Dredd Posted May 19 Share Posted May 19 Αυτοέκδοση λίγων σελίδων, η οποία κυκλοφόρησε στο Comicdom Con 2023, στο Γκάζι. Χωρίς λόγια, η ιστορία ενός ποντικιού, στα χαρακώματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως το εξέλαβα εγώ τουλαχιστον, η φρίκη του πολέμου, προς όλες τις πλευρές και από όλες τις πλευρές. Όπως καταλαβαίνετε, σφηνάκι ουσιαστικά, και σχετικά τσιμπημένο (€7 για 24 σελίδες), αλλά, αν μη τι άλλο, το σχέδιο είναι μακράν καλύτερο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε σε αυτοέκδοση. Αξίζει μια ματιά. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 19 Share Posted May 19 Ναι, σφηνάκι, αλλά πολύ καλό σφηνάκι! Άλλη μια αυτοέκδοση που μου άρεσε πολύ από αυτές που τσίμπησα στο Comicdom Πολύ όμορφο, δυνατό και διαχρονικό ως προς το περιεχόμενό του τεύχος, όσο "όμορφη" βέβαια μπορεί να είναι η αποτύπωση του ολέθρου, υλικού και συναισθηματικού, που αφήνει πίσω κάθε πόλεμος. Θεωρώ ότι είναι το πιο καλοσχεδιασμένο κόμικ του Καραμπάλιου, με πολύ καλή ροή, που καταφέρνει να αγγίξει συναισθηματικά . Θέλει κάποια μαεστρία το να κάνει ένας δημιουργός μια ιστορία χωρίς λόγια να σου μιλά. Η εναλλαγή των POV ανάμεσα στο ποντίκι και τον άνθρωπο λειτουργεί πολύ καλά στη συγκεκριμένη ιστορία. Δεν είναι πάντα της "ποσότητας" σελίδων στα κόμικς, αρκεί να μου μεταδίδουν "αυτό το κάτι". Το Mouse Trap είναι σίγουρα ένα από αυτά. για την παρουσίαση @Dredd 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted May 19 Share Posted May 19 Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κόμικ και μου άρεσε πάρα πολύ! Άλλη μια φορά ο Θανάσης Καραμπαλιος, αποδεικνύει πόσο καλες ιστορίες γράφει! Ακόμα και αν δε χρησιμοποιεί ούτε μια λέξη! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted May 20 Share Posted May 20 Συντομο αλλα πολυ προσεγμενο κομικ εικαστικα και σκηνοθετικα. Μετεφερε πολυ καλα ενα συναισθημα στεναχωριας και αποτροπιασμου απεναντι στον πολεμο, οποτε θεωρω οτι εκανε πολυ επιτυχημενα την δουλεια του Συμφωνω οτι η τιμη ειναι τσιμπημενη, αλλα απο αλλα που επαιζαν 1-2 ευρω φθηνοτερα, πολυ ανωτερη δουλεια 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidio Posted May 26 Share Posted May 26 Υπέροχο! Εξαιρετική δουλειά, εκπληκτικό σχέδιο, βαθιά συναισθηματικό, πραγματικά με συγκίνησε. Ναι, λίγες σελίδες, αλλά σίγουρα μια ολοκληρωμένη δουλειά! Ναι, τσιμπημένη τιμή, αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Τα υπόλοιπα τα έγραψαν οι προηγούμενοι/ες. Αξίζει να το διαβάσετε! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts