kabuki Posted May 11, 2022 Author Share Posted May 11, 2022 perfection! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Έπηξα στην παλιατζούρα πάλι... 9 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 Άκουσα που τους είπαν στη Γερμανία αποθηκεύετε βιβλία να έχετε να διαβάζετε για 10 χρόνια και το τήρησα!Η ήταν αποθηκευστε τρόφιμα για 10 μέρες;;Δεν ξέρω μπερδεύτηκα,όπως και να έχει εγώ φροντισα😋😂 8 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 13, 2022 Author Share Posted May 13, 2022 8 minutes ago, Elias said: Άκουσα που τους είπαν στη Γερμανία αποθηκεύετε βιβλία να έχετε να διαβάζετε για 10 χρόνια και το τήρησα!Η ήταν αποθηκευστε τρόφιμα για 10 μέρες;;Δεν ξέρω μπερδεύτηκα,όπως και να έχει εγώ φροντισα😋😂 λογικό να μπερδευτείς! Ζήλεψα το Grandville 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 2 minutes ago, kabuki said: λογικό να μπερδευτείς! Ζήλεψα το Grandville Πολλές οι υποχρεώσεις,ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι..😋 Έτσι την πατάω πάντα.. Ναι εγώ κοιτούσα μια άλλη hardcover έκδοση του αλλά ο φίλος από τον οποίο το πήρα τελικά είχε αυτή,στην ίδια τιμή που ήρθε και στο original κουτί..μια χαρά μου έκατσε ))) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 @Elias Σχεδόν λυπάμαι το Gideon Falls, έτσι ταπεινό που είναι σε σχέση με τα άλλα τα θηρία. 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 13, 2022 Share Posted May 13, 2022 12 minutes ago, Darth Chris said: @Elias Σχεδόν λυπάμαι το Gideon Falls, έτσι ταπεινό που είναι σε σχέση με τα άλλα τα θηρία. Μικρό στο μάτι αλλά τεράστιο στο κρεβάτ...ρε στον αχυρώνα..ΕΕ κατάλαβες.. Έχει κι αυτό ένα πολύ ωραίο deluxe αλλά ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ (ήρεμα το λέω😂)και πήρα τα trades..εκείνη την περίοδο που το έβγαλαν σε deluxe επέλεξα να πάρω το αντίστοιχο του Middlewest που ήταν one and done))) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 14, 2022 Author Share Posted May 14, 2022 Τα κομιξάκια μας από τη σημερινή εξόρμηση στο Star Comics για τη FCBD 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Πολύ ωραία! Έχεις μείνει πίσω στα Brubaker - Phillips βλέπω... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 (edited) 4 hours ago, kabuki said: Τα κομιξάκια μας από τη σημερινή εξόρμηση στο Star Comics για τη FCBD Τι ωραία πραγματακια είναι αυτα👌☺️😍 Με γεια όλα όμορφα,ο Brubaker φυσικά εγγύηση (βλέπεις Brubaker,είναι καλό)☺️😋και του χρόνου!(για fcbd,όχι για νέες αγορές)😂 Edited May 14, 2022 by Elias 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Free Comic Book Day στο Star Comics και παραλαβή παραγγελιών χθες, μετά καφέδων και μπυρών. Τα μαρβελοτούμπανα και μη (τούμπανα) Τα Imageοειδή IDW και AWA Humanoids, Titan και Boom! 2000AD και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις Και κλείνουμε με Star Wars, γιατί....Staw Wars A, και μια πανοραμική και κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης μπαταριών 14 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 1 hour ago, Dredd said: Free Comic Book Day στο Star Comics και παραλαβή παραγγελιών χθες, μετά καφέδων και μπυρών. Τα μαρβελοτούμπανα και μη (τούμπανα) Τα Imageοειδή IDW και AWA Humanoids, Titan και Boom! 2000AD και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις Και κλείνουμε με Star Wars, γιατί....Staw Wars A, και μια πανοραμική και κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης μπαταριών ΚΑΙ σούπερ haul ΚΑΙ καφεδομπυρες..ε άνθρωπος είμαι ,ζηλεψα κι εγώ!😁💪💪💎 Με γεια φίλε,ΟΛΑ εξαιρετικά και τουμπανα,κάποια τα έχω κι εγώ η σε ίδιες ή σε άλλες εκδόσεις (τουμπανοΑαρον Thor όμως ζηλεψα το ομνι γτ τα έχω σε trades+deluxes αλλά τουλάχιστον έχω το full run),εκείνο που δεν έχω και θέλω να τσεκαρω είναι το Decorum ☺️☺️☺️ Και τα φαγια..θέλω να τσεκαρω τα φαγια😁 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 FCBD από eFantasy με Funkos του White Lantern Sinestro και Joker από Batman:TAS και διάφορα τεύχη, μεταξύ αυτών: Και Cosmic Realms με φιγούρα του Oden από One Piece και τους τόμους της εικόνας: Καλοκαίρι έρχεται, δείξαμε εγκράτεια. Υ.Γ. Και μια πιο κοντινή ματιά στον Oden γιατί όποιος διαβάζει/βλέπει One Piece, δεν γίνεται να μην τον λατρεύει. Spoiler 13 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Αποκτήματα από το LA Comics Festival 4: αυτοεκδόσεις από @Klimis και @dimia και αυτά που τσίμπησα από το τραπέζι του Θοδωρή Πρασίδη, εκ των οποίων το Black Mass Rising βγήκε σήμερα επίσημα από ότι βλέπω και όντας έκδοση της TKO, βγήκε σε κλασσικό trade και σε τεύχη όλα μαζί σε θήκη (δεν υπήρχε δίλημμα για το ποιο από τα δύο θα επέλεγα ). 11 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Παρέλαβα κάτι τεύχη ξανά και αυτό που με χαροποιεί πολύ είναι το AVENGERS 196 (1st Taskmaster) το οποίο γυρόφερνα μερικά χρόνια για να συμπληρώσω όλη την κλασική πενηντάδα 150-200 του τίτλου. Βασικά έχω συμπληρωμένο σερί μέχρι το 220 και μετά αρχίζουν τα κενά... (κάτι είχα πει για ένα νέο θέμα με τους συλλεκτικούς μας στόχους αλλά δεν το άνοιξα ποτέ - θα είχε ενδιαφέρον) 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 Ηρθε εκείνο το πακέτο που χάθηκε και το ξαναστειλε το bookdepository, 5,7 κιλά τα λιγουρεύεστε;;;; 9 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
guskoin Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 Εγώ λιγουρεύομαι τον σελιδοδείκτη! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 17 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη! Edited June 13, 2022 by Phantom Duck 15 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) Μαζεύτηκαν για άλλη μια φορά οι αγορές μου FCBD - Star Comics @adams Δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο και πήρα το Persona 4 Vol 1 + κάτι σακούλες προστασίας. Παραπάνω και τα τα κόμικς που επέλεξα για την FBCD. FCBD - Cosmic Realms Αν δεν έβρισκα το φετινό Disney FCBD τεύχος της Fantagraphics θα έσκαγα Ευτυχώς το είχαν στο Cosmic Realms. Από εκεί μου πήρε δώρο ο αδερφός τόμους 2 τόμους του Chainsawman ενώ εγώ του πήρα 2 τόμους του Solo Leveling. (δεν το έχω στην εικόνα) Mickey Mouse - Zombie Coffee Η κύρια αγορά που ευτυχώς είχα κάνει προπαραγγελία μέσω bookdepository διότι ανέβηκε πλέον αρκετά η τιμή Απίστευτη η έκδοση της Fantagraphics. Έχει και ένα κουτί για να βάζεις τον τόμο μέσα και να στέκεται όρθιος. Όμορφο και το πιο ρετρό σχέδιο που παραπέμπει σε Γκοτφρεντσον Edited June 13, 2022 by ΚΟΜΙΞ 15 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 10 hours ago, Phantom Duck said: Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη! Έπος! Τι να γράψω για να το ψάξω; PK cofanetto; 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Duck Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 18 hours ago, Beefheart said: Έπος! Τι να γράψω για να το ψάξω; PK cofanetto; Ναι, PK Cofanetto 25esimo Pieno στα ebay / amazon Ιταλίας θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα. Έχει βγει κι άλλη μία θήκη με κάποιες έξτρα ιστορίες PKNE, ίσως να τις τσιμπήσω κάποια στιγμή αργότερα. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Κάτι ψιλό από την Κυψέλη 11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Στην πρώτη φωτογραφία μια καλή παραγγελία, που είχα κάνει κάποιον καιρό πριν, αλλά σήμερα την έλαβα μέσω του @batigoal Και εδώ κάποια σημερινά πράγματα από την Κυψέλη. 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα ένα πακέτο που το περίμενα πώς και πώς! Βασικά... από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη! Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά είχα γράψει αναλυτικά κάποια στιγμή για τα προβλήματα με το τελωνείο από την Αγγλία και το πώς χρεώνουν συστηματικά υπέρογκα ποσά (και με 24% ΦΠΑ αντί 6%). Την είχα πατήσει σε διάφορες περιπτώσεις και είχα γυρίσει πακέτα πίσω, ενώ έκανα και καταγγελία σχετικά με το θέμα (χωρίς απάντηση). Το συγκεκριμένο δέμα είχε κόμικς που τα ήθελα πολύ αλλά μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες σκεφτόμουν να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και να αφήσω το θέμα. Πέρασε αρκετός καιρός ακόμα, προσπάθησα να το πάρω μέσω φίλου στο Λονδίνο ο οποίος τελικά όμως δεν μπορούσε, ώσπου πριν λίγο καιρό έκανα μια άλλη αγορά από κατάστημα στην Αγγλία και για πρώτη φορά με χρέωσαν φυσιλογικά, με 6% ΦΠΑ. Πήρα θάρρος, και σε μια παρόρμηση ζήτησα να μου ξαναστείλουν το δέμα για 3η φορά (!) αντί να πάρω refund όπως είχαμε πει πριν. Και ω του θαύματος, μου ήρθε ειδοποίηση να πληρώσω μόνο 4 ευρώ τελωνείο! Δύσκολα κομμάτια, και σε καλές τιμές, έκλεισα σημαντικές τρύπες που είχα στους Avengers 13 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts