Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Dredd

Recommended Posts

Μετά από 50 περίπου χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου, επιστρέφει ο Roy Thomas στο Savage Sword of Conan! Ξεκινώντας με το 10ο τεύχος της σειράς, ο Thomas, με την βοήθεια του Alan Davis, θα μας δώσει ένα τουλάχιστον arc, όντας ο εβληματικός συγγραφέας και υπεύθυνος για την πορεία του Κιμμέριου Βάρβαρου στην Marvel.

1.thumb.jpg.c985ed880a5f4da9913495363e98c8a3.jpg  2.thumb.jpg.caad0caa8dd3eabbfa8bae8fcfefb980.jpg

ΠΗΓΗ

• Like 6

• 1 month later...

Σε 2 ημέρες κυκλοφορεί το 4τευχο Conan:Serpent War από τους Jim Zub και Scott Eaton. Ένα mini-enent που θα περιλαμβάνει τον Solomon Kane, την Dark Agnes και τον.. Moon Knight :surprise:

Κάπου εδώ με έχασαν τα παλικάρια της Marvel που κάνουν ότι μπορούν να βάλουν τον Κιμέριο στο Marvel Universe, προς μεγάλη μου απογοήτευση. Θα παραμείνω πιστός στις canon ιστορίες που δημοσιεύουν στα Conan the Barbarian και Savage Sword, αλλά και στα mini-series που ανήκουν αποκλειστικά στον κόσμο του Conan.

conan serpent 3.jpg  1.jpg

conan serpent 2.jpg  conan-serpent-war-header-1.jpg  conan serpent 4.jpg

ΠΗΓΗ

• Like 6

Μία συνέντευξη του Jim Zub, συγγραφέα του Serpent War που αναφέρω παραπάνω. Πέρα από τα όσα λέει για το συγκεκριμένο mini-series, μαθαίνουμε ότι θα αναλάβει τον ρόλο του κύριου συγγραφέα της κεντρικής σειράς Conan the Barbarian, μετά τον Jason Aaron και το #12 προφανώς.

1.jpg  2.jpg

ΠΗΓΗ

• Like 5

• 1 month later...

Εγω διαβαζω μονο το run του Aaron. Δεν ειναι ασχημο αλλα εχει αρχισει να κουραζει η συνταγη που ακολουθει. Παντως απο ολες τις τωρινες σειρες του Conan ειναι ισως η πιο μη συζητημενη. Το Savage Sword αξιζει;

• Like 4

Αξίζει πολύ @akirasyber9. Τσεκάρισε όσα έγραψα ΕΔΩ. Από το run του Aaron, έχω διαβάσει τα πρώτα 7 τεύχη και μου άρεσαν αρκετά. Περιμένω να ολοκληρωθεί το run με το 12ο τεύχος για να αποκτήσω συνολική γνώμη και να φτιάξω μια παρουσίαση, αλλά μπορείς πάντα να με προλάβεις και να φτιάξεις μία εσύ :)

• Like 3

Και οι δύο σειρές είναι πολύ καλές.Εδώ η παρουσίαση που είχα κάνει για το Barbarian και εδώ για το Savage Sword.Και εμένα δε μου αρέσει να μπερδεύονται ήρωες του Marvel universe με τον Conan και δεν έχω αγοράσει το Savage Avengers για αυτό το λόγο...Ούτε και τη νέα σειρά Serpent War..Σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτος και στον Conan δε σηκώνω τέτοιες μοντερνιές...Πάντως είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στη Marvel.Όχι ότι κακοπερνούσε στη Dark Horse(αν και το Barbarian ήταν πολύ κακό)αλλά είναι αλλιώς η επιστροφή στα..πάτρια εδάφη!!

• Like 4

1 hour ago, Dredd said:

Αξίζει πολύ @akirasyber9. Τσεκάρισε όσα έγραψα ΕΔΩ. Από το run του Aaron, έχω διαβάσει τα πρώτα 7 τεύχη και μου άρεσαν αρκετά. Περιμένω να ολοκληρωθεί το run με το 12ο τεύχος για να αποκτήσω συνολική γνώμη και να φτιάξω μια παρουσίαση, αλλά μπορείς πάντα να με προλάβεις και να φτιάξεις μία εσύ :)

Καλο ειναι μωρε του Aaron. Ειχε ξεκινησει πολυ δυνατα αλλα με εχει κουρασει λιγο με το μια αυτοτελη ιστορια και λιγο teasαρισμα απο τον "θανατο" του Conan. Χτιζει χτιζει και στο τελος θα μας γειωσει ασχημα ετσι που το παει. Τελος παντων η αληθεια ειναι οτι με Conan δεν εχω σχεδον καθολου επαφη και ειπα να προσπαθησω με τη Marvel η οποια αν μη τι αλλο ειναι βατη. Εχεις να μου προτεινεις απο παλιοτερα τιποτα καλο;

• Like 3

@akirasyber9Δεν έχω διαβάσει τα Conan της Dark Horse ακόμα, αλλά κυκλοφορούν μαζεμένα, με τη σειρά, στη σειρά Epic Collection της Marvel. Έχουν βγει ήδη 3 τόμοι και βγαίνουν με ρυθμό 2 το χρόνο. 25 τεύχη με τιμή γύρω στα €40 είναι αρκετά καλή προσφορά.

• Like 4

• 3 weeks later...

H κατρακύλα συνεχίζεται με το 5τευχο Battle for Serpent Crown, με τον Conan να πηγαίνει στο Las Vegas, ελέω Mephisto, και να ληστεύει ένα φορτηγό χρηματαποστολής!!!!

11.jpg   12.jpg

13.jpg   14.jpg   15.jpg

16.jpg

Προσέυχομαι στον Crom να μην πουλήσει ούτε ένα τεύχος, μπας και σταματήσουν αυτές οι αηδίες και να αφήσουν τον Conan στην ησυχία του και στην hyborian age, όπου και ανήκει. Κρίμα για το δημιουργικό δίδυμο Saladin Ahmed και Luke Ross που είναι πραγματικά αξιόλογο.

Διαβάστε στην ΠΗΓΗ το κράξιμο που τρώει ο Cebulski και η Marvel από το BleedingCool για αυτές τις πρακτικές.

• Like 2
  • Haha 4

17 minutes ago, Dredd said:

με τον Conan να πηγαίνει στο Las Vegas, ελέω Mephisto, και να ληστεύει ένα φορτηγό χρηματαποστολής!!!!

Πλάκα κάνεις? :omg:

Τελικά το όριο που χωρίζει την φαντασία από την υπερβολή είναι πάρα πολύ λεπτό.

:beer:

• Like 4

4 minutes ago, Spyros Andrianos said:

Μερικά πράγματα απλά δεν αγγίζονται.

Έτσι ακριβώς. :)

Ενώ γενικά είμαι ανοιχτός σε νέες κομιξικές εμπειρίες, όσον αφορά τους κλασικούς χαρακτήρες, βγαίνει ο συντηριτικός από μέσα μου. :P

• Like 5

4 minutes ago, Indian said:

Έτσι ακριβώς. :)

Ενώ γενικά είμαι ανοιχτός σε νέες κομιξικές εμπειρίες, όσον αφορά τους κλασικούς χαρακτήρες, βγαίνει ο συντηριτικός από μέσα μου. :P

Αυτό ακριβώς ανέφερα και σε άλλο post για τον Thor.

• Like 4

• 3 weeks later...

O Jason Aaron, μετά τα πρώτα 12 τεύχη που έγραψε για το Conan the Barbarian, θα επιστρέψει, μέσα στο 2020, στον κόσμο του Κιμμέριου με μια καινούρια ιστορία στο King Conan. Στο σχέδιο θα είναι ο Mahmud Asrar και ο Matt Wilson.

1.jpg

ΠΗΓΗ

• Like 5

• 4 months later...
  • 2 months later...

Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα one-shot 64 σελίδων, με τίτλο King-Size Conan. Ουσιαστικά θα πρόκειται για μια συλλογή μικρών ιστοριών, από πολύ γνωστούς συγγραφείς όπως οι Roy Thomas, Kurt Busiek και Chris Claremont. Ανάμεσα στους παραπάνω, αναφερεται και ο Kevin Eastman των Turtles, τόσο σε συγγραφικό, όσο και σε σχεδιαστικό ρόλο αλλά και με ένα εξώφυλλο. Θα πρόκειται για την πρώτη δουλειά του Eastman για την Marvel.

Ως άσχετος με τις χελώνες, δεν ήξερα καν ότι ο Eastman σχεδίαζε, νόμιζα απλά πως τις έγραφε.

5.jpg   6.jpg   7.jpg

ΠΗΓΗ

• Like 7

Το one-shot βγαίνει για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την εμφάνιση του Κιμμέριου στα κόμικς. Που σημαίνει πως δεν θα αρκεστούν σε 3 μόνο εξώφυλλα. :)

Ορίστε 2 ακόμα από τους Andrew C. Robinson & Steve McNiven, ο οποίος συμμετέχει και σε ιστορία έσωθεν, που είναι πρελούδιο στο Conan the Barbarian του 1970 (για αυτό και είναι επηρεασμένος από τον Μπάρι Σμιθ σχεδιαστικά).

YVor-VUc-Cunizo-GFfuk89a-P.jpgt96sr-Rr63-LTY2d-Zddm-JWCF-1360-80.jpg7-Gh-V2qke-Qzmnq-Dnn25-LKg-F.jpg

Αναλυτικά το τεύχος περιλαμβάνει τις παρακάτω συνεργασίες.

The December oversized King-Size Conan #1 special features an all-new prelude to the original Marvel Conan story from 1970 by Thomas and McNiven; a tale of revenge by Eastman; a turning point in Conan’s career as a mercenary by Claremont and de la Torre; an early brush with sorcerous forces that will shape Conan’s destiny by Busiek and Woods; and Conan and Bêlit sail together again for the first time since the 2019 Marvel relaunch in a story by DeKnight and Saiz.

https://www.gamesradar.com/marvel-celebrates-50-years-of-conan-comic-books-with-a-conan-legend/

2-DAy-XV5-W9b-VMa-WEA9-JTQz-F.jpg (η ιστορία με την Μπελίτ, σε σχέδιο του Jesus Saiz)

v-QFBVhip-K7-L3-ZAy-D56-GEc-E-1360-80.jp (σελίδα από την συνεργασία του Κλέρμοντ με τον Ντε Λα Τόρε)

Τουλάχιστον σχεδιαστικά δεν θα είναι αδιάφορο. Για να δούμε σεναριακά τι θα λέει.

Edited by GreekComicFan
  • Like 7