Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

The Comic Con 7 (5-7 Μαϊου 2023)

Recommended Posts

50.png

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, το Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, στη ΔΕΘ - Helexpo θα φιλοξενήσει περισσότερους από 200 έλληνες και ξένους δημιουργούς από τον χώρο των κόμικς, του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming (video, board και card games) φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους.

Στο τριήμερο της λειτουργίας του, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά workshops και masterclasses, να συνομιλήσουμε με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νεότερες -ελληνικές και ξένες- κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε μοναδικά events. Και όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο μεγάλο comic trivia του “The Comic Con”.

Έλα στο “The Comic Con” και γίνε και εσύ σούπερ ήρωας!

Stay tuned for more info!

• Like 12
  • Thanks 4

• 2 weeks later...
25 minutes ago, Beefheart said:

Αναρωτιέμαι αν θα ανακοινωθούν πρώτα τα ονόματα των international guests ή οι εκλογές από τον πρωθυπουργό... :thinking:

Λες να δούμε τους διοργανωτές στο Θεοδωράκη; :D:lol:

• Haha 9

337863178_933559800995909_5528512155749806598_n.thumb.jpg.44c9fd1de538dc71bc992deb6f33514b.jpg

Απρόσμενο όνομα, έβγαλε πέρυσι το It's Lonely At the Center of the Earth, το οποίο ακούστηκε πολύ. Ενδιαφέρουσα επιλογή. 

Παρ'όλα αυτά, προς το παρόν κανένας καλεσμένος δεν με εξιτάρει αρκετά για να με κάνει να ανέβω στο Con. Άντε να δούμε τα υπόλοιπα ονόματα. 

• Like 11
  • Thanks 4
  • Confused 1

ωραία επιλογή! Με ψήνουν 2/3 Casty & Thorgoodκαι θέλω να πιστευω ότι θα ρθουν κι άλλα καλά ονόματα :)

Εννοείται ότι θα ανέβω :byyes:

(ακόμα κι αν δε με έψηναν οι καλεσμένοι, πάλι θ ανεβαινα στο Σαλλλονικιώτικο φαστιβάλ)

• Like 13

Κάθε φορά θα φέρνουν και από μία σχεδιάστρια που έχει δουλέψει στο HAHA, μέχρι να συμπληρώσω όλες τις υπογραφές (αν φυσικά καταφέρω να ανέβω). :thinking: 

• Like 12
  • Haha 2

εν το μεταξύ στο site έχουν βγει όλοι  (ή σχεδόν όλοι) οι καλεσμένοι. Η λίστα:

ACHDE

BRIAN AZZARELLO

CASTY

MICHELA FRARE

PHILIPPE FENECH

SIMON FURMAN

STEPHANIE PHILLIPS

THIERRY CAPEZZONE

WILLIAM SIMPSON

YOANN

ZOE THOROGOOD

Παρακαλώ.

• Like 9
  • Thanks 5
  • Haha 1

MICHELA FRARE ---> Μεγαλύτερη δουλεια της είναι 4 τεύχη στο Topolino

PHILIPPE FENECH --> Μεγαλύτερη δουλειά του είναι 10 τεύχη σε ένα (μάλλον) παιδικό με τίτλο Mes Cop's

THIERRY CAPEZZONE  --> Κάτι αντίστοιχα παιδικά γαλλικά

Τα παραπάνω βάσει comicvine. Από Miller και Aaron, σαν να ξεπέσαμε λιγάκι μου φαίνεται, ε; :lol:

• Like 6
  • Haha 3

3 minutes ago, Jim® said:

WHAT??????? :shock:

Ελα ρε συ, μόνιμος έχει γίνει πλέον, νομίζω είναι η 3η φορά που έρχεται;

• Like 6

22 minutes ago, Dredd said:

Στη Θεσσαλονίκη ή γενικά;

• Like 7

5 hours ago, Dredd said:

MICHELA FRARE ---> Μεγαλύτερη δουλεια της είναι 4 τεύχη στο Topolino

PHILIPPE FENECH --> Μεγαλύτερη δουλειά του είναι 10 τεύχη σε ένα (μάλλον) παιδικό με τίτλο Mes Cop's

THIERRY CAPEZZONE  --> Κάτι αντίστοιχα παιδικά γαλλικά

Τα παραπάνω βάσει comicvine. Από Miller και Aaron, σαν να ξεπέσαμε λιγάκι μου φαίνεται, ε; :lol:

55 minutes ago, Dredd said:

Ο Azzarello θελει και ερχεται. Ουσιαστικά, δεν καλείται πια, είναι κομμάτι του φεστιβάλ. Γουστάρει το μέρος, τους ανθρώπους, και από μόνος του λεει οτι θα ξανα ερθει και ξανα ερχεται. Οριακα δεν τον θεωρω καλεσμενο πλεον. :P ειναι τιμη μας και μεγαλη μας τυχη που συμβαινει αυτο, και ουσιαστικα ειναι αποτελεσμα της καλης δουλειας που κανουν οι διοργανωτες στο ανθρωπινο επιπεδο απεναντι στους καλεσμενους τους, που τους κανουν να νιωθουν ομορφα και να περνανε υπεροχες μερες εδω, εξου και τα τεραστια ονοματα που εχουν καταφερει να ερθουν ανά τα χρόνια.

Τώρα , στο θεμα των ονοματων, ειναι αδιαμφισβήτητα η χειροτερη χρονια του φεστιβαλ απο καλεσμενους. Ελπιζω και ευχομαι να υπαρχει καποιος ακομα τον οποιον δεν εχουν ανακοινωσει ακομα, για να σωσει τα προσχηματα, αλλιως μιλαμε για χαωτικη διαφορα απο ΟΛΕΣ τις υπολοιπες χρονιες. Με Casty και Achde μοναχά (κατ εμέ πάντα) δε σώζεις την κατάσταση. Θα είναι η πρώτη χρονιά που συνειδητά δε θα πάρω τριήμερο εισιτήριο. Tον Casty τον ειχαν κλεισμενο πριν 2 ετη, τον Achde τον ξερουν και τους ξερει τοσες φορες. Κανεναν δε μπορεσαν να κλεισουν δηλαδη για φετος? Αδυνατώ να πιστέψω, γι αυτο και ακομα περιμενω...

:beer:

• Like 11

Όπως έχω πει σε κάποια παιδιά απο εδώ μέσα κατά ιδίαν,ο Bob Layton θα είναι από τέλη Απριλίου και για ένα μήνα (δλδ τις ημερομηνίες του Κον )για διακοπές Ελλάδα και από ότι δήλωσε θα επισκεφθεί διάφορα μέρη..

Θεωρώ λοιπόν πως θα ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολο να τον φέρουν ένα ΣΚ εφόσον και ο ιδιος θα καθήσει αρκετα κι όχι πχ 5 μέρες και φαντάζομαι με μικρότερο αντίτιμο απ' ότι άλλες φορές μιας που θα βρίσκεται ήδη στη χώρα..

Το ανέφερα πολλάκις (Παύλος🤮)στον Τάσο,αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση.

Μακάρι να μην λέει τπτ γτ τον έχει κλείσει ήδη αλλά δεν το βλέπω🤣🤣

Η αλήθεια είναι τα μέχρι τώρα ονόματα δεν με ενθουσιάζουν ούτε εμένα αλλά επίσης εννοείται πως θα είμαι εκεί και θα περιμένω να σας (ξανά)δω όλους,με ακόμα περισσότερο χρόνο στα χέρια μου αυτή τη φορά ))

C U there!

• Like 8
  • Thanks 2
  • Sad 1