gr8 Posted January 31 Share Posted January 31 βγήκε ο James Gunn και τα είπε όλα (πλάνο δεκαετίας και δεν ενθουσιάστηκα για τίποτα, ίσως λίγο για το brave and the bold και το swamp thing) 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the comic guide Posted January 31 Share Posted January 31 Εγώ από την άλλη, χαίρομαι που υπάρχει ένα σχέδιο, ένα όραμα. Για αυτά που ενθουσιάστηκα είναι τα Superman Legacy, Brave and the Bold, Lanterns, Swap Thing και Booster Gold! Χρόνια παρακάλαγα να δούμε κάτι σχετικό με Green Lantern, ενώ η προσθήκη του Damian Wayne στο Brave and the Bold με άφησε έκπληκτο, δεδομένου ότι δεν έχουμε δει αξιόλογη ταινία με Batman και Robin μέσα (+ το ότι ο Damian είναι ο αγαπημένος μου μοντέρνος Robin και λατρεύω τα run των Morrison & Tomasi/ Gleason). 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazaros Posted January 31 Share Posted January 31 Αρχικά, να πω ότι η καλύτερη ταινία Batman έχει Robin (το Batman Lego εννοώ, ναι το είπα!) Άκρως ενθουσιασμένος για ο, τι ανακοινώθηκε, καλή ισορροπία ανάμεσα σε μεγάλα και μικρά ονόματα, και θεωρητικά μπορούμε να πάρουμε πολλά διαφορετικά είδη ιστοριών. Brave and the Bold & Swamp Thing οι αγαπημένες μου ανακοινώσεις, ελπίζω το δεύτερο να έχει καλύτερη τύχη από την απαράδεκτη σειρά... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim® Posted January 31 Share Posted January 31 Εγω προσωπικά ενθουσιαστηκα. Όχι τόσο εξαιτίας των ανακοινώσεων, αλλά λόγω του τρόπο που μίλησε ο Γκαν. Μου μετέδωσε τον ενθουσιασμό του και ένιωσα πως όντως θέλει να προσφέρει κάτι καλό. Δεν είμαι φαν των τεταρτοπεμπτων χαρακτήρων που θέλει να προωθήσει, αλλά αφού το chapter 1 θα περιέχει (και) Μπάτμαν/Σούπερμαν σε νεανικές εκδοχές με βρίσκει 100% υπέρ. Συμφωνώ επίσης και με @the comic guide καθώς με χαροποιεί που η DC θα έχει επιτέλους ένα συμπαγές πλάνο. Πιστεύω θα δουμε ωραια πράγματα. Αντε να δούμε! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted January 31 Share Posted January 31 Ενδιαφέρουσες επιλογές, καλός συνδυασμός πρωτοκλασσάτων και δευτεροκλασσάτων χαρακτήρων, μου δίνεται η αίσθηση ότι υπάρχει ένα πλάνο (το οποίο το έχουμε πει και στο παρελθόν, οπότε μην λέω πολλά), άντε να δούμε μια σοβαρή ταινία Superman και έναν Batman μαζί με τον Robin και δη τον Damian, αλλά ρε Gunn και λοιποί, ή κάνεις ένα ολικό reboot και σβήνεις ό,τι προηγούμενο υπήρξε ή κάνεις μισές δουλειές. Τόσο απαραίτητο είναι πια να κρατήσεις την Viola Davis, τον John Cena και την σύζυγο σου; Ηθοποιάρα η πρώτη, διασκεδαστικός ο δεύτερος και βύσμα η τρίτη, δεν διαφωνώ, αλλά υποτίθεται πάμε για κάτι καινούργιο. 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beefheart Posted January 31 Share Posted January 31 Κουράστηκα από τα πρώτα είκοσι δευτερόλεπτα. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 1 Share Posted February 1 4 hours ago, Jim® said: Εγω προσωπικά ενθουσιαστηκα. Όχι τόσο εξαιτίας των ανακοινώσεων, αλλά λόγω του τρόπο που μίλησε ο Γκαν. Μου μετέδωσε τον ενθουσιασμό του και ένιωσα πως όντως θέλει να προσφέρει κάτι καλό. Δεν είμαι φαν των τεταρτοπεμπτων χαρακτήρων που θέλει να προωθήσει, αλλά αφού το chapter 1 θα περιέχει (και) Μπάτμαν/Σούπερμαν σε νεανικές εκδοχές με βρίσκει 100% υπέρ. Από την στιγμή που έχει τον Μπάτμαν με παιδί, δεν πιστεύω πως οι δύο χαρακτήρες θα είναι στο ίδιο ηλικιακό εύρος. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 1 Share Posted February 1 Πράγματι, με έψησε και εμένα ο Gunn με τον ενθουσιασμό του, αλλά, καθαρά προσωπικά, πλησιάζει πλέον η εποχή που πλέον θα επιλέγω, όλο και περισσότερο, ποιες κομιξοσειρές και ταινίες θα βλέπω. Ξεπέρασα πλέον (πήρε χρόνια βέβαια) τον αρχικό ενθουσιασμό, οπότε και κατανάλωνα οτιδήποτε είχε σχέση με κόμικς. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και έχω δει πολλές μούφες. Ασε που δεν εμπιστεύομαι πλέον καθόλου την DC. Προφανώς και θα δω τα Superman και Batman, αλλά εκείνα που ασχολούνται με κάποιους δευτερότριτους χαρακτήρες, δύσκολα. Αντε και αυτό που έχει σχέση με τη Wonder Woman. Τα υπόλοιπα, μόνο κατόπιν καλών κριτικών από άτομα που εμπιστεύομαι. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsepiol Posted February 1 Share Posted February 1 Δηλώνω ενθουσιασμένος, αλλά συγκροτημένος με τις ανακοινώσεις. Επιτέλους θα δούμε σωστό Robin σε live-action με υπόσχεση για Bat-family, όπως ανέφερε. Superman Legacy, Lanterns, Booster Gold και Swamp Thing επίσης ενδιαφέροντα. Τέλος κάτι που με ενθουσιάζει αρκετά είναι το label του DC Elseworlds, όπου θα υπάρχει μεγάλη ελευθερία δημιουργικά, χωρίς να πρέπει ο εκάστοτε δημιουργός να δέσει τη ταινία του με άλλα χίλια δύο storylines. Άντε να δούμε 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 2 Share Posted February 2 Δεν ξέρω αν θα χαρακτήριζα ως σωστό Ρόμπιν τον Ντέμιαν. Σίγουρα παρακάμπτει τρεις Ρόμπιν για να φτάσουν σε αυτόν. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 2 Share Posted February 2 Το ενδιαφέρον για εμένα, αν κατάλαβα καλά βέβαια, είναι ότι τα κόμικς θα "υφίστανται" στον ίδιο κόσμο με τις ταινίες/σειρές. Αν ισχύει αυτό, ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας του όλου εγχειρήματος, αλλά ταυτόχρονα το κάνει και πιο ελκυστικό στα μάτια μου. Αν π.χ. δω μια ταινία και μου αρέσει ο Χ χαρακτήρας, μπορώ να περάσω εύκολα σε ένα κόμικ και να συνεχίσω να διαβάζω, χωρίς να μπερδεύομαι και να πρέπει να έχω διαβάσει continuity ετών. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει στα Star Wars, όπου και κόμικς-ταινίες-σειρές-βιβλία είναι όλα canon. Βέβαια, το αρνητικό μπορεί να είναι ότι θα δεσμεύονται έτσι υπερβολικά οι συγγραφείς των κόμικς. Δύσκολα δηλαδή θα μπορούν να πουν τις ιστορίες τους ελεύθερα, δύσκολα θα μπορούν να προκαλούν "σοκ" με ακραίες αποφάσεις (γάμοι/θανατοι/παιδιά/LGBTQ+ στοιχεία κλπ). Ιδωμεν....... 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 2 Share Posted February 2 Όπως το κατάλαβα εγώ, το κοινό σύμπαν θα περιορίζεται στα live action (tv+ταινίες) και στα κινούμενα σχέδια. Στα κόμικς και να θέλουν να τα συνδυάσουν, είναι αδύνατο, σε καθολική κλίμακα τουλάχιστον. Τα κόμικς προχωράνε πολύ πιο γρήγορα θεματικά από κάτι που θέλει τουλάχιστον δύο χρόνια παραγωγής (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη το διάστημα προετοιμασίας και pitching) που χρειάζονται στο χόλιγουντ για κάθε παραγωγή. Ακόμα και να έταζαν ανοιχτά κάτι τέτοιο, δεν θα τους πίστευα. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dredd Posted February 2 Share Posted February 2 Λογικά, από τη στιγμή που λέει ότι όποιος θέλει να γράψει κάτι εκτός DCU, θα το γράφει στα Elseworlds, σημαίνει ότι το κύριο σύμπαν θα είναι στο DCU. Εκτός και αν μεταφέρουν το μεγάλο μέρος της παραγωγής κόμικς στα Elseworlds. Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα στο πόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο, για αυτό και εμένα μου έκανε εντύπωση. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 2 Share Posted February 2 Αυτό με το Elseworlds κατά την γνώμη μου, ήταν κυρίως μαρκετίστικες μαλακίες για να δικαιολογήσουν το γεγονός πως έχουν ακόμα ταινίες να κυκλοφορήσουν που δεν θα σχετίζονται με το σύμπαν που θέλει να φτιάξει ο Γκαν. Θα είναι επίσης η τέλεια δικαιολογία για να υποβαθμίσουν κάθε ταινία που δεν τους πετυχαίνει καθώς και κάθε ταινία που τους προκαλεί κάποιο θέμα (όπως π.χ. το Flash με το ευτράπελα τουΈζρα). Δεν πιστεύω πως θα φτιάξουν κάτι στο εγγύς μέλλον που σκόπιμα θα υπάγεται στο elseworlds. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Chris Posted February 2 Share Posted February 2 Όχι βρε @Dredd, η ανακοίνωση δεν αφορά καθόλου τα κόμικς. Υποτίθεται ότι πλέον όλες οι παραγωγές του DC Studios (ταινίες, σειρές, animation, βιντεοπαιχνίδια) θα ανήκουν στο ίδιο σύμπαν με τους ίδιους ηθοποιούς να ερμηνεύουν τον χαρακτήρα ανεξάρτητα από το μέσο, έδωσαν απλά το όνομα Elseworlds στις άκυρες ταινίες που δεν θα ανήκουν στο νέο σύμπαν και που δεν τους παίρνει να ακυρώσουν γιατί έχουν κάνει τεράστια επιτυχία. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsepiol Posted February 3 Share Posted February 3 On 2/2/2023 at 2:13 PM, GreekComicFan said: Δεν ξέρω αν θα χαρακτήριζα ως σωστό Ρόμπιν τον Ντέμιαν. Σίγουρα παρακάμπτει τρεις Ρόμπιν για να φτάσουν σε αυτόν. Καλά ναι, αλλά άμα τριγυρίζει ήδη πχ ο Dick σαν Nightwing δε με πειράζει και τόσο. Οι animated ταινίες Son of Batman και Batman vs Robin το διαχειρίστηκαν πολύ αξιοπρεπώς κατά τη γνώμη μου. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsepiol Posted February 3 Share Posted February 3 20 hours ago, GreekComicFan said: Αυτό με το Elseworlds κατά την γνώμη μου, ήταν κυρίως μαρκετίστικες μαλακίες για να δικαιολογήσουν το γεγονός πως έχουν ακόμα ταινίες να κυκλοφορήσουν που δεν θα σχετίζονται με το σύμπαν που θέλει να φτιάξει ο Γκαν. Κοίτα και εγώ δύσκολο το βλέπω να βγει κάτι στο άμεσο μέλλον που να μην σχετίζεται με τα Joker και The Batman, αλλά ας ελπίσουμε να μη μείνουν μόνο σε αυτά. Δε ξέρω ίσως και εγώ το βλέπω πολύ ελπιδοφόρα. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 3 Share Posted February 3 42 minutes ago, samsepiol said: Καλά ναι, αλλά άμα τριγυρίζει ήδη πχ ο Dick σαν Nightwing δε με πειράζει και τόσο. Οι animated ταινίες Son of Batman και Batman vs Robin το διαχειρίστηκαν πολύ αξιοπρεπώς κατά τη γνώμη μου. Οι προηγούμενες animation ταινίες όμως δεν πρέπει να είναι στο continuity του Γκαν, οπότε δεν μπορούν να ληφθούν ως οι ίδιες εκδοχές των χαρακτήρων που θα εμφανιστούν από εδώ και πέρα. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsepiol Posted February 3 Share Posted February 3 2 hours ago, GreekComicFan said: Οι προηγούμενες animation ταινίες όμως δεν πρέπει να είναι στο continuity του Γκαν, οπότε δεν μπορούν να ληφθούν ως οι ίδιες εκδοχές των χαρακτήρων που θα εμφανιστούν από εδώ και πέρα. Σαν πηγή έμπνευσης τις ανέφερα πιο πολύ. Αν ακολουθήσουν κάτι τέτοιο δεν νομίζω να μην δουλέψει. Τουλάχιστον σαν ιδέα. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekComicFan Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Ο Γκαν είναι ξεκάθαρο πως έχει συγκεκριμένα comic runs υπόψη του στην δημιουργία του νέου continuity. Δεν μας έδειξε καμιά ένδειξη πως θα αντλήσει έμπνευση από οποιαδήποτε άλλη διασκευή. Βέβαια ακόμα δεν έχουμε δει τίποτε στην πράξη, οπότε ίδωμεν! Edited February 3 by GreekComicFan 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts