Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Mouse Trap (Θανάσης Καραμπάλιος)

Recommended Posts

MT1.jpg

Αυτοέκδοση λίγων σελίδων, η οποία κυκλοφόρησε στο Comicdom Con 2023, στο Γκάζι. Χωρίς λόγια, η ιστορία ενός ποντικιού, στα χαρακώματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως το εξέλαβα εγώ τουλαχιστον, η φρίκη του πολέμου, προς όλες τις πλευρές και από όλες τις πλευρές. Όπως καταλαβαίνετε, σφηνάκι ουσιαστικά, και σχετικά τσιμπημένο (€7 για 24 σελίδες), αλλά, αν μη τι άλλο, το σχέδιο είναι μακράν καλύτερο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε σε αυτοέκδοση. Αξίζει μια ματιά.

MT2.jpg  MT3.jpg  MT4.jpg

• Like 11

Ναι, σφηνάκι, αλλά πολύ καλό σφηνάκι! :love:

Άλλη μια αυτοέκδοση που μου άρεσε πολύ από αυτές που τσίμπησα στο Comicdom :)

Πολύ όμορφο, δυνατό και διαχρονικό ως προς το περιεχόμενό του τεύχος, όσο "όμορφη" βέβαια μπορεί να είναι η αποτύπωση του ολέθρου, υλικού και συναισθηματικού, που αφήνει πίσω κάθε πόλεμος. 

Θεωρώ ότι είναι το πιο καλοσχεδιασμένο κόμικ του Καραμπάλιου, με πολύ καλή ροή, που καταφέρνει να αγγίξει συναισθηματικά . Θέλει κάποια μαεστρία το να κάνει ένας δημιουργός μια ιστορία χωρίς λόγια να σου μιλά.

Η εναλλαγή των POV ανάμεσα στο ποντίκι και τον άνθρωπο λειτουργεί πολύ καλά στη συγκεκριμένη ιστορία.

Δεν είναι πάντα της "ποσότητας" σελίδων στα κόμικς, αρκεί να μου μεταδίδουν "αυτό το κάτι". Το Mouse Trap είναι σίγουρα ένα από αυτά.

:thanx: για την παρουσίαση @Dredd :best:

• Like 11

Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κόμικ και μου άρεσε πάρα πολύ! Άλλη μια φορά ο Θανάσης Καραμπαλιος, αποδεικνύει πόσο καλες ιστορίες γράφει! Ακόμα και αν δε χρησιμοποιεί ούτε μια λέξη! 

• Like 11

Συντομο αλλα πολυ προσεγμενο κομικ εικαστικα και σκηνοθετικα. Μετεφερε πολυ καλα ενα συναισθημα στεναχωριας και αποτροπιασμου απεναντι στον πολεμο, οποτε θεωρω οτι εκανε πολυ επιτυχημενα την δουλεια του :) Συμφωνω οτι η τιμη ειναι τσιμπημενη, αλλα απο αλλα που επαιζαν 1-2 ευρω φθηνοτερα, πολυ ανωτερη δουλεια :)

• Like 9

Υπέροχο! Εξαιρετική δουλειά, εκπληκτικό σχέδιο, βαθιά συναισθηματικό, πραγματικά με συγκίνησε. Ναι, λίγες σελίδες, αλλά σίγουρα μια ολοκληρωμένη δουλειά! Ναι, τσιμπημένη τιμή, αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. :love: Τα υπόλοιπα τα έγραψαν οι προηγούμενοι/ες. Αξίζει να το διαβάσετε! :best:

• Like 7