kabuki Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 ο Quino, ο δηημιουργός της mafalda, έφυγε σήμερα από την ζωή, στα 88 του χρόνια ... αποχαιρετιστήριο του Πάνου Ζάχαρη 7 2 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Μαύρη μέρα! 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Πολύ δυσάρεστη είδηση, πράγματι. Ένας από τους κορυφαίους χιουμορίστες όλων των εποχών σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης και ένας βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος... Τουλάχιστον έφυγε πλήρης ημερών. Θα τον θυμόμαστε για πάντα 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Τον έμαθα μικρός από το 9, τα strips και οι γελοιογραφίες του ήταν τα αγαπημένα μου από όλα τα κόμικς του περιοδικού. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 unpopular opinion: δεν υπάρχει θλίψη για έναν τεράστιο κομίστα που έφυγε πλήρης ημερών, μόνο ευχαριστία για την σημαντικότατη προσφορά του και την δημιουργία της πιο καυστικής και οξυδερκούς παιδούλας που έβαλε αριστουργηματικά την πολιτική σάτιρα στα κόμικ. r.i.p. και ευχαριστούμε 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_trou Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Νομίζω ότι ο Quino ήταν ο μοναδικός δημιουργός στριπ που μπορούσε να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευκολία τη γλώσσα και τη σιωπή και ήξερε πότε να επιλέξει το ένα ή το άλλο. Τεράστιος... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akirasyber9 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Η Μαφαλντα ηταν ενα απο τα πρωτα κομικς που διαβασα ποτε. Νομιζω οτι χρωσταω πολλα στο χιουμορ μου και στον τροπο που με μεγαλωσε το εργο. Απο τους αγαπημενους μου κομιστες και ενας απο τους πιο εξυπνους και καυστηκους καλλιτεχνες που υπηρξαν ποτε. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 50 minutes ago, geo_trou said: Νομίζω ότι ο Quino ήταν ο μοναδικός δημιουργός στριπ που μπορούσε να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευκολία τη γλώσσα και τη σιωπή και ήξερε πότε να επιλέξει το ένα ή το άλλο. Τεράστιος... Αυτό. Ακριβώς αυτό. Τα είπες όλα @geo_trou Στην Αργεντινή κηρύχθηκε εθνικό πένθος και το άγαλμα της Μαφάλντα έγινε τόπος προσκυνήματος. https://youtu.be/z_Jqy836RK0 Η φωτογραφία και το λινκ για το βίντεο είναι από αυτό το άρθρο. 7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gong Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Κρίμα! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ορίστε και το σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη από την Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββάτου, 03/10 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts