το Blacksad, είμαι ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τα υπόλοιπα, πάντως την μάχη της πλατείας θα τη λατρέψεις!!! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Σημερινά Spoiler Και δανεικά επισης 11 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Πήρα τα τεύχη του μήνα, αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι τα ίδια τα τεύχη, αλλά το ότι συμπλήρωσα 5000 αμερικάνικα κόμικς!!! 13 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 20 minutes ago, Lord Makro said: Ναι, αλλά την DC βλέπω δεν την έχεις τιμήσει Spoiler Ασφαλώς κι αστειεύομαι! Συγχαρητήρια για αυτόν τον τρελό αριθμό κόμικς που έχεις συγκεντρώσει. Άντε, τώρα στα 10.000 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) 11 minutes ago, ΘK08 said: Ναι, αλλά την DC βλέπω δεν την έχεις τιμήσει Hide contents Ασφαλώς κι αστειεύομαι! Συγχαρητήρια για αυτόν τον τρελό αριθμό κόμικς που έχεις συγκεντρώσει. Άντε, τώρα στα 10.000 Είναι γεγονός ότι DC συστηματικά δεν αγοράζω, με τα χρόνια όμως μαζεύτηκαν κάποια. Μόνα τους δεν είναι αρκετά για να τα βάλω στο γράφημα, αν τα μετρήσω όμως μαζί με τα (σχεδόν 150) Vertigo φτάνουν τα 200 οπότε πρόσθεσα και νέα κατηγορία στην πίτα Ευχαριστώ! Edited August 23, 2022 by Lord Makro 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 (edited) Με το κουπονάκι που μου εδωσε φίλος απο το site πηρα σε προσιτή τιμή απο το bookdepo το δεύτερο μέρος του justice league the new 52 omnibus. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου κ έκλεισα τη δυάδα Edited August 24, 2022 by starman84 14 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 (edited) Αυτό που με προβληματίζει τελευταία με το Bookdepo είναι ότι δεν έχει καλές τιμές στα Omnis, ειδικά σε όσα είναι για pre-order. Πέρυσι είχα πετύχει κάτι φοβερές τιμές, φέτος μέχρι στιγμής τίποτα. Επίσης, πολλά κόμικ εμφανίζονται και εξαφανίζονται εντός μίας μέρας π.χ. το Sandman book 1, που παρακολουθώ στενά. Άλλες φορές, ένα κόμικ κοστίζει 30 ευρώ, μετά πέφτει στα 24 και ύστερα από λίγη ώρα, πάλι 30. Οι ταιριαστές ράχες των 2 Omnibus είναι ωραίες! Έχει αρχίσει η DC και μπαίνει και αυτή στο κόλπο και έχει αντιληφθεί, πλέον, τι αρέσει στους συλλέκτες από αισθητική άποψη. Edited August 24, 2022 by the comic guide 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 17 minutes ago, the comic guide said: Αυτό που με προβληματίζει τελευταία με το Bookdepo είναι ότι δεν έχει καλές τιμές στα Omnis, ειδικά σε όσα είναι για pre-order. Πέρυσι είχα πετύχει κάτι φοβερές τιμές, φέτος μέχρι στιγμής τίποτα. Δυστυχώς έχεις δίκιο. Αφου να καταλάβεις τα τελευταία μου pre-order είναι απο το amazon. Το justice βιάστηκα κ το πήρα στα 103 ευρω γιατι ψάρωσα με τη τιμή που εχει το justice league dark ενω κ τα pre order του στο amazon ήταν απλησίαστα. Οπότε ειπα παρτο κ πήγαινε παρακάτω,,, εδω το death of superman περιμένω σχεδόν κ ενα χρόνο για μια προσιτή τιμη κ κάτω απο τα 125 ευρω δεν εχει πεσει... μιλάμε για βασανιστήριο. 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 3 hours ago, the comic guide said: Αυτό που με προβληματίζει τελευταία με το Bookdepo είναι ότι δεν έχει καλές τιμές στα Omnis, ειδικά σε όσα είναι για pre-order. Και όχι μόνο στα omnis. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rerdrix Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Τα καλοκαιρινά μου αποκτήματα, μέχρι στιγμής έχω διαβάσει το Thor, το Hulk και το Ghost Rider και μου άρεσαν πάρα πολύ! (O Donny Cates δεν με απογοητεύει ποτέ) Περιμένω και για το Batman μια δυνατή συνέχεια μετά το 'Their Dark Deisgns'. 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 18 minutes ago, Rerdrix said: Δυνατός, πολύ δυνατός Spoiler Αυτό απευθύνεται στους συντονιστές. Βάλτε βρε παιδιά ένα respect στα reactions, θέλουμε να βάλουμε στις σούπερ ντουπερ αγορές αυτού του θέματος () και δεν μπορούμε 7 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) Αυτά μου ήρθαν από την αρχή του Αυγούστου. Μικρός Ήρως Αγαπημένη εκδοτική. Ποπάϋ ( @ PhantomDuck nuff said ) & έχω να πω ότι μου αρέσει πολύ το μοντέρνο σχέδιο του Revolution Arc στο Mister No που δεν το περίμενα. Θα αγοράσω και τα άλλα 2 τεύχη. Από το CosmicRealms ήρθαν σήμερα. Από Μάνγκα βρήκα επιτέλους 5 από τα 7 volumes του Spy x Family που όλο έλεγα ότι θα αγοράσω. Από τα αγαπημένα μου Edited August 29, 2022 by ΚΟΜΙΞ 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Πολύ ωραίες αγορές!!! Τα ελληνικά είναι σίγουρα καλά, αλλά νομίζω ότι τα manga αποτελούν την πραγματική ποζερια. Είναι κι αγαπημένα σου, οπότε, σου εύχομαι καλές αναγνώσεις 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 17 hours ago, ΚΟΜΙΞ said: & έχω να πω ότι μου αρέσει πολύ το μοντέρνο σχέδιο του Revolution Arc στο Mister No που δεν το περίμενα. Θα αγοράσω και τα άλλα 2 τεύχη. Άλλο 1 πρέπει να είναι, τουλάχιστον εγώ έχω διαβάσει 2 τεύχη συνολικά. Και εμένα μου άρεσε πολύ το σχέδιο, και η ιστορία ήταν καλούτσικη, άξιζε η κίνηση να κανουν πιο επικαιρο το χαρακτηρα, μακαρι να συνεχιζε. On 25/8/2022 at 10:38 ΜΜ, ΘK08 said: Hide contents Αυτό απευθύνεται στους συντονιστές. Βάλτε βρε παιδιά ένα respect στα reactions, θέλουμε να βάλουμε στις σούπερ ντουπερ αγορές αυτού του θέματος () και δεν μπορούμε Έχουμε το thanks στη θέση του. Στη λογική, δεν αρκεί ένα απλό like για αυτό που έγραψες, σε ευχαριστώ με όλη μου τη ψυχή! 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 11 minutes ago, Dredd said: Άλλο 1 πρέπει να είναι, τουλάχιστον εγώ έχω διαβάσει 2 τεύχη συνολικά. Και εμένα μου άρεσε πολύ το σχέδιο, και η ιστορία ήταν καλούτσικη, άξιζε η κίνηση να κανουν πιο επικαιρο το χαρακτηρα, μακαρι να συνεχιζε. Νόμιζα πέρα από το #4 ότι και το #5 ήταν μέρος του Revolution. Συμφωνώ ότι άξιζε η κίνηση και κρίμα που δεν συνεχίστηκε. Μακάρι αυτό να αλλάξει στο μέλλον. 29 minutes ago, ΘK08 said: Πολύ ωραίες αγορές!!! Τα ελληνικά είναι σίγουρα καλά, αλλά νομίζω ότι τα manga αποτελούν την πραγματική ποζερια. Είναι κι αγαπημένα σου, οπότε, σου εύχομαι καλές αναγνώσεις Θεανκς. Γενικά αυτή την περίοδο όντως ασχολούμαι πιο πολύ με τα μάνγκα. (έχω stand by κάποια Ντισνεϊκά που θέλω να συνεχίσω ) 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) 18 minutes ago, Dredd said: Άλλο 1 πρέπει να είναι, τουλάχιστον εγώ έχω διαβάσει 2 τεύχη συνολικά. Και εμένα μου άρεσε πολύ το σχέδιο, και η ιστορία ήταν καλούτσικη, άξιζε η κίνηση να κανουν πιο επικαιρο το χαρακτηρα, μακαρι να συνεχιζε Ναι, νομίζω ότι είναι τα τεύχη #4 και #5 της σειράς . 18 minutes ago, Dredd said: Έχουμε το thanks στη θέση του. Στη λογική, δεν αρκεί ένα απλό like για αυτό που έγραψες, σε ευχαριστώ με όλη μου τη ψυχή! Σε ευχαριστώ πολύ με όλη μου την ψυχή για την απάντηση και σου έβαλα thanks Edited August 30, 2022 by ΘK08 2 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 A tiny, puny August haul..... British awesomeness...... American awesomeness from a galaxy far, far away.... American awesomenes από κάπου εδώ παρακάτω 18 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted August 31, 2022 Author Share Posted August 31, 2022 Μεγειές σε όλους σας! 14 minutes ago, Dredd said: American awesomenes από κάπου εδώ παρακάτω είναι πανέμορφο το Deluxe Ice Cream Man, με ανάγλυφο εξώφυλλο. Το χάζεψα (και το ζήλεψα) κι από κοντά 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Καιρό το μπανιζα,ήρθε η ώρα να το πάρω..η Fantagraphics ωρες-ωρες κάνει παπάδες στις εκδόσεις της )) 20 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts