kabuki Posted May 20 Share Posted May 20 Η Τρύπια Γάτα Τί είναι λοιπόν η Τρύπια Γάτα; Όπως μας εξηγεί στην πρώτη σελίδα του κόμικ ο Brain Mince με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι ένας φόρος τιμής στα underground κόμικς, ένα κομικσικό κλείσιμο του ματιού στους Freak Brothers, Frank, Fritz the Cat, Squeak the Mouse, Underworld και φυσικά τις εκδόσεις του Κάμπου Το θέμα του χιουμοριστικού αυτού κόμικ, όπως πιθανότατα θα μαντέψατε (ή το διαβάσατε στην παραπάνω σελίδα ) είναι το τριπάρισμα από ψυχεδελικές ουσίες. Η 36ασέλιδη έκδοση είναι πολύ όμορφη και προσεγμένη. Προσωπικά το θέμα πλέον δε μου κάνει κλικ, αλλά το συγκεκριμένο κόμικ μου άρεσε πολύ συνολικά, αισθητικά, σχεδιαστικά & σκηνοθετικά, οπότε το κατατάσσω στις επιτυχημένες μου αγορές του φετινού comicdom. Ωραία δουλειά @Chris K. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted May 20 Share Posted May 20 Το σχέδιο και το στησιμο πολυ ωραίο. Γενικα στο αισθητικό κομματι τα πάει καλα. Το περιεχομενο παλι δεν μου αρεσε (για να το θεσω ήπια) οπως αλλωστε και τα περισσοτερα εργα που πραγματεύονται και-καλα χιουμοριστικα ζητήματα ναρκωτικών ουσιων. 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts