Amatyultar Posted May 3 Share Posted May 3 Ώρα να πλαγκάρω και την νέα μου δουλειά, επίσης ξεδιάντροπα όπως και την τελευταία. Πιστεύω αυτό είναι πιο πολύ στο στυλ του φόρουμ βέβαια... Έχουμε ξεκινήσει με την παρέα μου ένα νέο κανάλι εδώ κι ενάμιση μήνα. Εκεί έχουμε σκοπό να παρουσιάσουμε γενικά πράγματα που μας αρέσουν από την πιο geeky πλευρά, comics, video games, αφιερώματα, κτλ. πάντα με έναν πιο κωμικό τόνο. Παράλληλα κάποιες φορές κάνουμε και σκετσάκια, τα οποία ανεβαίνουν αυτούσια στα σόσιαλ της εκπομπής. Ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποιο βίντεο αμιγώς για παρουσίαση κόμικ, ωστόσο έχουμε γυρίσει αρκετά που θα βγουν στην πορεία. (Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε ένα κόμικ.) Επίσης έχουμε κάνει αρκετά βίντεο για μεταφορές κόμικς, π.χ. για το νέο σύμπαν της DC, και το σημερινό είναι για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Recap για τα προηγούμενα, ώστε να τα έχεις φρέσκα πριν πας να δεις την νέα ταινία.) Τέλος νομίζω θα σας ενδιαφέρει πολύ το βίντεο "Τρομακτικές Ιστορίες" γιατί έχει Constantine. Ρίξτε του μια ματιά αν θέλετε, θα χαρώ να ακούσω feedback. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα links: https://linktr.ee/thegeekdetective 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 5 Share Posted May 5 Είδα το τελευταίο επεισόδιο, για τους Guardians. Ωραίο ήταν, καλά production values, πέρασα καλά και δεν βαρέθηκα. Λίγο πιο σπιρτόζικο μοντάζ θα προτιμούσα προσωπικά, αλλά αυτά είναι γούστα. Μου άρεσε το ένθετο με τις πληροφορίες για τους αρχικούς guardians. Επίσης, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι ή όχι, αλλά αν θέλετε να ανεβάζετε γενικά βιντεάκια τύπου News, καλό είναι να έχετε μια σχετικά μόνιμη βάση, π.χ. 1-2 φορές τη βδομάδα, γιατί έτσι κολλάει κάποιος στο κανάλι και ξέρει ότι θα ενημερώνεται από εκεί. Μετά πήγα να δω το video για το Jedi Survivor, αλλά τώρα παίζω το Fallen Order, οπότε είδα ότι έχει spoilers, οπότε το άφησα για αργότερα. Συνολικά, μια χαρά για ελληνικό κανάλι, συνεχίστε έτσι! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted May 5 Author Share Posted May 5 13 hours ago, Dredd said: Είδα το τελευταίο επεισόδιο, για τους Guardians. Ωραίο ήταν, καλά production values, πέρασα καλά και δεν βαρέθηκα. Λίγο πιο σπιρτόζικο μοντάζ θα προτιμούσα προσωπικά, αλλά αυτά είναι γούστα. Μου άρεσε το ένθετο με τις πληροφορίες για τους αρχικούς guardians. Επίσης, δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι ή όχι, αλλά αν θέλετε να ανεβάζετε γενικά βιντεάκια τύπου News, καλό είναι να έχετε μια σχετικά μόνιμη βάση, π.χ. 1-2 φορές τη βδομάδα, γιατί έτσι κολλάει κάποιος στο κανάλι και ξέρει ότι θα ενημερώνεται από εκεί. Μετά πήγα να δω το video για το Jedi Survivor, αλλά τώρα παίζω το Fallen Order, οπότε είδα ότι έχει spoilers, οπότε το άφησα για αργότερα. Συνολικά, μια χαρά για ελληνικό κανάλι, συνεχίστε έτσι! Θενξ, γενικά δε θα ασχοληθούμε πια με news, αυτό το κάναμε παλιά με το Geek the Greek αλλά αποφασίσαμε ότι δεν έχει μεγάλο νόημα, γιατί τα βίντεο με τα νέα είναι πολύ εφήμερα και αφού περάσει καιρός δεν έχει κάποιος λόγο να πάει πίσω να τα δει. Ασχοληθήκαμε βέβαια με επικαιρότητα λόγω της DC, όμως αυτά τα βίντεο ήταν περισσότερο επεξήγηση για ένα νέο σύμπαν, κι όχι τόσο νέα. Και βγάλαμε κι ένα βιντεάκι με updates (DC news edition) γιατί ήδη όταν βγάλαμε τα βίντεο είχαν υπάρξει αλλαγές. Ενώ τα βίντεο-αφιερώματα είναι και πιο ωραία για μας να τα φτιάχνουμε, αλλά και μπορεί κάποι@ οποτεδήποτε να γυρίσει πίσω και να δει κάτι που τ@ ενδιαφέρει από κάποια θεματολογία. Τώρα πέρα απ' αυτό, έχουμε μία στάνταρ μέρα, ανεβαίνει στάνταρ ένα βίντεο κάθε Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, και κάποιες φορές ανεβάζουμε και δεύτερο μέσα στην εβδομάδα, όταν χωρίζουμε ένα βίντεο σε 2 μέρη (π.χ. Last of Us). Θα με ενδιέφερε να μου πεις περισσότερα για το τι εννοείς "πιο σπιρτόζικο μοντάζ" ή "μια χαρά για ελληνικό κανάλι", είναι σε φάση σαν το Μαέστρο "καλό για ελληνικά δεδομένα"; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 6 Share Posted May 6 7 hours ago, Amatyultar said: Θα με ενδιέφερε να μου πεις περισσότερα για το τι εννοείς "πιο σπιρτόζικο μοντάζ" ή "μια χαρά για ελληνικό κανάλι", είναι σε φάση σαν το Μαέστρο "καλό για ελληνικά δεδομένα"; Αυτά που έγραψα και αυτά που είχα στο μυαλό μου, είναι καθαρά προσωπική άποψη, οπότε πάρτα με αυτή τη λογική. Δεν είμαι ειδικός, και δεν παρακολουθώ στενά την εξέλιξη των καναλιών στο YT. Με λίγα λόγια, μη σε πάρω στο λαιμό μου και σου προτείνω κάτι το οποίο είναι ξεπερασμένο. Μην ξεχνάς ότι είμαι και λίγο boomer. OK, Generation X για την ακρίβεια, αλλά you get my drift! Προσωπικά λοιπόν, μου αρέσουν τα βίντεο τα οποία έχουν μικρότερες περιόδους ανάγνωσης, διακοπτόμενες πιο συχνά από εικόνες, βιντεάκια κλπ. Επίσης προτιμώ μια λίγο πιο γρήγορη εκφορά του λόγου. Γενικά, να γίνονται όλα λίγο πιο γρήγορα, να περνάς δηλαδή προς τα έξω (εσύ ως παρουσιαστής) ότι περνάς καλά και μιλάς για κάτι ευχάριστο και χαβαλετζίδικο. Με λίγα λόγια, μιλάμε για POP κουλτούρα, όχι για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, οπότε αυτή να είναι και η γενικότερη αίσθηση που να αποπνέει το κάθε βίντεο. Αλλά, και ξαναλέω, όλα αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου. Το όριο μεταξύ χαβαλετζίδικού και γελοίου είναι καθαρά προσωπικό, οπότε, αγνόησε όλα τα παραπάνω και γράψε με στα π@π@κι@ σου! Κατά μέσο όρο, εμένα με πιάνεις ως "πελάτη", είσαι κοντά σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι η σωστή ισορροπία. Εκεί πηγαίνει και το "καλό για ελληνικά δεδομένα", τα περισσότερα ελληνικά κανάλια, δεν το έχουν αυτό. Ή είναι ψυχρά και "στημένα", λες και μιλάνε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, είτε είναι "παιδικά" στην συμπεριφορά. Πρόταση : Σε συνεργασία με το ComicStreet, ένα live π.χ. μια φορά κάθε 2 βδομάδες ή κάθε ένα μήνα, ο καθένας από το σπίτι του και την κάμερα του, και να μιλάμε για κόμικς. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted May 6 Author Share Posted May 6 1 hour ago, Dredd said: Αυτά που έγραψα και αυτά που είχα στο μυαλό μου, είναι καθαρά προσωπική άποψη, οπότε πάρτα με αυτή τη λογική. Δεν είμαι ειδικός, και δεν παρακολουθώ στενά την εξέλιξη των καναλιών στο YT. Με λίγα λόγια, μη σε πάρω στο λαιμό μου και σου προτείνω κάτι το οποίο είναι ξεπερασμένο. Μην ξεχνάς ότι είμαι και λίγο boomer. OK, Generation X για την ακρίβεια, αλλά you get my drift! Προσωπικά λοιπόν, μου αρέσουν τα βίντεο τα οποία έχουν μικρότερες περιόδους ανάγνωσης, διακοπτόμενες πιο συχνά από εικόνες, βιντεάκια κλπ. Επίσης προτιμώ μια λίγο πιο γρήγορη εκφορά του λόγου. Γενικά, να γίνονται όλα λίγο πιο γρήγορα, να περνάς δηλαδή προς τα έξω (εσύ ως παρουσιαστής) ότι περνάς καλά και μιλάς για κάτι ευχάριστο και χαβαλετζίδικο. Με λίγα λόγια, μιλάμε για POP κουλτούρα, όχι για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, οπότε αυτή να είναι και η γενικότερη αίσθηση που να αποπνέει το κάθε βίντεο. Αλλά, και ξαναλέω, όλα αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου. Το όριο μεταξύ χαβαλετζίδικού και γελοίου είναι καθαρά προσωπικό, οπότε, αγνόησε όλα τα παραπάνω και γράψε με στα π@π@κι@ σου! Κατά μέσο όρο, εμένα με πιάνεις ως "πελάτη", είσαι κοντά σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι η σωστή ισορροπία. Εκεί πηγαίνει και το "καλό για ελληνικά δεδομένα", τα περισσότερα ελληνικά κανάλια, δεν το έχουν αυτό. Ή είναι ψυχρά και "στημένα", λες και μιλάνε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, είτε είναι "παιδικά" στην συμπεριφορά. Πρόταση : Σε συνεργασία με το ComicStreet, ένα live π.χ. μια φορά κάθε 2 βδομάδες ή κάθε ένα μήνα, ο καθένας από το σπίτι του και την κάμερα του, και να μιλάμε για κόμικς. Θενξ για το feedback! Ωραία ιδέα με το λάιβ. Θα μπορούσαμε ίσως να το δούμε και ξεχωριστά, ως δικό του κανάλι, μιας κι αυτό που προτείνεις είναι πιο "ποντκαστικό" και σίγουρα η κουβέντα θα ξεπεράσει τη μία με δύο ώρες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια κουβέντα όπου μιλάμε για τις νέες κυκλοφορίες, τι διαβάσαμε, αφιερώματα, κτλ. Έχει πολύ ζουμί 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted May 11 Author Share Posted May 11 To πρώτο μας επεισόδιο - παρουσίαση κόμικ, όπως υποσχέθηκα: 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Makro Posted May 11 Share Posted May 11 Πολύ ωραία, θέλουμε βίντεο για κόμικς! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted May 11 Share Posted May 11 Μπράβο πολύ, πολύ ωραίοι! Ωστόσο, είμαι από τη μερίδα του κόσμου που δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο σκοτεινός και βλοσυρός ντεντέκτιβ του Γκόθαμ, έχει σεξουαλικές ανησυχίες. Μου φαίνεται πραγματικά ότι δεν μένουν πιστοί στα αρχικά πρότυπα του χαρακτήρα, ενός χαρακτήρα που πρέπει πάντοτε να παραμένει μυστηριώδης και απόμακρος. Εντούτοις, δεν είμαι ο μεγαλύτερος fun, οπότε δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να γνωρίζω, αν όντως έπρεπε να προστεθεί αυτό το στοιχείο, ώστε να εκσυγχρονιστεί η σειρά ή αποτελείς απλώς μία άτοπη προσθήκη των δημιουργών. Κάποια στιγμή, θα σας προτείνω και μερικά πράγματα, καθώς απ' ό,τι είδα ζητάτε ένα feedback( στο οποί περιλαμβάνετε και τις προτάσεις φαντάζομαι). 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted May 11 Author Share Posted May 11 53 minutes ago, Θοδωρής Καραπάνος said: Μπράβο πολύ, πολύ ωραίοι! Ωστόσο, είμαι από τη μερίδα του κόσμου που δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο σκοτεινός και βλοσυρός ντεντέκτιβ του Γκόθαμ, έχει σεξουαλικές ανησυχίες. Μου φαίνεται πραγματικά ότι δεν μένουν πιστοί στα αρχικά πρότυπα του χαρακτήρα, ενός χαρακτήρα που πρέπει πάντοτε να παραμένει μυστηριώδης και απόμακρος. Εντούτοις, δεν είμαι ο μεγαλύτερος fun, οπότε δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να γνωρίζω, αν όντως έπρεπε να προστεθεί αυτό το στοιχείο, ώστε να εκσυγχρονιστεί η σειρά ή αποτελείς απλώς μία άτοπη προσθήκη των δημιουργών. Κάποια στιγμή, θα σας προτείνω και μερικά πράγματα, καθώς απ' ό,τι είδα ζητάτε ένα feedback( στο οποί περιλαμβάνετε και τις προτάσεις φαντάζομαι). Ε εντάξει, ο Σκοτεινός Ιππότης είχε πάντοτε σεξουαλικές ανησυχίες και μεγάλους έρωτες. Πόσο μάλλον στην εφηβική του ηλικία, όπου στο κόμικ αυτό τον βλέπουμε πολλές φορές να κάνει λάθη, να τρώει τα μούτρα του, κτλ. αφού ακόμα δεν έχει γίνει ο Σκοτεινός Ιππότης. Εν πάσει περιπτώσει, ο τίτλος είναι περισσότερο κλίκμπεϊτ (γιατί τέτοιοι είμαστε ) Το σημαντικό είναι ότι είναι ένα πολύ ωραίο κόμικ, που κάνει expand πάνω στο origin story του Batman. Φυσικά όλες οι προτάσεις και το feedback είναι καλοδεχούμενα! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted May 11 Share Posted May 11 Ωραίο το βιντεάκι! 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted May 11 Share Posted May 11 Είδα ως τώρα Guardians, Τρομακτικές Ιστορίες με Constantine, The Last of us, DCU & Batman. Πολύ καλή δουλειά @Amatyultarκαι ως προς το περιεχόμενο και ως προς το τεχνικό κομμάτι 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted May 12 Author Share Posted May 12 22 hours ago, kabuki said: Είδα ως τώρα Guardians, Τρομακτικές Ιστορίες με Constantine, The Last of us, DCU & Batman. Πολύ καλή δουλειά @Amatyultarκαι ως προς το περιεχόμενο και ως προς το τεχνικό κομμάτι Ευχαριστώ πολύ! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amatyultar Posted Friday at 10:30 AM Author Share Posted Friday at 10:30 AM H @kabuki μου είπε να ποστάρω και το βίντεο που έκανα αυτήν την εβδομάδα, που είναι για προετοιμασία πριν πάτε να δείτε το Spider-Man: Across the Spider-Verse, κι εγώ καθόλου δεν ήθελα, έκλαιγα και με τράβαγε, οπότε δείτε το αν θέτε! 1 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted Friday at 11:15 AM Share Posted Friday at 11:15 AM Να πω την αλήθεια μου, ξεκίνησα να το βλέπω χθες, αλλά θυμήθηκα ότι δεν την είχα δει ποτέ ολόκληρη την ταινία, οπότε το σταμάτησα στη μέση, και την κατέβασα! 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted Friday at 12:02 PM Share Posted Friday at 12:02 PM 1 hour ago, Amatyultar said: H @kabuki μου είπε να ποστάρω και το βίντεο που έκανα αυτήν την εβδομάδα, που είναι για προετοιμασία πριν πάτε να δείτε το Spider-Man: Across the Spider-Verse, κι εγώ καθόλου δεν ήθελα, έκλαιγα και με τράβαγε, οπότε δείτε το αν θέτε! τον πίεσα, τον βασάνισα, απείλησα τη ζωή του, τα κόμικς του και τελικά υπέκυψε και το πόσταρε αφου είναι πολύ καλό! 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts