erosennin35 Posted May 1 Share Posted May 1 57 minutes ago, gr8 said: Ήρθε και το τελευταίο Αυτή η έκδοση του sandman παίζει να ναι και από τις πιο ωραίες που χω δει γενικά 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 1 Share Posted May 1 5 minutes ago, erosennin35 said: Αυτή η έκδοση του sandman παίζει να ναι και από τις πιο ωραίες που χω δει γενικά Και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ. Μέχρι που ανταλλάζω τα Omnibus με αυτή! Ακούς @gr8 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted May 1 Share Posted May 1 1 hour ago, gr8 said: Ήρθε και το τελευταίο Μία από τα ίδια και εγώ! 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 1 Share Posted May 1 Πράγματι ήρθε... 8 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 1 Share Posted May 1 40 minutes ago, Lord Makro said: Πράγματι ήρθε... Αμάν ρε ολοι τα πήρατε πάλι η τελευταία τρύπα του ζουρνα έμεινα 😂 Πληρώνω το ότι μου είχε κάτσει το vol.2 29€ τότε απ' το Amazon Germany! Με γεια σας παίδες!τα κατάφερε η DC τουλάχιστον και δεν χάλασε τις ράχες αυτή τη φορά(όπως στο Superman του Byrne ας πούμε ) Υπέροχες εκδόσεις,ανυπομονω εννοείται και για το δικό μου ) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 1 Share Posted May 1 41 minutes ago, Elias said: τα κατάφερε η DC τουλάχιστον και δεν χάλασε τις ράχες αυτή τη φορά(όπως στο Superman του Byrne ας πούμε ) Κι όμως, τις χάλασε για όσους είχαν πάρει το πρώτο printing από τον τόμο 1, που γράφει Vertigo αντί για Black Label (ευτυχώς έχω κι εγώ το 2ο printing) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 1 Share Posted May 1 11 minutes ago, Lord Makro said: Κι όμως, τις χάλασε για όσους είχαν πάρει το πρώτο printing από τον τόμο 1, που γράφει Vertigo αντί για Black Label (ευτυχώς έχω κι εγώ το 2ο printing) Έχει δίκιο!το ξέχασα αυτό!)) Ευτυχώς τη γλιτώσαμε! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batigoal Posted May 2 Share Posted May 2 Τα λαφυρα απο το φετινο Comicdom, το παρακανα λιγο για τα δεδομενα μου αλλα ειχα παθει σοβαρη κομικσοστερηση 14 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted May 3 Share Posted May 3 The best things come in twos! Or, maybe FOUR ? Επίσης, μιας και βλέπω ότι έγινε πολύ της μόδας... Spoiler 14 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 3 Share Posted May 3 ΧΑΜΟΣ 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 3 Share Posted May 3 @the comic guide ωραίες βιβλιοθήκες βλέπω στο φόντο, βγάζεις φωτό και τις ποστάρεις στο αντίστοιχο θέμα 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaros Posted May 4 Share Posted May 4 Μιας και σήμερα ήρθαν και τα τελευταία κομιξάκια πυο περίμενα, ορίστε (κάποιες) αγορές των τελευταίων μηνών. Στην πρώτη φωτογραφία τα λίγα που αγόρασα από Comicdom, εκ των οποίων ο, τι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής μου άρεσε αρκετά (Stop Making Sense, Bedlam και ΕΓΚΛΗΜΑ) και στη δεύτερη μερικά κόμικς που περίμενα πολύύύύ καιρό (Sleepwalk και Ghost World είναι δώρα γενεθλίων). 12 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 4 Share Posted May 4 Όσοι ΔΕΝ πήραν το Absolute Swamp Thing 3, να προσέλθουν τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα τους 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 4 Share Posted May 4 σε ανύποπτο χρόνο θα γίνει και δημοσκόπηση ποιοι το διάβασαν!!! 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 4 Author Share Posted May 4 Just now, gr8 said: σε ανύποπτο χρόνο θα γίνει και δημοσκόπηση ποιοι το διάβασαν!!! συμπεριλαμβανόμαστε και μεις που έχουμε τα ταπεινά, μη absolute τομάκια; 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 4 Share Posted May 4 Να μετονομαστεί το θέμα σε Absolute Swamp Thing και άλλες κομικσοποζεριές! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 6 Share Posted May 6 Τώρα αυτό,κάποιοι άσχετοι μυρωδιάδες που δεν ξέρουνε(όχι εσείς) θα μπορούσαν να το πουν δώρο Πάσχα,εγώ το λέω την ευκαιρία να ποσταρω το Absolute Swamp Thing 3 πριν με διώξετε απ' την ομάδα👏😂 Κλείσαμε με master of kung fu, swamp thing, spider man (μέχρι να ανακοινωθεί το 6)😋και Tom King..έτσι να κλείνουμε σειρές και μετά,και το σπίτι μας 12 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 6 Share Posted May 6 Πες μου ότι θα μπεις και εσύ στο Savage Sword? Καμιά 15αριά Omnis θα είναι μόνο 3 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 6 Author Share Posted May 6 @Eliasδειξε μας και τη συλλογή σου στο αντίστοιχο τόπικ! Χωράει σε σπίτι; 8 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 6 Share Posted May 6 21 minutes ago, Dredd said: Πες μου ότι θα μπεις και εσύ στο Savage Sword? Καμιά 15αριά Omnis θα είναι μόνο Είχα ήδη τα πρώτα 3 Savage και τα 4 "έγχρωμα". Λέω να σταματήσω τώρα,δλδ αφού πρωτοφευγει ο Roy Thomas,όχι γτ δεν με ενδιαφέρουν μετά αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με 20 ομνι (κυριολεκτικά!) Κόναν 😂 @kabuki κάποια είναι πλέον στο 2ο σπίτι 😂😋 Μόλις πάρω κανένα Kallax και τα ταιριάξω ναι!))) 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 6 Share Posted May 6 6 minutes ago, Elias said: Είχα ήδη τα πρώτα 3 Savage και τα 4 "έγχρωμα". Λέω να σταματήσω τώρα,δλδ αφού πρωτοφευγει ο Roy Thomas,όχι γτ δεν με ενδιαφέρουν μετά αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με 20 ομνι (κυριολεκτικά!) Κόναν 😂 Βάλε 25 καλύτερα. Τουλάχιστον το Barbarian τελειώνει τέλος του χρόνου με το 10ο. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 6 Share Posted May 6 1 hour ago, kabuki said: Χωράει σε σπίτι; Έλα ντε... Μου αρέσει που χτυπάς και μια φιγούρα πάντα, έτσι για το κερασάκι στην τούρτα! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 6 Share Posted May 6 26 minutes ago, Lord Makro said: Έλα ντε... Μου αρέσει που χτυπάς και μια φιγούρα πάντα, έτσι για το κερασάκι στην τούρτα! Ευτυχώς που υπάρχει και το multiverse,να τα αποθηκεύω εκεί!😂😂 Φιγουρακια παίζει να έχω συνολικά 15 περίπου,δεν παίρνω πολλά άλλα σε κλασικό comic accurate doctor strange -20% δεν μπόρεσα να αντισταθώ ☺️ 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erosennin35 Posted May 6 Share Posted May 6 4 minutes ago, Elias said: Ευτυχώς που υπάρχει και το multiverse,να τα αποθηκεύω εκεί!😂😂 Σε λίγο μας κόβω να χρειαζόμαστε από ένα "pocket dimension" ο καθένας 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted May 11 Share Posted May 11 Εσυμπληρώθη! 10 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts