Lord Makro Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 Just now, the comic guide said: @Lord Makro Στον αντίποδα, αν έβγαινε σε 2 Omni, τότε θα πήγαινε 100€ το ένα. Γλιτώνουμε ένα πενηντάρικο από την αρχική τιμή, με το να βγει σε ένα. Μα δεν το λέω από άποψη τιμής, αλλά μεγέθους, που δεν είναι εύκολα διαχειρήσιμο σε αυτό το μέγεθος. Άλλωστε τα περισσότερα omnibus (ακόμα και στις κλασικές σειρές που απλώνονται σε πολλούς τόμους) εκεί κυμαίνονται, γύρω στα 30 τεύχη. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted October 27, 2022 Share Posted October 27, 2022 (edited) @Lord Makro Edited October 27, 2022 by the comic guide 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Δύο νέα Omnis ανακοινώθηκαν και η απορία μου είναι.. Τί στο χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία είναι αυτά..; 😅 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 4 hours ago, Filippos said: Δύο νέα Omnis ανακοινώθηκαν και η απορία μου είναι.. Τί στο χρυσελεφάντινο άγαλμα του Δία είναι αυτά..; 😅 Όντως, δείχνουν πολύ ιδιαίτερα. Ειδικά το πρώτο.... Ούτε που το είχα ακουστά! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Το πρώτο έχει φάση (δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβγαζαν και το Marvel Age σε omnibus!! ), το δεύτερο αδιάφορο για μένα. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted October 31, 2022 Author Share Posted October 31, 2022 Τι είναι το Marvel Age Λόρδε μου; Δεν έχω ιδέα. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Περιοδικό με άρθρα, συνεντεύξεις και νέα για την Μάρβελ, φτιαγμένο από την σύνταξη της ίδιας της Μάρβελ. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 5 hours ago, GreekComicFan said: Περιοδικό με άρθρα, συνεντεύξεις και νέα για την Μάρβελ, φτιαγμένο από την σύνταξη της ίδιας της Μάρβελ. Άρα, θα απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά να έχουν υλικό βιβλιογραφικού τύπου; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Μόλις έσκασε.. Η Titan Comics που πήρε τα δικαιώματα του αγαπημένου μας βάρβαρου απ' την Κιμμέρια,είπε πως εκτός από ένα νέο ongoing θα συνεχίσει και την έκδοση των omnibus από εκεί που σταμάτησε η Marvel,από το Savage sword 8!! Me happy!💪💪👌👌 Ας ελπίσουμε να ταιριάζουν κάποτε και στο μάτι ,στην βιβλιοθηκη οι δύο εκδόσεις😁😁 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 hour ago, Θοδωρής Καραπάνος said: Άρα, θα απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά να έχουν υλικό βιβλιογραφικού τύπου; Ακριβως, αν και περιείχε και κάποια στριπς το περιοδικό. Μέρος του υλικού βέβαια έχει διατεθεί ήδη ως έξτρα στα διάφορα trades & omnibus. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 Wonder Man vol.1 και What If vol.2 τον Αύγουστο. 5/46 για το 2023. Οικονομικά τη βγάζουμε 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Θυμάμαι καλά λόγια για το Wonder Man στις στήλες γραμμάτων των περιοδικών της Μάρβελ. Δεν το είχα διαβάσει ποτέ όμως. Όσο για το What If vol 2, είναι η εκδοχή της σειράς που έχει απήχηση στους περισσότερους τρέχοντες αναγνώστες. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 1 hour ago, Dredd said: Wonder Man vol.1 και What If vol.2 τον Αύγουστο. 5/46 για το 2023. Οικονομικά τη βγάζουμε Βάζεις και τις καθυστερήσεις που μεταφέρονται για το 2023 ή μόνο αυτά που εξαρχής ανακοινώθηκαν για το 2023; Πάντως είναι τρομερό να σκεφτείς πόσα πολλά Omnis έχουν ανακοινωθεί.. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 3 hours ago, GreekComicFan said: Θυμάμαι καλά λόγια για το Wonder Man στις στήλες γραμμάτων των περιοδικών της Μάρβελ. Δεν το είχα διαβάσει ποτέ όμως. Διευκρίνιση: Το σχόλιο μου πήγαινε για την ongoing σειρά του Wonder Man, που όπως βλέπω δεν συλλέγει αυτό το volume. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 2 hours ago, Filippos said: Βάζεις και τις καθυστερήσεις που μεταφέρονται για το 2023 ή μόνο αυτά που εξαρχής ανακοινώθηκαν για το 2023; Πάντως είναι τρομερό να σκεφτείς πόσα πολλά Omnis έχουν ανακοινωθεί.. Οχι, αν το εκανα και αυτο θα επρεπε να ξερω λογαριθμους 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 38 minutes ago, Dredd said: Οχι, αν το εκανα και αυτο θα επρεπε να ξερω λογαριθμους Χαχαχα! Εγώ πάντως τα κρατάω κάπου σημειωμένα, γιατί αλλιώς θα χάσω τη μπάλα! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 4 minutes ago, Filippos said: Χαχαχα! Εγώ πάντως τα κρατάω κάπου σημειωμένα, γιατί αλλιώς θα χάσω τη μπάλα! Καλά, εννοείται, και εγώ! Το excel είναι φίλος μας! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Επανέκδοση του Secret Warriors του Jonathan Hickman τον Αύγουστο του '23! Το θέλω! Το γράψιμο του Hickman δεν είναι για όλους, αλλά διάβασα το F4 του το καλοκαίρι και με συνεπήρε. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 32 minutes ago, the comic guide said: Επανέκδοση του Secret Warriors του Jonathan Hickman τον Αύγουστο του '23! Το θέλω! Το γράψιμο του Hickman δεν είναι για όλους, αλλά διάβασα το F4 του το καλοκαίρι και με συνεπήρε. Τέλεια νέα! Most wanted reprint για μένα! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο storyline, και παρόλο που δεν θα με χαλούσε να διαβάσω και την συνέχεια, ήταν απλά οκ. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Ultimate Spider-Man Omnibus volume 3 για τον Σεπτέμβριο του 2023. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted November 25, 2022 Author Share Posted November 25, 2022 6/48. Ο Bendis θα μας τα φάει.... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman84 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) Να μου έλεγε το amazing spiderman vol 6 ώστε να το συνδέσουμε με αυτό του Stern θα έλεγα εννοείται, τώρα για τα omni του ultimate ούτε κρύο ούτε ζέστη, απλά μένω στα trade κ παω παρακάτω. Edited November 25, 2022 by starman84 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2023 έχουμε τις εξής τέσσερις επανεκδόσεις. Avengers omnibus volume 1-4. Καλά 60στα γενέθλια δηλαδή. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Το μόνο που θέλω εγώ από Avengers πλέον, μετά τις ανακοινώσεις των Hickvengers, είναι reprint του 2ου τόμου από τους θρυλικούς Busiek και Perez! Το ότι ο 1ος έχει ήδη ανακοινωθεί είναι ενθαρρυντικό! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts