Dredd Posted March 14 Share Posted March 14 Για τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, το Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”, στη ΔΕΘ - Helexpo θα φιλοξενήσει περισσότερους από 200 έλληνες και ξένους δημιουργούς από τον χώρο των κόμικς, του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming (video, board και card games) φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στους συγκεκριμένους χώρους. Στο τριήμερο της λειτουργίας του, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά workshops και masterclasses, να συνομιλήσουμε με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νεότερες -ελληνικές και ξένες- κυκλοφορίες και να συμμετάσχουν σε μοναδικά events. Και όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις γνώσεις τους στο μεγάλο comic trivia του “The Comic Con”. Έλα στο “The Comic Con” και γίνε και εσύ σούπερ ήρωας! Stay tuned for more info! 12 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 22 Share Posted March 22 Αναρωτιέμαι αν θα ανακοινωθούν πρώτα τα ονόματα των international guests ή οι εκλογές από τον πρωθυπουργό... 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted March 22 Author Share Posted March 22 25 minutes ago, Beefheart said: Αναρωτιέμαι αν θα ανακοινωθούν πρώτα τα ονόματα των international guests ή οι εκλογές από τον πρωθυπουργό... Λες να δούμε τους διοργανωτές στο Θεοδωράκη; 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted March 22 Share Posted March 22 21 minutes ago, Dredd said: Λες να δούμε τους διοργανωτές στο Θεοδωράκη; Πού δηλαδή, στον άλλο κόσμο; Spoiler Το ξέρω, το ξέρω έχω καταντήσει ένα άθλιο τρολλ. 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted March 24 Share Posted March 24 Ανακοινώθηκε και επίσημα. 15 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θοδωρής Καραπάνος Posted March 24 Share Posted March 24 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εντάξει, θα έρθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 43 minutes ago, Darth Chris said: Ανακοινώθηκε και επίσημα. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionik Posted March 25 Share Posted March 25 Εγώ πάντως έκλεισα ήδη το Airbnb μου. Τα λέμε Θεσσαλονίκη! 10 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted March 26 Share Posted March 26 Επόμενος καλεσμένος, γνωστός για την δουλειά του στα Transformers. 9 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted March 26 Share Posted March 26 Επιτέλους ένα δυνατό όνομα! 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted March 28 Share Posted March 28 Απρόσμενο όνομα, έβγαλε πέρυσι το It's Lonely At the Center of the Earth, το οποίο ακούστηκε πολύ. Ενδιαφέρουσα επιλογή. Παρ'όλα αυτά, προς το παρόν κανένας καλεσμένος δεν με εξιτάρει αρκετά για να με κάνει να ανέβω στο Con. Άντε να δούμε τα υπόλοιπα ονόματα. 11 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabuki Posted March 28 Share Posted March 28 ωραία επιλογή! Με ψήνουν 2/3 Casty & Thorgoodκαι θέλω να πιστευω ότι θα ρθουν κι άλλα καλά ονόματα Εννοείται ότι θα ανέβω (ακόμα κι αν δε με έψηναν οι καλεσμένοι, πάλι θ ανεβαινα στο Σαλλλονικιώτικο φαστιβάλ) 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted March 28 Share Posted March 28 Κάθε φορά θα φέρνουν και από μία σχεδιάστρια που έχει δουλέψει στο HAHA, μέχρι να συμπληρώσω όλες τις υπογραφές (αν φυσικά καταφέρω να ανέβω). 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwtsos Posted March 30 Share Posted March 30 Και ο Achde στο Con για τους φανς του Λουκυ Λουκ 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted March 30 Share Posted March 30 4 hours ago, kwtsos said: Και ο Achde στο Con για τους φανς του Λουκυ Λουκ You had my curiosity but now... Now, you have my attention... 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 2 Author Share Posted April 2 O Yoann (;;;) του Spirou & Fantasio. OK ⚡ Ο Yoann έρχεται στο The Comic Con vol.7 - Thessaloniki Comic Convention Ο Yoann είναι δημιουργός comics από τη... Posted by The Comic Con on Sunday, 2 April 2023 12 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted April 3 Share Posted April 3 Νομίζω σε κάποια κόμικς το Yoann είναι το ηχητικό εφέ του χασμουρητού. Μπορεί και όχι… Προχωράμε! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted April 3 Share Posted April 3 εν το μεταξύ στο site έχουν βγει όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι καλεσμένοι. Η λίστα: ACHDE BRIAN AZZARELLO CASTY MICHELA FRARE PHILIPPE FENECH SIMON FURMAN STEPHANIE PHILLIPS THIERRY CAPEZZONE WILLIAM SIMPSON YOANN ZOE THOROGOOD Παρακαλώ. 9 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 4 Author Share Posted April 4 MICHELA FRARE ---> Μεγαλύτερη δουλεια της είναι 4 τεύχη στο Topolino PHILIPPE FENECH --> Μεγαλύτερη δουλειά του είναι 10 τεύχη σε ένα (μάλλον) παιδικό με τίτλο Mes Cop's THIERRY CAPEZZONE --> Κάτι αντίστοιχα παιδικά γαλλικά Τα παραπάνω βάσει comicvine. Από Miller και Aaron, σαν να ξεπέσαμε λιγάκι μου φαίνεται, ε; 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θρηνωδός Posted April 4 Share Posted April 4 Μην τα λες Γιάννη και μετά μας λένε κομπλεξικούς που δεν έχουμε τίποτα καλό να πούμε για την σκηνή 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted April 4 Share Posted April 4 21 hours ago, AndreasD said: BRIAN AZZARELLO WHAT??????? 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 4 Author Share Posted April 4 3 minutes ago, Jim® said: WHAT??????? Ελα ρε συ, μόνιμος έχει γίνει πλέον, νομίζω είναι η 3η φορά που έρχεται; 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted April 4 Share Posted April 4 22 minutes ago, Dredd said: Ελα ρε συ, μόνιμος έχει γίνει πλέον, νομίζω είναι η 3η φορά που έρχεται; Στη Θεσσαλονίκη ή γενικά; 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_ts Posted April 4 Share Posted April 4 5 hours ago, Dredd said: MICHELA FRARE ---> Μεγαλύτερη δουλεια της είναι 4 τεύχη στο Topolino PHILIPPE FENECH --> Μεγαλύτερη δουλειά του είναι 10 τεύχη σε ένα (μάλλον) παιδικό με τίτλο Mes Cop's THIERRY CAPEZZONE --> Κάτι αντίστοιχα παιδικά γαλλικά Τα παραπάνω βάσει comicvine. Από Miller και Aaron, σαν να ξεπέσαμε λιγάκι μου φαίνεται, ε; 55 minutes ago, Dredd said: Ελα ρε συ, μόνιμος έχει γίνει πλέον, νομίζω είναι η 3η φορά που έρχεται; Ο Azzarello θελει και ερχεται. Ουσιαστικά, δεν καλείται πια, είναι κομμάτι του φεστιβάλ. Γουστάρει το μέρος, τους ανθρώπους, και από μόνος του λεει οτι θα ξανα ερθει και ξανα ερχεται. Οριακα δεν τον θεωρω καλεσμενο πλεον. ειναι τιμη μας και μεγαλη μας τυχη που συμβαινει αυτο, και ουσιαστικα ειναι αποτελεσμα της καλης δουλειας που κανουν οι διοργανωτες στο ανθρωπινο επιπεδο απεναντι στους καλεσμενους τους, που τους κανουν να νιωθουν ομορφα και να περνανε υπεροχες μερες εδω, εξου και τα τεραστια ονοματα που εχουν καταφερει να ερθουν ανά τα χρόνια. Τώρα , στο θεμα των ονοματων, ειναι αδιαμφισβήτητα η χειροτερη χρονια του φεστιβαλ απο καλεσμενους. Ελπιζω και ευχομαι να υπαρχει καποιος ακομα τον οποιον δεν εχουν ανακοινωσει ακομα, για να σωσει τα προσχηματα, αλλιως μιλαμε για χαωτικη διαφορα απο ΟΛΕΣ τις υπολοιπες χρονιες. Με Casty και Achde μοναχά (κατ εμέ πάντα) δε σώζεις την κατάσταση. Θα είναι η πρώτη χρονιά που συνειδητά δε θα πάρω τριήμερο εισιτήριο. Tον Casty τον ειχαν κλεισμενο πριν 2 ετη, τον Achde τον ξερουν και τους ξερει τοσες φορες. Κανεναν δε μπορεσαν να κλεισουν δηλαδη για φετος? Αδυνατώ να πιστέψω, γι αυτο και ακομα περιμενω... 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted April 6 Share Posted April 6 Όπως έχω πει σε κάποια παιδιά απο εδώ μέσα κατά ιδίαν,ο Bob Layton θα είναι από τέλη Απριλίου και για ένα μήνα (δλδ τις ημερομηνίες του Κον )για διακοπές Ελλάδα και από ότι δήλωσε θα επισκεφθεί διάφορα μέρη.. Θεωρώ λοιπόν πως θα ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ εύκολο να τον φέρουν ένα ΣΚ εφόσον και ο ιδιος θα καθήσει αρκετα κι όχι πχ 5 μέρες και φαντάζομαι με μικρότερο αντίτιμο απ' ότι άλλες φορές μιας που θα βρίσκεται ήδη στη χώρα.. Το ανέφερα πολλάκις (Παύλος🤮)στον Τάσο,αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση. Μακάρι να μην λέει τπτ γτ τον έχει κλείσει ήδη αλλά δεν το βλέπω🤣🤣 Η αλήθεια είναι τα μέχρι τώρα ονόματα δεν με ενθουσιάζουν ούτε εμένα αλλά επίσης εννοείται πως θα είμαι εκεί και θα περιμένω να σας (ξανά)δω όλους,με ακόμα περισσότερο χρόνο στα χέρια μου αυτή τη φορά )) C U there! 8 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted April 10 Author Share Posted April 10 Ηρεμήστε, θα έρθει ο Tony Sandoval!! ⚡ Ο Tony Sandoval στο The Comic Con vol.7 - Thessaloniki Comic Convention! Ο Tony Sandoval είναι δημιουργός κόμικ και... Posted by The Comic Con on Monday, 10 April 2023 4 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts