Jump to content

Καλώς ήλθατε στο ComicStreet

Γίνετε μέλη της κοινότητας. Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη.

Αναλογικές Συναντήσεις CS

Recommended Posts

Δε λέω, καλοί οι ψηφιακοί κομικοδρομοι, και απαραίτητοι! Αλλά οι αναλογικοί έχουν άλλη χάρη! Πάρτε γεύση, από μια πρώτη τεστ συνάντηση σήμερα! Αφού δεν έχουμε κονς να βρισκόμαστε λόγω των ιών, θα τα κάνουμε μόνοι μας! 

Την επόμενη φορά, ακόμα περισσότεροι!!! Η διαδικασία είναι ανοιχτή! Όποιος /οποία θέλει προτείνει μέρος και μέρα! 

IMG_20200531_135941.jpg

• Like 32
  • Thanks 4

Τα περάσαμε ωραία, ήπιαμε την καφεδούμπα μας (εγώ είχα χταποδάκι σπίτι και δεν ακολούθησα), πήραμε τα κόμικ μας, είπαμε τις βλακείες μας (που μου είχαν λείψει να πω την αλήθεια). Ένα ξεχωριστό μπράβο στον Γιάννη που επιμένει σε αυτές τις συναντήσεις.

1 hour ago, Sugarglitter said:

Ω μωρέ φαίνεστε όλοι adorable και μακάρι να γίνουν και άλλες στο μέλλον. 

Να είσαι σίγουρη πως θα γίνουν και άλλες :)  :beer:  και θα χαρώ να δω και άλλους συνωμότες! 

• Like 14

18 minutes ago, totally_wired said:

Να είσαι σίγουρη πως θα γίνουν και άλλες :)  :beer:  και θα χαρώ να δω και άλλους συνωμότες! 

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη ήταν μεταξύ ατόμων που ήδη γνωρίζονται ή αν εγώ έχασα κάτι επειδή αιθεροβατώ αλλά αν γίνει επόμενη πιο ανοιχτή θα ήθελα και εγώ να γνωρίσω πολύ κόσμο από κοντά :3

• Like 15

Πολλές γνώριμες φάτσες.

Ω, ρε, ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό έχω να σας δω όλους μαζί. Σίγουρα έχουν περάσει χρόνια.

Μου έχουν λείψει αυτές οι κομιξοσυναντήσεις. Κανονίστε λίαν συντόμως.

• Like 15

6 hours ago, Sugarglitter said:

Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη ήταν μεταξύ ατόμων που ήδη γνωρίζονται ή αν εγώ έχασα κάτι επειδή αιθεροβατώ αλλά αν γίνει επόμενη πιο ανοιχτή θα ήθελα και εγώ να γνωρίσω πολύ κόσμο από κοντά :3

Στη συγκεκριμένη μαζευτήκαμε κάποια από τα παιδιά που παραγγέλνουμε μαζί απο το cheap comics, με αφορμή που είχαν έρθει κάποιες παραγγελίες και έπρεπε να μοιραστούν τα κόμικς, αλλά και γιατί είχαμε να βρεθούμε οι περισσότεροι πολύ καιρό λόγω Covid. Κάποια στιγμή θα κανονιστεί και συγκέντρωση για όσους θέλουν να έρθουν από όλο το φόρουμ, σύντομα το υπολογίζω.

• Like 16

Αυτόν που δείχνει το βελάκι, που κάθεται διπλά στον Κώστα, από πιο ίδρυμα τον μαζέψατε; :thinking:

Φαίνεται ψυχικά διαταραγμένος και με διανοητικά προβλήματα! :ooo:

IMG_20200531_135941.jpg.be66f6c2d889cceb836cb6ab018af2c9.thumb.jpg.7312a5212aaafe0ebf21d5a040d6e254.jpg

=======================================

Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, την επόμενη φορά είμαι μέσα. :)

:beer:

• Like 6
  • Haha 5

• 2 weeks later...

Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι το Comicdom για Σεπτέμβρη. Προσωπική άποψη είναι πως δε νομίζω να γίνει τελικά. Πολύ συνωστισμός και σε κλειστό χώρο. 

• Like 4
  • Sad 1

43 minutes ago, AndreasD said:

Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι το Comicdom για Σεπτέμβρη. Προσωπική άποψη είναι πως δε νομίζω να γίνει τελικά. Πολύ συνωστισμός και σε κλειστό χώρο. 

Δεν θα την αντέξω και άλλη ακύρωση. Ας κάνουμε κάτι θερινό ρε παιδιά τότε σε καμια παραλία ξέρω γω δίπλα από το κύμα. 

• Like 8

Κοίτα, όπως έγραψα στο αρχικό ποστ, ας το κάνουμε μόνοι μας! Ας ορίσουμε πχ τον Ιούλιο σαν "Readers Con Month". Πάμε ένα Σάββατο στο Jemma και μετά καφέ και μεζέ στον Πειραιά, το άλλο στο Solaris και Relax και μετά καφέ και μεζέ στα Εξάρχεια, το επόμενο Star Comics και τα αντίστοιχα στην Αγ. Παρασκευή, κ.ο.κ.  

• Like 9
  • Thanks 3

6 minutes ago, AndreasD said:

Κοίτα, όπως έγραψα στο αρχικό ποστ, ας το κάνουμε μόνοι μας! Ας ορίσουμε πχ τον Ιούλιο σαν "Readers Con Month". Πάμε ένα Σάββατο στο Jemma και μετά καφέ και μεζέ στον Πειραιά, το άλλο στο Solaris και Relax και μετά καφέ και μεζέ στα Εξάρχεια, το επόμενο Star Comics και τα αντίστοιχα στην Αγ. Παρασκευή, κ.ο.κ.  

Ψήνομαι τρελά! post-277-1209916156.gif

• Like 11

10 minutes ago, Dredd said:

@AndreasD Η πιο ωραία ιδέα που είπες στα 25 χρόνια της ζωής σου! :clap:

26, αλλά δεν το κάνω θέμα...

Επίσης δεν πάμε απλά χύμα. Ερχόμαστε σε επαφή τα παιδιά που έχουν τα μαγαζιά, ενημερώνουμε και τη συγκεκριμένη μέρα, μπορούν να έχουν ειδικές τιμές, κάποιον καλεσμένο καλλιτέχνη για signing κλπ.

Αν σας αρέσει, το οργανώνω. 

• Like 8
  • Thanks 2
  • Haha 1

9 minutes ago, AndreasD said:

26, αλλά δεν το κάνω θέμα...

Επίσης δεν πάμε απλά χύμα. Ερχόμαστε σε επαφή τα παιδιά που έχουν τα μαγαζιά, ενημερώνουμε και τη συγκεκριμένη μέρα, μπορούν να έχουν ειδικές τιμές, κάποιον καλεσμένο καλλιτέχνη για signing κλπ.

Αν σας αρέσει, το οργανώνω. 

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

• Like 9

Για μια στιγμή μας φαντάστηκα σε φάση κατάληψη έξω από το Solaris να έχουμε φέρει τα δικά μας τραπεζάκια να έχουμε βάλει ουζάκια ποικιλίες μουσικούλα και από μέσα να μας κοιτάνε σε φάση "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? " 

Βγάζει πολύ περισσότερο νόημα εν τέλει το να πάμε στο Solaris πχ και μετά για ουζάκια. 

• Haha 12

Προβλέπω να γίνουν πολλά τέτοια σουαρέ αφού δεν θα γίνουν τα επίσημα...(Μην περιμένετε Comicdom το Σεπτέμβριο,μου το είπε ο Διαλυνάς..Από 2021 και βλέπουμε..)Ωραία ιδέα @AndreasD αλλά πρώτα σε κομιξάδικα δε με βλέπω να έχω για...ουζάκι μετά :lol:

• Like 4
  • Haha 2
  • Sad 1

On 12/6/2020 at 12:27 ΜΜ, AndreasD said:

Πολύ καλή ιδέα. Την τελευταία φορα περάσαμε πολύ ωραία. Και ας μην είχε επίσκεψη σε κομιξαδικα!!! 

• Like 5

Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην γίνει το Comicdom τον Σεπτέμβριο. Εδώ έχουν ανοίξει τα πάντα, θα έρχονται και οι ξένοι ελεύθερα χωρίς τεστ και χωρίς έλεγχο και μας πείραξε το Con; Εξω στα μαγαζιά γίνεται ήδη χαμός από κόσμο και μιλάμε για 2+ μήνες μετά. Δεν βγάζει νόημα...

Edited by Lord Makro
  • Like 8

6 minutes ago, Lord Makro said:

Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην γίνει το Comicdom τον Σεπτέμβριο. Εδώ έχουν ανοίξει τα πάντα, θα έρχονται και οι ξένοι ελεύθερα χωρίς τεστ και χωρίς έλεγχο και μας πείραξε το Con; Εξω στα μαγαζιά γίνεται ήδη χαμός από κόσμο και μιλάμε για 2+ μήνες μετά. Παράνοια...

γιατί είναι πολύ πιθανό έτσι όπως ανοίξανε όλα και θα χουμε τουρίστες από το εξωτερικό, το Σεπτέμβρη να έχουμε Καραντίνα Vol.2. :coronovirous:

Κι όταν τα πράγματα είναι τόσο αβέβαια ακόμα, είναι λογικό μια μεγάλη διοργάνωση να αναβάλει την πραγματοποίησή της μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

• Like 12