The Fists Of Stan Lee Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 (edited) Νάτο και το φετινό επιλεκτικό (που λέγαμε και στο awards' thread) haul από το Con, για να πάρουν και ιδέες για τις αγορές τους όσοι θα πάνε Σ/Κ. Άρπαξα στοργικά με τις κουρασμένες μου γροθιές και εναπόθεσα με αγάπη 9 κόμικς & ένα artbook πάνω στον μπορδοροδοκόκκινο καναπέ (TM): Οι τιμές όντως έχουν επηρεαστεί. Εγώ προτίμησα να πάρω πράμα από artists και αυτοεκδοσάδες, όμως σκεφτείτε για μια στιγμή πως αυτά εδώ κοστίζουν πάνω από 50 ευρώ. Άφησα, κοινώς, καθαρές αγορές από εκδοτικούς και καταστήματα για μετά το Con. Και γι'αυτό, αν δείτε πως κάτι ξεφεύγει από τη νορμάλ γκάμα τιμών 5-10 ευρώ, τσεκάρετέ το για να σιγουρευτείτε πως αξίζει να τα δώσετε. Και του χρόνου! Edited April 16, 2022 by The Fists Of Stan Lee 13 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΜΙΞ Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Τα χθεσινά και σημερινά αποκτήματα από το ComicDom Disney Masters, Jujutsu Kaisen Vol 14 & 15, οι Έγκλειστοι 2 και Gandalf the White funko την πρώτη μέρα. Τα σημερινά αποκτήματα παρακάτω. Του Μάνου Λογουβάρδου. Εξαιρετικό σχέδιο!! Με ένα ξεφύλλισμα εντυπωσιάστηκα. Καινουργιες δουλειές του @Stef.... Στο πρώτο έχει γράψει το σενάριο και στο δεύτερο έχει κάνει την εικονογράφηση. Το πρώτο αν θυμάμαι καλά είναι δουλειά μαθητή του και μου θυμίζει αρκετά το σχέδιο του Νίκου. Τέλος οι κάρτες/πριντακια και το αυτοκόλλητο από το αγαπητό Ντακ. 16 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Αυτά από το ComicDom γενικά. Τα τρία Mignolaverse από @AndreasD, Rachel Rising Omnibus από Star Comics και From Hell από Jemma. 19 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Εγώ ήμουν πολύ συντηρητικός, νομίζω πρώτη φορά αγοράζω τόσο λίγα πράγματα σε con. 18 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Χθες ήμουν πολύ κομμάτια για φωτογραφίες κλπ, οπότε σήμερα το βράδυ θα ανεβάσω τα σχετικά. Αν και φέτος ήμουν αρκετά μαζεμένος, περιμένω πολλά πράγματα και είπα να κρατηθώ. Βέβαια, περιμένω τα "βαριά" χαρτιά του φόρουμ να μας δείξουν τη πραμάτεια τους. @kabuki? @Sugarglitter? @falconara90? @AndreasD? @leonidio? 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 12 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 18, 2022 Author Share Posted April 18, 2022 μεγειές σε όλους σας! @Sugarglitter τα τσακίσαμε όλα πάλι H δική μου πραμάτεια 20 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarglitter Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 15 minutes ago, kabuki said: μεγειές σε όλους σας! @Sugarglitter τα τσακίσαμε όλα πάλι Με γειες σε ολους μας indeed. Ηθελα λιγο πάραπανω artists alley αλλα δεν την παλευα με το συστριγγλο. Οπως βλεπετε πηρα και καινουριο επιπλο εν αναμονη του comicdom 8 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
she-hulk Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 My precious 16 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 5 hours ago, Sugarglitter said: Το Blankets HC πού ήταν; 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 7 hours ago, Dredd said: Βέβαια, περιμένω τα "βαριά" χαρτιά του φόρουμ να μας δείξουν τη πραμάτεια τους Εντάξει, αφού ο λαός του φόρουμ απαιτεί, ιδού η δική μου συγκομιδή / μπάζα: Αυτοεκδόσεις: Το Μυστικά από την Παλιά Αθήνα είχε αγοραστεί δύο μέρες πριν το Comicdom. Επίσης, το Lorica Sancti Patricii δεν είναι αυτοέκδοση, αλλά έκδοση από το Red N'Noir Διάφορα στα ελληνικά: Διάφορα στα αγγλικά (το Neil Gaiman Library από τον @AndreasD): Και κάποιες αγορές λίγο πριν το Comicdom για προθέρμανση: Μήπως το παράκανα; 13 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος, Ρεύμα έχετε σπίτι σας; ΔΕΗ πληρώνετε πχ; 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Να βαλω και γω την δικια μου "μπαζα¨ απο το Con. Μετρημενα πραγματακια σε σχεση με τα προηγουμενα posts. 10 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted April 18, 2022 Author Share Posted April 18, 2022 22 minutes ago, totally_wired said: Χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος, Ρεύμα έχετε σπίτι σας; ΔΕΗ πληρώνετε πχ; τελικά εμάς δεν μας ήρθε πολύ ανεβασμένη η ΔΕΗ, κι είχα κάνει και οικονομίες το τελευταίο τετράμηνο για το Comicdom, εξου κι η υπερβολή 3 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Σιγα που θα του απολογηθούμε κιόλας του κυρίου! 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Όπως έγραψα και παραπάνω, λίγα πραγματάκια φέτος, αν και εκ των υστέρων παρατήρησα ότι δεν πήρα πραγματάκια από κάποιους δημιουργούς που ήθελα να πάρω. Προφανώς γιατί θα έλειπαν στις 11 το πρωί, οπότε και βούτηξα στο σύστριγγλο που λέει και η Ειρήνη. Και μια αφίσα δώρο από τον τρισμέγιστο Καραμπάλιο 13 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 39 minutes ago, Dredd said: Την είδα Παρασκευή πρωί, την είδα και την Κυριακή εκεί και ήμουν σίγουρος πως θα καταλήξει στο μακρύ χέρι του νόμου. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Ορίστε και το δικό μου λουτ... ξέρετε από που. 11 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 (edited) Όπως βλέπετε, στο Con υπήρχε μια προτίμηση στην Jemma. Υπήρχαν πολλά που ήθελα και δεν πήρα (κυρίως λίγο παλιότερες δουλειές, όχι φετινές), από αυτοεκδόσεις δεν πήρα τίποτα δυστυχώς, αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου να κάνω ένα ντου στο LA Comics Festival τον άλλον μήνα και να τις τσιμπήσω από εκεί. Υ.Γ. Τα πράσινα δεν είναι glitch του Matrix, κρύβουν spoilers για τα πολύ πρόσφατα chapters του One Piece. Υ.Γ.2 Ο φακός εστίασε στρατηγικά από μόνος του στην τελευταία φωτογραφία και το ποστ δεν έγινε +18. Edited April 19, 2022 by Darth Chris 10 2 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Σαρώσατε πάλι... Εγώ δεν πήρα πολλά στο Comicdom (δεν... πρόλαβα) αλλά έχω και τα προηγούμενα χρωστούμενα να σας δείξω. Comicdom Προ-comicdom τευχάκια και τα τούμπανα των γενεθλίων μου Το Spider-Man του Stern είναι τέρας. ΤΕΡΑΣ!!! 14 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Παραλαβή 2 μηνών και ο λόγος γιατί ήμουν μαζεμένος στο ComicDom Και ας ξεκινήσω με μία "πανοραμική" 2000AD 2000AD και Judge Dredd Megazine Star Wars Star Wars & Conan & Slayer the Hawk AWA & Aftershock & BOOM Marvel & Valiant Dark Horse DC Image 11 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stef... Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 On 17/4/2022 at 1:24 ΠΜ, ΚΟΜΙΞ said: Καινουργιες δουλειές του @Stef.... Στο πρώτο έχει γράψει το σενάριο και στο δεύτερο έχει κάνει την εικονογράφηση. Το πρώτο αν θυμάμαι καλά είναι δουλειά μαθητή του και μου θυμίζει αρκετά το σχέδιο του Νίκου. Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να σου άρεσαν 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 On 28/4/2022 at 9:15 ΜΜ, Dredd said: Παραλαβή 2 μηνών και ο λόγος γιατί ήμουν μαζεμένος στο ComicDom Και ας ξεκινήσω με μία "πανοραμική" 2000AD 2000AD και Judge Dredd Megazine Star Wars Star Wars & Conan & Slayer the Hawk AWA & Aftershock & BOOM Marvel & Valiant Dark Horse DC Image Σκρολαρω,σκοράρω και δεν τελειώνουν!!🤣🤣 Τι ωραία πραγματακια!! Με γεια!!!💪💪💪🤘 7 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr8 Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Ήρθε και το τελευταίο 10 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 19 minutes ago, gr8 said: Ήρθε και το τελευταίο Με γειαααα!άντε επιτέλους,πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να φτάσει και το δικό μου!!! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts