Dredd Posted May 20 Share Posted May 20 Τα Θηρία του Γιώργου Γανίδη είναι ο νικητής, στο κομμάτι του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς του 2023. Ένα πάρα πολύ μικρό κόμικ, μόλις 8 σελίδων, και μια ιστορία για ένα νησί, μια ανθρώπινη θυσία, και ένα θηρίο το οποίο δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουν. Μέτρια δουλειά γενικότερα, αρκετά αναμενόμενη σεναριακά και πολύ generic και αδιάφορο σχεδιαστικά, με κάποια ενδιαφέροντα μεγαλύτερα καρέ και ένα όμορφο εξώφυλλο. Δεν νομίζω ότι αξίζει κάτι ιδιαίτερο, πιθανόν η επόμενη δουλειά του δημιουργού να είναι καλύτερη. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 20 Share Posted May 20 Σχεδιαστικά μου άρεσε, αλλά σεναριακά το βρήκα κι εγώ πολύ προβλέψιμο, κάτι που είναι γενικά μείον για ένα κόμικ μυστηρίου Το μεγαλύτερο ατού του συγκεκριμένου κόμικ είναι νομίζω ο χρωματισμός και το πολύ καλό εξώφυλλο, που αμέσως τραβάει το μάτι. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts